-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewo
tag
válasz Nemir Ombe #28450 üzenetére
Nincs valami más, amiért nem kell 4k-t adni? Ez kicsit sok nekem.
-
johnywalker
őstag
válasz Nemir Ombe #28450 üzenetére
Felcsaptál marketingesnek is?
-
zsoika
addikt
válasz johnywalker #28449 üzenetére
Igen szerintem az új mélyládám is bontott és lehet használta is egy darabig(bemutató darab) ...ki tudja!? Őszintén nem is érdekel...legalább be van járatva és nem nekem kell
Garancia a fontos ,illetve hogy s.mentes legyen.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz johnywalker #28454 üzenetére
Nem ! Holnap fog megjönni ....felhívott telefonon és 1,5órát dumáltunk a hm ról és a KEF q400b ről. Korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nálam a terméklapon fel volt tüntetve, hogy újra csomagolt és a rendelés után másnap egy kedves hölgy felhívott, hogy megkapták a rendelést és tudom-e, hogy már kibontott vásárló által visszaküldött az áru. Megbeszéltük és küldték. Semmi karc semmi nyom nem volt rajta még a hálózati kábel lehegesztett csomagban volt. Lehet, hogy azt kicserélték. A furcsaság, hogy másik ugyan olyan termékük nem volt a palettán, tehát úgy vették át valahonnan.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hash99
senior tag
Nem gondolom hogy ez bontott szett akciója lenne mert erre van külön kategória a linkelt shopban demo néven ahol le is írják hogy azok bontott visszaküldött vagy kiállítási darabok. Ennél a szettnél ez nincs feltüntetve persze lehet hogy az csak sumákolnak de inkább Nemir -el értek egyet valszeg a listaár alapból jóval magasabb mint kellene ezért nagyobbat lehet akciózni.
-
SVLaller
senior tag
Spektor 6 5.0 a 2 hátsó Spektor 1-re vevő lennék
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
Baritone
tag
Sziasztok!
Ehhez a mélynyomóhoz milyen kábelt javasoltok a szubláda és az avr összekötéséhez? Nincsenek nagy elvárásaim, nem kell 20e Ft-os kábel, de egy megbízható jó érték arányúra gondoltam pl.: inakustik star.
Ugye jól tudom, hogy ezt egy szub kábellel kell csak összekötni? -
I'am Dony
őstag
válasz Nemir Ombe #28430 üzenetére
Jól sikerült nekem ennyi elég.
Annyira, hogy meg is rendeltem kiegészítve a hozzá tartozó Focal CC8 centerrel együtt. Olyan lett az ár, hogy ha nem jönne be könnyen elviszik. Még egyszer nagyon köszi -
-
zsoika
addikt
válasz Lacielvtárs #28448 üzenetére
Bocs ...csak most vettem észre, hogy kérdeztél !
Igen, az AVR-re is raktam, de elég kicsike. Igazából nem oda való ,de gondoltam kipróbálom hogy javít e a 1040-es tipikus trafó búgásán.
Most éjszakás vagyok, reggel ha hazamegyek síri csend szokott lenni....akkor fogok hallgatózni és kiderül.[ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
válasz zsoika #28464 üzenetére
Nekem volt ilyenem. Tette a dolgát ebben az árban jónak mondható. Én csak ideiglenesen használtam egy Nemir -től vett kis Elac ládához az talán még magasabb kategóriát is képvisel mint a linkelt láda. Oelbach lett később nem tudom hogy a belépő szint miatt vagy amúgy is de nem éreztem különbséget a kábelcserével. (Mondjuk nem is volt cél)
Én is csak azért vettem drágább kábelt mert a jövőre gondoltam ha majd lesz jobb ládám a kábelt ne kelljen cserélni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz zsoika #28465 üzenetére
No, arra en is kíváncsi leszek.
Gondoltam én is ilyen megoldásra, de amíg a 'zsurkocsim' van, addig olyan lenne nálam, mint mekiben, hamburger, sültkrumpli mellé, light kólát kérni[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Baritone
tag
Köszönöm a tippeket. Már csak egy kérdés. Van Y kábel és sima rca-rca. Mi a különbség?
-
T_Stark
őstag
-
zsoika
addikt
válasz T_Stark #28470 üzenetére
Pontosan! Köszi az infót.
Egyébként nekem is van itthon egy black lab ...kb. fél éve vettem, de nem hallottam különbséget a Inkaustik prémium -mal szemben. Lehet el kéne adnom , mert csak itt áll a polcon és telik a gari.Aki próbálta már mire szavaz? Inakustik Prémium vs. Audioquest Black Lab
Holnap kipróbálom Én is ,de elég botfülű vagyok az apró részletek kihallásában.
