Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz FatalEror #22703 üzenetére

    pontosan mondd meg, hová kell!

    van a DaveJr féle 2 oldalú, öntapamdó.
    rettenet mennyiséget elhasználtam a próbák során, még most is pár helyen az van.
    itt mindinhol az van: mugen lemez növelés, chipset bordához toldáas, ramhűtő bővítés.
    de ha nem tök simák a felületek, baj van. rögzíteni mégcsak rögzít, de vékony a ragasztó, így csökken a felületek találkozása. ha a felületen van egy kis dudor, azon felfekszik, és nem érnek össze. a kenhető cuccok kitöltenek, mint a paszta. ez nem.

    ahová nagyon nem jó: aluprofil bordák talpát szembeforgattam, és egymásnak akartam ragasztani. íves a talpuk, homorú. így egyszerűen csak a legszélüknél értek össze.
    tehát nagy méretkenél biztos nem jó, mert ott tutira összejönnek az egyenetlenségek, amin felfekszik.

    másik. kenhető ragasztó.
    a legtutibb az accelero xtreme plus kiegészítő kitjéhez adott kis tubus volt. nagyon vékonyan kenve csomó cuccot felkentem vele. most az msi gtx480 tf2 legyalult nyákbordájára is ezzel ragasztottam fel a hűtőbordákat. ezeket. a kis tubus kb. 2 ilyen szett felragasztására elég.
    de egyszerűen külön megvásárolhatatlan volt. ráadásul most már nem is azzal adják, hanem az artic cooling g-1-ből egy dupla csomaggal.
    ez 2 komponensű, keverni kell, és felhasználni. nem úgy , mint a kicsi tubusnál, hogy vissaztekered... - most kaptam egy 2*3-as szettet, de még nem tudom, hogyan viselkedik.

    a tubusos úgy kötött, mint egy kiszáradt, megkeményedett rágógumi. határozott mozdulattal bontható, de azért erősen tartott is. ram és fet chip-hez adták a sünik mellé. kicsit lesarkazásveszályes a leszedése. teszteltem úgy is, hogy 2 bontott chipsetborda talpának a sarkánál, a talfelület 1/4-ét bekentem. összenyomtam, megkötött, igen határozott, csavaró mozdulat kellett a szétszedéshez. egy chip szerintem erre letörik...
    de chopre téve akkor is inkább csavarva szedném le, mint borító mozddulattal. utóbbinál tuti sarkazás.

    a g-1-et még nem próbáltam, de valószínű ugyanolyanra köt.

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák