Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balojazz

aktív tag

válasz Grande Ale #82117 üzenetére

Mert itt vélemények vannak egy topikban pont erről, és nekem is van. Ennél sokkal értelmetlenebb témák is vannak politikai cikkek alatt. És mert vannak termékek, ahol a budget/alsóközép kategóriát kerülni érdemes, a mosógépek pont nem ilyenek. A 120 ezres vagy mennyi 6 éves LG-m csak nem akarja megadni magát, a rohadék :) Pedig már kellene a 9-10 kilós. Egyszercsak megunom, veszek még egyet (tényleg, vajon az is 8 kilós legyen?), és berakom a másik mellé. Na akkor biztos megdöglene. És végül: a határhaszon érdekel a legjobban a mosógépeknél és a legtöbb háztartási gépnél (de nem mindnél). Mondjuk, hogy az ember bérleti díjként tekint a termék árára (és egyéb járulékos költségeire). Ekkor a 6 éves LG-m havi 1700 forint. Nyilván (inflációval korrigálva) kb ennyit vagy kevesebbet akar kihozni az ember a kövivel is. Ennek a legegyszerűbb módja is az, ha nem még többet áldozok hosszabb időre, és szorítok, hogy ne romoljon el, mert akkor nemcsak a család igényeit nem tudom lekövetni, hanem korrigálni sem tudok 20-25 éves távlatban, mert ott már egyetlen hibás elit termék fél élet bérleti díját üti agyon. Márpedig egy olyan alapvető termék esetében, mint egy mosógép, nem nyersz semmit a 2-3-4szeresen nagyobb beruházáson.

Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

Új hozzászólás Aktív témák