-
zsoika
addikt
válasz johnywalker #28473 üzenetére
"Milyen kategóriájú doboznál" Szerintem minden kategóriájúnál ahol van sztereó csati...tehát nem kat.függő.
Vicarious1: Hát ja!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz johnywalker #28473 üzenetére
Azt tartom jónak, ha dedikált LFE bemenete van a szubládának, ott szóba sem jöhet Y kábel.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
zsoika
addikt
Ma reggel hazaérve nem hallottam a trafóhangot....szóval bevált a kúp.
A kanapén ami kb 3,5m re van nem hallani ,pedig eddig a reggeli csendben zavaró volt...most csak ráfeküdve az AVR-re lehet hallani egy magasabb tónusú hangot. -
Quetz
őstag
válasz johnywalker #28481 üzenetére
Elképzelhető, hogy annyira vékony lemezből készítik az AVR-t, hogy átveszi a trafó rezgését és vele együtt rezonál. Ekkor alátámasztással vagy tömeg növeléssel segíthetsz a helyzeten (a hangszigetelt PC-k belső oldalfalára például bitumenes lapokat szoktak ragasztani). De mint olvastad, a probléma nem szűnt meg, csak adott távolságban már nem hallható.
-
arcitec
addikt
válasz johnywalker #28481 üzenetére
Nem a láb a baj, hanem az, hogy búg a trafó, az a gáz ... Kivehetnéd az Avantage alól az 5 . ik lábat - akár -, meglepődnék ha búgna a trafója, még egy RXV6xxx -ben sem ..
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
johnywalker
őstag
Nemcsak az avr házakból próbálják meg az anyagot csökkenteni, a pc kuckókból is, főleg az az olcsóbbakból.A pc házaknál ugye az általad említett erősítés, szigetelés elsősorban a ventillátorok hangját hivatott tompítani.
arcitec: Igen, a Yamaha-k háza még azért megfelelő merevséggel és csillapítással rendelkezik egyelőre, talán még ezen kiegészítő lábak nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz johnywalker #28484 üzenetére
Nem feltétlen a házra gondoltam, hanem magára a trafóra. Nem kéne annak búgnia, önmagában sem ...
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Nem a lemez rezonál...hanem a trafó, a kialakításából adódóan(lemezes). Mondjuk lehet hogy eddig a burkolat lemez erősítette a hangot és most hogy leválasztottam a bútortól, ez megszűnt.
"A sony 1050 -es től már áttervezett trafó van"
Írtam régebben...hát nem . Ugyan az van benne mint a 1040-esben cikkszám szerint. Néztem 1060,1070-es képeket is de nem tudtam annyira ráközelíteni hogy lássam. -
zsoika
addikt
Hallgatózok megint és hallok egy kis búgást!
A franc essen bele...mondom.
Közben hallom hogy a konyha felé erősödik a hang. A mikró az....lehet kevés kúpot+alátétet vettem.Szerintem kiveséztük! Ha búg akkor a kúp+alátét a megoldás és nem a gyógyszertáriról beszélek.
Dorian: így kúppal kb. 1m-ről hallom de fele annyira mint régen 3m ről. Nappal akkor sem zavart csak a reggeli csendben.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz Dorian #28488 üzenetére
Részben igaz, de ha jól össze van rakva, akkor az szinte elenyésző kell, hogy legyen és nem, hogy zavaróan mint a fenti példában. Nincsenek olyan készülékeim, amikben a trafó még közel hajolva is zavaróan búgna, síri a csönd. zsoika : Persze már nem garanciális ügye... Kérdezz rá a szervízre, ez ilyen, vagy esetleg mibe fájna egy trafó csere ...
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
Megérkezett a KEF mélynyomó!
Pont jó méretű...olyan és akkora amilyet szerettem volna.
Hagyom akklimatizálódni pár órát.
Az biztos hogy ki volt próbálva , mert bontott volt a doboz és a csatlakozón is látszik hogy y kábellal volt bekötve, de kit érdekel. Hibátlan, karcmentes , ujjlenyomatmentes...ha v.kinek ez számít. -
Beni2360
félisten
Mennyi idő alatt járódik be egy szubláda?
Mert napról napra szebb amit hallok.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tomyka74
senior tag
válasz Beni2360 #28495 üzenetére
attól függ mennyit mozizol! ha legalább napi 2 film lemegy ( mint én,van mikor egymás után is megnézek 3-at mert nagyon szeretek filmezni ) akkor gyorsan.
meg az sem szerelmes regény legyen mert azok nem nagyon "izgatják" a subot csak esetleg téged.
egyébként nálam is így van napról-napra szebb egységesebb a hangzás de mondom én ( ha nem edzek vagy dolgozok )nagyon sokat filmezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest