Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

  • Érkezik a Redmi Watch 5 Lite

    ma Szeptember 25-én Indiában lesz az aktivitáskövető premierje, és lehet, hogy marad is azon a piacon.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    válasz mikrofon #60189 üzenetére

    Ebben a "rossz" elrendezésű 5.1-ben amit egy nő vett 5 éve nem tudok mit tenni. Neki eddig így jó volt akkor nem fog változni. Akkoriban a bluray lejátszókat szórták, ezt a Sony 1000 Wattos cuccot erősítővel akkoriban 140ezerért vette ha jól tudom. Annyi, hogy a mély szépen szól, vagyis szebben mint nálam az alig kezdő szint alatti szinten mint kiderült itt.

    Nálam kisebb nappali van de elrendezésre két álló hangfalat be tudok tenni az ágy mögé szűkösen. Dizájn az lehet elvitte ezt a Sony cuccot ami az árban megmutatkozott, de sajnos ez fért el és nem mutat rosszul. Jön a hang elől középen hátul mögöttem annyit elértem vele. A mélyet gyengén adja elő a láda.

    A linkeket is megnéztem amit kaptam itt, hát igen az egy másik árkategória és szint. Háromszorosa mint amit én szántam rá. Ezeket a rendszereket nem az ismert média áruházakban lehet megvenni. Biztos szépen szólnak meg ízlés kérdése kinek tetszik, de nekem helyem sem lenne ekkora állókat elhelyezni. Sokkal szélesebbek "kockásabbak". Az erősítő is egy komolyabb egység ami az én nappalim viszonylag egyszerű letisztult képét elrontja. ( minimális vezetékelés sőt a házimozi rendszerig semmi nem volt látható semmilyen kábel, minden vezeték nélküli összeköttetésben ment, ami most először a bluetooth kép és hang csúszása miatt elbukott :((( ) A másik meg az ár, ami nem az én fizetésemhez lett szabva... Szerintem egy városi lakásba túl komoly egy ilyen rendszer, de ehhez laikus vagyok.
    Időnként ránézek a Sony HT-RT4 vásárlói véleményekre de továbbra sincs kirívó lehúzó értékelés és negatív visszajelzés. Valószínű egyszerű felhasználok veszik és elégedettek, nem pedig szakavatott specialisták.

    Köszönöm a segítségeket és az eddigi hozzászólásokat, figyelemmel kísérem a témát továbbra is.

Új hozzászólás Aktív témák