- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Jóestét Hőlgyek/Urak!
Látom elég népszerő itt ez a kapcsolós megoldás .
Végre sikerült egy elég halk gépet összehoznom elkogadható hőmérseklet mellett. Jelenleg a leghangosabb alkatrész a 2 samu vinyó, (márcsak azokkal kellene kezdeni valamit ).
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
mmdms
addikt
-
geprombolo
őstag
5000 hsz után elkereszteltük magunkat Gányszakkörnek, annak a rövidítése a GSZK. Nekem jó 3 hetembe telt, míg átrágtam magam a hsz tengeren, de megérte, 4800 körül csatlakoztam, aztán itt ragadtam. Jó szórakozást! Garantáltan fogsz olyan dolgokat találni, amikre rémálmaidban sem gondoltál volna, bármennyire is találékony vagy.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Zefír
őstag
válasz geprombolo #6813 üzenetére
Én itt léptem be a gány szak kör életébe...
[link]
-
bandi210
aktív tag
én is belépnék képpel ha majd megveszem a fényképezőt...addig is elmondom:Az aeroengine Jr. bk házamnak a turbinát körülölelő részt szépen lecsiszoltam szép fehérreDe az a komoly hogy az egyik ventihez amit hátra raktam be nincsenek meg a csavarok és csak papírragasztó volt nálam így omoast a szép kis súúlifixxel van megragasztva
By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Zefír
őstag
Fuh emberek ennyire nyomasztó az 1. munkanap?
Ne hogymár kihaljunkA G.SZ.K nem lazsálhat ..persze először a ,eló...
-
Solfrutta
tag
Nincs itt lazsa, csak fejben moddolok.
A látható moddolás hátráltatva van, mert nincs még meg az új gép. Amint meglesz, nekiugrok a 350W-os FSP tápnak... összes csatlakozó cseréje feketére; fehér szálankénti harisnyázás; ventirács kiszedés; majd a gari lejárta után az egész tápot feketére festem.
Aztán még fekete keretes fehér lapátos ventik gyártása, természetesen itthon.
Pici gépecske lesz, mATX; hűtés megoldása, kábelrendezés, felső részre kábeltakarók készítése.Aztán a mostani gépemből HTPC lesz, a nagytorony házban marad. Új előlapot kell csinálnom, aztán az egész házat bevonom fekete bútorfóliával. Hűtést ebben a házban főleg meg kell csinálni, procihűtőt kell moddolni. Tápban venticsere, vinyóhalkítás. LCD kijelző, távirányító készítés.
Jó meló lesz, valamit tervezek vinni az idei MTH-ra is.
-
pee13
senior tag
válasz KillHates #6827 üzenetére
De nem teszem rá! Ez most iylen átmeneti megoldás, megmondom őszintén: ps2 játékok mennek rá, amit majd egy usb átalakítóval szépen elindít a ps2.. Meghalt benne a dvd rész
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
nagyúr
-
geprombolo
őstag
válasz bandi210 #6816 üzenetére
Sulifix powaaa! Jó az, míg el nem engedi a vasat. Gyerekek, egy újabb eredeti ötlet megvalósulásának voltunk tanúi. Emlékeim szerint sulifixet még senki nem használt.
#6821 KillHates ne félj, mi majd megvédünk minden akadékoskodótól. Bárki kiszámolhatja, hogy alig jön ki a napi egy hsz részedről, ez messze van a dömpingtől (így sose leszel őstag).
#6825 Solfrutta fejben moddolás! Abszolút költségkímélő megoldás , ráadásul az ujjodat sem vágod el, mint HUN-or a #6047-esben bemutatott kép alapján. Kár, hogy az MTH-ra nem lehet jelentkezni, csak fizikailag megvalósított géppel.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
nagyúr
válasz geprombolo #6836 üzenetére
Hát az már nem leszek... De ez izgat a legkevésbé.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Devil Smile
őstag
Gszk tarsaim a segitsegeteket kerem..
segitsetek abban hogyan/mibol keszithetnek olyan allvanyt a dremelemhez amivel lehet ugy gravirozni h allando melysegben marjon... (tudom h kaphato gyari cucc hozza ilyen celokra..de nem veletlen kerdezek itt.. ha mar ganyolunk ganyoljunk rendesen.. )vmi olyan szerkezet kell ami esetleg allithato is es lehet csusztatni a feluleten..(pl plexin)
a sima kezi gravirozas nem az en remego epitoiparos kezemnek valo..[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
7
addikt
Fiúk, lányok!
Most hívtak a topicba, hogy kicsit nehezen átlátható azok számára, akik nem járnak ide naponta, mert többször előfordul, hogy nem használjátok a Szerkesztés funkciót, és öt percen belül több hozzászólás is születik néha egy-egy embertől. Ahogy visszaolvastam, van alapja, úgyhogy szeretnélek megkérni titeket, hogy ügyeljetek rá a jövőben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest