Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz Sokimm #50355 üzenetére

    Maximálisan egyetértek a leírtakkal. :R
    Én úgy vagyok vele, hogy szórakoztató a barkácsolás. Olyankor kikapcsol kicsit az ember, és ha a végén nem éri meg a belefeccölt időt akkor max tapasztalattal lettem gazdagabb. A lényeg, hgoy annyival is okosabb lett az ember és sosem tudni, hogy az így szerzett tapasztalat mikor fog később visszaköszönni. Akinek van egy kicsi hajlama is, hogy az ötleteit kivitelezze az csinálja.
    Én pl felállítottam egy saját értékrendet, amit csinálok magamnak csinálom ha elégedett vagyok az eredménnyel akkor már fél siker :D ha mások esetleg hozzáértőbbek is elégedettek az eredménnyel az már csak a ráadás. Az esetleges véleményeket meg hangnemtől és stílustól függően kezelem :D.

    Amit és ahogy szacsee levezetett viszont én teljesen korrektnek tartom és nem érzem lebeszélésnek. A leírtakat inkább amolyan összegző átfogó leírás ami nem feltétlen szükséges barkácsolásnál de semmiképp sem érzem offenzívnek a dolgot :). Mindenki saját felelősségére barkácsol, remélhetőleg a következmények tudatában mérlegeli, hogy megéri e amennyiben esetleg nem gondolta végig, néha hasznos egy ilyen levezető tanács. Amit kb így is kell kezelni vagy megfogadod vagy nem de ha elszánta magát, hogy valamit megvalósít akkor csinálja. Eredményképp pedig hasznos pozitív/negatív tapasztalatokat szerez, erről szól ez az egész.
    Szóval hajrá :).

    #50357) szacsee : Pont a vizes témával kapcsolatosan leírtakkal kikövezett úton haladok éppen :D
    Kezdő vizesként nekem is tapasztalatok után be kellet látnom, hogy van egy határ ami felett más sajnos nincs mese költeni kell, bármennyire is szeretné megúszni az ember. Most ott tartok, hogy a hűtési teljesítmény rendben van. Ellenben a 18W-s DDC hangjával valamit kezdenem kell :D. Mivel faragtam egy saját "lakótelepet" a gépnek amiben szépen elfér belefutottam az első tapasztalattal abba, hogy a nagyobb üreges tér (doboz hatás) frankón felerősíti a pumpa hangját xD.
    Most első körben megpróbálok játszani a fesz szabályzással aztán ha nem kielégítő akkor jönnek az egyéb ötletek. Mivel olcsó volt a pumpa és (új használatlan 7.5K postával) így még ha most feccölök is bele ezt azt se lesz 10K-ban az egész. Aztán ki tudja ha sikerü valami okosat alakítani még másnak is hasznos lehet :).

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák