Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz DeFranco #3650 üzenetére

    Mi a madaras teszkóból vettük, mert ott épp akciós volt (ha emlékem nem csal 75k) és ingyen kiszállították. Gari 1 vagy 2 év volt rá már nem emlékszem, akkor még nem volt ilyen gar.kiterjesztés (de én ebben amúgy sem hiszek).

    A hangról: éccsanyám 2-3 hónapja kapott egy (azt hiszem) Gorenje gépet, az tényleg jóval halkabb, de ennek lehet az is az oka hogy az beépített meg az is hogy a miénknek le kellett szedni a tetejét csak így fért be a pult alá. Meg persze az is hogy eleve halkabb. De mi meg rázárjuk a konyhaajtót és nem zavar. :D Komolyra fordítva: pl. egy centrifugáló mosógép hangját meg sem közelíti, beszélgetni is azért még lehet közvetlen mellette ha úgy alakul. Szétverni pedig semmit nem fog, ez nem mozog. :N

    Aquastop: ha jól tudom esetleges meghibásodáskor/csőtöréskor van szerepe. Akkor viszont ha belegondolsz nagyon jól jöhet. Kb. olyan mint egy autóban a légzsák. Döntsd el számotokra mennyire létszükséglet.

    Siemens szvsz felejtős, ugyanaz mint a Bosch csak a matrica más, meg persze az ár...

    AndrewTdi!
    A miénk pöpecül elmosogat 30°C-on - fél adagon kb. fél óra alatt. Igaz azt nem néztem amit DeFranco kolléga linkelt azon van-e ilyen.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák