Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz AAntii #51014 üzenetére

    Elsőre nekem is az jutott eszembe, mint Submarine kollégának, de azt ugye kizárhatjuk. Bár lehet a dugó részéből lehetne valamit kialakítani ami jó neked, a másik fele meg mehetne bele egy adapterbe.

    Egyrészt ez biztosan nem váltóáramot kap (ott van a "+" és "-" jel a csatlakozó mellett, tehát DC-t kap és a harmadik kör alakú valami az nem érintkező, csak egy "tüske", hogy csak egyféle képen dughasd be a csatlakozót a polaritás helyesség végett), másrészt ebből és az "adapter" említéséből kifolyólag biztosan csak nagyságrendileg 5-50V körül DC-t kaphatott és nem 230 V AC-t. ;)

    Az adapterre nincs semmi sem írva? Hány Voltról ment a kütyü? Vagy legalább a kütyü pontos típusát nem tudod, hogy utána tudjunk nézni, mert így csak találgatunk. A csatlakozó típusát is könnyebb lenne típus ismerete után keresgélni.

    Itt érdemes még megkérdezned, mint autentikus forrást.... :B

    Egyébként ha nem boldogulsz a csatlakozó keresgéléssel, szívesen gyártok hozzá neked új tápcsatlakozót, persze a feszültséget ettől függetlenül még tudnunk kellene.

    (#51015) nandi17: én biztosan nem tudok neked ajánlani, mivel még nem dolgoztam ilyennel, csak sima csövezéssel. De szerintem elég egyértelműen leírtam, hogy ki csinált már ilyet és így kinél kell érdeklődj. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák