- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz Gál István #25688 üzenetére
Nem tudom, még nem próbálgattam. A néhány DTS-HD-MA filmemet sem néztem még meg, csak belenéztem.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
-
robi0604
őstag
Bizonyos szempontból igen, mivel az általad leírt jelenlegi helységbe, legtöbb esetben állványos dobozokat ajánlanánk, amennyiben nagyobb helyre költöztök és nem 2 nm lesz a különbség, mindenképpen álló lenne szerintem az ideális.
Mire használnád egyébként? (% film, %zene)
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
Gaben360
senior tag
válasz Dorian #25707 üzenetére
Nem,a 255-öt ha igaz akkor a bolti ár feléért meg lehetne venni,csomagolássérülten garival ez kb 70k.A többi kiszemelt is ezen az ársíkon mozog,60-70k között.
[ Szerkesztve ]
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
cintula187
addikt
válasz robi0604 #25690 üzenetére
Ahogy mondta Dorian hogy "rosszabb" a magyar HD hang bitrátája. De a mai szinkronok minősége is gyatra a régi klasszikusokhoz képest. Sok a dilettáns idióta fordítás is és maga a szinkron stúdiók is futószalag gyorsasággal dolgoznak. Nincs is lehetőségük minőségibb munkát kiadniuk olyan sok rendelésük van. Klasszikusnak mondható Ford Fairlane vagy Vissza a jövöbe, piszkos 12 satöbbit ezredszerre is élmény meghallgatni. Ezért sem tartok jómagam ígényt manapság egy filmnél/sorozatnál a magyar hangra.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
ricsik
őstag
-
robi0604
őstag
válasz cintula187 #25711 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértünk!
-
TCr
veterán
válasz cintula187 #25718 üzenetére
Már meséltem pár oldallal ezelőtt.
Ennyi pénzért valami csodaszép a hangja.99.500 Ft volt az eredeti ára, de mivel a frontok kiállított mintadarabok voltak, így a szettet megkaptam 90.000-ért.
Proson kábeleket + öntapadós Proson tüskéket vettem hozzá.
Bejáratni meg ugye már nem kell...Mélyláda van, de csak passzív (Onkyo), az R380-as Onkyo-n sajnos nincs aktív subnak kimenet.
Egyelőre elég lesz ez is, majd ha mégis kevésnek találom, akkor elkezdek keresgélni.
Bár fejben már megvan, Onkyo 608 + Proson Reality 10 sub.
De mint mondtam, nekem 18 m2-re ez így bőven elégnek tűnik.Ja és tegnap a hátsók is felkerültek a falra ezekkel:
Vogel's VLB 200
Első nekifutásra nem volt egyszerű, de a második már hamar felkerült.[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Gaben360
senior tag
-
TCr
veterán
Pityu és Gampa:
Proson Libra 653 5.0
99.500 az ára, 90.000-ért vettem.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Gaben360
senior tag
Szerintetek érdemes lenne gránit lapot tenni a frontok meg a sub alá,javítana az valamit a hangján?
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
ricsik
őstag
Dorian: írtad, hogy a vogel hangfaltartód nem teljesen jó a C1-hez. Ha jól vettem ki az a baj, hogy a sín beosztása, amit állítani lehet egyik állásba sem jó. Vagy túl kicsi és nem fér be a nyelvek közé a doboz (csak levett előlappal), vagy túl nagy, akkor meg nincs tartás, lötyög. Jól értettem? Ha igen, akkor hogy állítasz távolságot? Kis recékbe ugrik be, ami megadja a minimális állíthatósági távolságot? Köszi.
-
TCr
veterán
Srácok, hányszor írjam még le?
Nagyon tetszik a hangja, kellemes a mély, a közép és magas tartomány meg egyszerűen meseszép (32khz a vége papíron).
A drágább Polk TSI 300 és a KEF C7 frontokat szerintem veri minden tekintetben (kivéve design, de ez nálam abszolút az utolsó szempont).
Az összehasonlításnál elektronikus (dubstep, dnb) és élőbb (filmzene, játékzene, jazz) zenékkel "teszteltem".https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Dorian
félisten
Nekem jövő hét végére lesznek 3cm-es gránitlapok a frontok alatt, precízebb mélyeket várok tőlük. A sub alá még gondolkodom: az a macera, hogy pont alatta fut a burkolatváltó sín, ezért alul ki kéne marni egy sávot a lapból, hogy ne azon billegjen. Vagy szerintetek ér annyi többletet a gránitlap a sub alá, hogy annyival közelebb tegyem a bal fronthoz a subot, hogy ne a burkolatváltó felett legyen?
LINKKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Gabor970
addikt
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #25671 üzenetére
Szerintem az narancssárga és digit.audio. Minth irta volna.
"ne átalakitoval csináld.direktbe forrassz egy bkáel két végére 1-1 csatit.olcsóbb,és jobb"
Mi bajod az átalakitóval?Nekem régebben évekig oké volt? -
robi0604
őstag
válasz cintula187 #25740 üzenetére
Túl közel a frontokhoz nem biztos hogy jó lesz, a sarkos elhelyezés egyáltalán nem ajánlott!
-
-
-
Dorian
félisten
válasz ricsik #25736 üzenetére
Igen, jól értetted. Most nem vagyok otthon, úgyhogy fogalmam sincs
De valami olyasmi rémlik, hogy pont ott van a konzolon valami keresztmerevítés (elég véletlen, de ez van), ahol a C1-et szövet előlappal rögzíteni lehetne, ezért vettem le az előlapot, mert úgy már jó.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest