Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz shalafi66 #32103 üzenetére

    Előnynek emelték ki többen, hogy nincs benne ferrofluid (nem tudom, milyen szempontok mentén, mert hosszú beszélgetés volt), illetve a német Klang & Ton magazinban volt egy "Cheap Trick" nevű rövid említés róla, ami így az olcsó magasak között mellétéve egy másik (szintén olcsó) mélyközépnek, jól szóló párosnak ítélte meg őket - gondolom ár/értékben. Német pénztárcához, mert nekünk ez sem a legolcsóbb azt írod, egy német meg vállat von ennyi eurón. Azt hiszem a magasak adatlapján is ez van idézve. Szerk.: ja.

    “What a great idea. The Cheap Trick 264 (with SPM-165/8 & DTM-104/8) wants to show that it is possible to actually provide great music at an attractive price ... and with any kind of music programme. It provides a reproduction of a comprehensive musical spectrum which is always a pleasure to listen to. With reliable material and a little care during assembly, you already get an all-round speaker which is absolutely suitable for practical operation.” Klang+Ton 01/2013

    Oké, hogy kint sincs kolbászból, meg egy Klang+Ton nem feltétlen egy Stereophile, de úgy voltam vele, ANNYIRA szar azért nem lehet.

    Amúgy 8-ra nem szívom a fogam, de legalább tudjam már, melyiket :D ;)
    Exem iPhone-ja is kínai :)) ;]

    [ Szerkesztve ]

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák