Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabikiraly2

    aktív tag

    válasz szab.tam #17847 üzenetére

    Köszi!
    Igen 4x10cm-esek a bordák. A felfüggesztés nem átmenő csavaros, de az amd gyári hátlapja van fent, ami szerintem elég erős. A biztonság kedvéért azért gyors kötözővel megerősítettem a tetejét (képek készítésénél még nem volt fent).
    Igen a három venti szerintem is épp elég levegőt megmozgat, igaz csak 600-700 rpm-en üzemelnek. A procim így tényleg nem sok hőt termel, de amint lesz időm aktiválom a plusz két magot (ez a stabilitás érdekében plusz feszt igényel) és úgy is tesztelni fogom. Bár nem vagyok híve ezen szintetikus teszteknek, inkább játékkal tesztelek és közben fut a "HW" monitor, ami szépen menti az adatokat a hőfokokról.
    Pasztát ilyet vettem, ebből a webáruházból: Paszta

    Én is hasonló problémák miatt tervezem a saját ház építését. Amiket mostanában lehet kapni, azok nekem nem felelnek meg. Vagy zárt, mint az állat, vagy olyan mint a tésztaszűrő. Az árakról nem is beszélve 20-30 rugó egy nyamvadt házért, szerintem nevetséges. Nincs szükségem egy rakás 5.25-ös helyre, vinyóm is csak kettő van (többet nem is tervezek). Az elgondolás lassan kiforrja magát, aztán nekiállok. Igaz én fából (MDF lap) fogom elkészíteni, mert szerintem nagyon könnyen alakítható, jó hangszigetelő, arról nem is beszélve, hogy elvileg asztalos vagyok. :D
    Az egész projekt meglesz 10 miskából, de ha 15 sem érdekel. Olyan legyen amilyet én akarok. KB ennyi.

    Csend a lelke mindennek!

Új hozzászólás Aktív témák