- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
no, ámberek,elmentem ma megin hallgatózni.
irtátok,h dali, meg mission meg polkot érdemes.
előljáróban annyit mondanék, hogy megértem miért vesz valaki ilyet. szépek, jók, nem is túlzottan drágák.
ezeket hallgattam, hangszeres jazzen, szóló női énekessel, férfi énekessel:
Polk Audio TSI 400
Tangent Clarity 8
egy drágább, kifutó tangentet
Mission MX-4
Dali Ikon 6 MK IIthát ne haragudjon meg senki se, de csak a tangentek tetszettek.
dali mélye dobozhangú,mint egy 30rugós doboz 380ezer párárért
polk: tök kusza, összevissza, az énekesek hülye hangon a dobozból szóltak
mission még mindig olyan szines,mint az lsd bélyeg,szememben kb wharfedaleval egy kategóriájú.alig többért, 200rugó per pár árért a clarity kilóméterekkel rávert ezekre.nem tudom, hogy durvább zenékhez,meg házimozihoz mit szólna,de véleményem szerint zenére kimagasló a többihez képest.ez az a kategória amire vágyom, és ez az ami mellett a denonom egy fakó barna fénykép.
valakinek ilyenhez volt már szerencséje, hogy házimozihoz mit szólna?
valamint ha márkából akarnám összeszedni az 5.0t akkor nagyon sok lenne. ráadásul szerintem elég rusnya a centere. szóval ha nem találnék jobb ár/értékűt, akkor szerintetek tök hülyeség lenne házimozizni külnböző márkájú cuccokkal?no,szóval nekem ennyire bejött ez a tangent
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dorian #26239 üzenetére
warfimat anno tuningoltam.kapott váltót ideiglenesen, kikötöttem az egyik mélyet, kapott új magasat, és mintha kicserélték volna.
váltó mondjuk egyedül majdnam annyi lett volna,mint a fél hangfal,igy ezt hagytam,de pl a visaton magas jót tett minden téren.csak találj olyan helyet, pl a régi visaton bolt, ahol hagyják, hogy ott helyben próbálgass dolgokat naphosszat.végén ott hagytam talán 5e Ftot, de egy pár napra újra élményt adott az ősrocker hangfalam.
eladó topping dac
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #26253 üzenetére
Kimi tuningoltatott nemrég, ha jól emlékszem Veszprémben, érdeklődöm nála. Olyan hely kell, ahol elmondják, hogy x Ft-ért kb. mit várhatok, Viszem a Dalikat és nem kell a témával különösebben foglalkoznom.
ricsik:
Hazajött a barátnőm, most hallgathatom Rékát.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tuib
aktív tag
válasz bajnokpityu #26252 üzenetére
Ennyi pénzért még meghallgatnék egy Dynaudio Audience 122-t is Most iszonyatosan hazabeszélek, mert nekem is Dynok vannak, de nagyon szeretem őket.
Láttam most valahol hirdetve 185e hufért, Sztem jó vétel lenne. Persze már nem kapsz újonnan, kifutott modellek.
No, abba hagyom
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
-
Gál István
senior tag
Eladó egy gyönyörű Pioneer VSX-AX5i.
[ Szerkesztve ]
-
Tuib
aktív tag
válasz bajnokpityu #26262 üzenetére
annyiért meg pláne
Ettől még sztem elég korrekt hangfal
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
-
bajnokpityu
félisten
steamékhez akarok elmenni,csak éppen kiállitanak.
ezek a dynaáék,vagy qln vagy mittomén mi a főcég, rengeteg hangfalat gyártanak.majd csak találok stilusban tetszetőset olcsóbban.egyébként német ebayen 200EUR a darabára annak, ami itthon 100eFT.
swansokra meg egyáltalán az ATCsekre forditsak energiát?
azért dánia közelebb van mint kina,hiába tudja lelkem,h a maiak is esélyesen kinában készültek.eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #26265 üzenetére
egy dolog van,ami most fogalmazódott meg bennem.5-6 éve amikor kb ugyanezt a dalit hallgattam, a surányinál,sokkal rosszabb lánc végén,jobbra emlékszem,mint a mai volt.
létezik,h ennyire sokat romlott a dalik minősége?
anno sem volt tökéletes a hangzása,nem volt tiszta akkor sem, de tere az volt.most meg se tér,se semmi.az akkori dalit megvettem volna,annyiért amibe akkor került,de ez közelében sincs árának szerintem.a hangfal maga tök ugyanúgy néz ki.eladó topping dac
-
kimi02
őstag
válasz Gál István #26263 üzenetére
Épp beakartam rakni az AVX-es linket.
Baromi jó cucc !!
Ennyiért meg ajándék -
törölt tag
Ha még kapnál JBL SCS178-at, akkor az árát mindenképpen megéri. A napokban lekerült a JBL honlapjáról és sok webshop-ból is eltűnt. Szerintem épp kifut a széria, amit sajnálok. Remélem tévedek, mert ebben az árkategóriában 100x jobb volt, mint bármilyen bögreszett. Ha meg valóban kifutó széria, nem nagyon hagy maga mögött más választást ebben az árkategóriában.
-
Rederik
tag
Megvan a KEF IQ70-es szettem. Első lépésként az IQ10-eket bekötöttem sztereóba, csak kíváncsiságból, s igencsak megleptek
Még csak 1-2 órát sikerült hallgatóznom, s van még mit finomítgatni, meg bejártani úgy érzem.
Lenne viszont egy pár kábeles kérdésem:
1.) Digitális koax kábel az végülis szinte tök ugyanolyan, mint a sub kábel? Mert kell egy 2-3 méteres kábelt szereznem majd a lejátszó és az erősítő közé (most multi channel összeköttetésben vannak), s nézegettem a kábeleket, de kicsit megkavarodtam. Ezek végül is 75ohm-os kábele két RCA dugóval a végükön nem?
2.) Mi az az y kábel sub-ok esetén? Ez mire van?A hangfal bejáratása normál zenehallgatással tényleg hetekbe fog telni?
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #26266 üzenetére
Szerintem az Ikon mkII sorozat bőven az árkategóriáját meghaladó hangminőségű, tehát jogosan népszerű.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
kasee
aktív tag
Hello!
szeretnék egy házimozi rendszert összerakni mert már a régi elég avétos és
segítséget szeretnék kérni. Thomson dvpl912 szoval ez után bármi felüdülés lenne:-)
kb 4X4 es a szoba , egy panasonic tx p42u10 fullhd plazmám van. jellemzően filmek + kis zene amire használnám
most kezdtem utánaolvasgatni és több variációm van:
1. Yamaha BD-Pack 300
- Yamaha BD-S 667 Blu-ray lejátszó
- Yamaha RX-V 367 Receiver
- Yamaha NS-P 285 5.1-es hangfalszett
Gondolom ez az amit bögreszettnek hivtok,de jó áron lenne és külön külön nem rosszak a jellemzők szerintem.Ebben ugye minden bennevan.Mennyire tudnám ezt fejleszteni később? Gondolom jobb hangfalakat is elbirna.?A többi?2. Denon DHT-1311XP Házimozi Rendszer
-Denon AVR-1311 házimozi rádióerősítő
-Denon SYS-391HT 5.1 csatornás házimozi hangfalszett
Plussz vmi lejátszó amit még nem néztem. Ennek én komolyabbnak gondolom a hangfalszettjét mint a yamaha!?3. Onkyo AVX-380 5.1 csatornás Házimozi Rendszer
4. Onkyo HT-S5305 5.1 csatornás Házimozi Rendszer
Vagy kezdjem külön meg veszegetni akkor erősitőket ezeket néztem:
Pioneer VSX-520
Onkyo TX-SR508
Denon AVR-1311
Yamaha RX-V367ezek között vannak 10.000 ft os eltérések. Az egészet szerertném 150.000 ft körül meguszni első körben.
köszi a segitséget
-
törölt tag
Szia! Ha jót akarsz magadnak akkor a második lehetőségnél,és külön-külön veszegeted. Egyedül fejleszthető (hangfalilag) ezek közül az Onkyo HT-S5305. Azt vegyél ha végképp nem tudod növelni a keretet.De inkább Onkyo TS-XR508 vagy Pioneer VSX520 És ezekhez nézzél hangfalakat.Pl Proson Libra szett vagy Polk TSI szett,esetleg KEF C5 vagy jobb szett ajánlható (természetesen ennél nagyobb a választék). Ha először sztereó lesz,az sem baj.De ha a Denon1311 vagy Yamaha 367 vay Onkyo TS-XR308(nem keverni az AVX380-al ) azokhoz veheted a Mission MV8 cinema packot 90 ezerért és utána már csak mélynyomó kell.
-
törölt tag
válasz Rederik #26270 üzenetére
1: Végülis igen,lényeg hogy jól árnyékoltak és elég vastagok legyenek(főleg a sub.
2. Egyik végén 1,másikon 2 RCA található,ez akkor jó,ha a subnak sztereó bemenete van.
+Bejáratás:l ényeg ne csavard feljebb a hangerőt kb félnél és inkább először mintegy "háttér-zenélni" használd szerintem. Valóban beletelik kis időbe de meghálálja utána.A bejáratás legjobb módja Béci szerint egymással szembefordítani és a lehető legközelebb elhelyezni az ellenfázisba (a hsz.pár egyikén a piros-feketét megfordítva) kötött hangdobozokat, aztán mehet valamelyik zenét sugárzó rádióadó.
De gondolom a kereső segített. -
KisApám
addikt
Előre is elnézést a talán "hülye" kérdésért...
Mennyi különbség van egy ONKYO TX-SR608 és egy H/K AVR-360 között?
Főleg zene a témakör.És a "hülye" kérdés:
az előzőekből kiindulva mennyivel lehet jobb talán majd az ONKY TX-SR609?Nos, hülye" kérdés?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
zozo1987
csendes tag
Esetleg nem érdekel valakit Sony 6.0 hangfalszett 30 000ért?? Expresszen hirdetem már vagy 3 hete és még csak 1 ember hívott fel Vicc!!!!!! Teljesen karcmentes, hol kap az ember ilyen 6.0ás szettet ennyiért??? ViCC!!! Ha érdekel vkit írjon!! Itt a hirdetés: http://www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/hangfal/hirdetes-25210560/?utm_source=System%2BNotification&utm_medium=email&utm_campaign=NewAdvertEmail Ha valakit érdekel hívjon! 20/243-56-21 Csere max mobiltelefonra
Sony KDL 40/HX700 - Sony STR DG710 - JAMO 426 HCS3 5.0 - Yamaha SW 225 - Playstation 3
-
-
ToxLee
őstag
Esetleg ha valakinek lenne egy cseresznye színű DALI Concept 2 típusú hangfala, írjon.
-
vasii
senior tag
-
Poplacsek
senior tag
-
kezdocske
csendes tag
válasz #09634560 #26274 üzenetére
Szia,
Ezt érthetem úgy, hogy a Proson Libra (99 eFt) jobb, mint a Mission MV (90eFt)?
Sajnos egy helyen nem láttam mindkettőt, így nehézkes meghallgatni (főleg, hogy napközben (amikor a rendes boltok nyitva vannak) dolgozom...).
Akkor is megéri ha 308-as mellett dönt valaki, vagy csak 508 esetén nem kidobott pénz az a +9eFt?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest