Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz szacsee #17374 üzenetére

    hp-t nem gyártok házliag. olvastam a cikket, már fel is vettem a kapcsolatot pár hozzálrtővel. sajnos olcsó forrást senki nem tud.

    rövidesen megtudom, hogy 80-120w-hoz mi kell. a mugent használom fel, és kb. 2*2 kiló, 2*50 centi aluprofil hűtőbordát. a bordázatot meg tudom növelni akár 1-2 nm 0.5-ös lemezzel is.
    tehát meg fogom tudni, kb. hol a felfűtési határ.

    a külön erre vett ház totál nyitott, agyonlkékelt, és a hőleadó felületek kívül (is) lesznek. ezeken a terveken már túlvagyok. a végleges megvalósítási fázis megy. :))

    a proci hűtésnek mennie kell. :K

    a vga-nál leszek gondban. oda koncentráltan kis helyre kell zsúfolnom minél több, baromi drága hőcsövet. a 8mm-es conrad (3-3.5k/db.) a gyártó szerint 70 fokon 55w hőt bír elvinni. ezt túl kell méreteznem. 8 db-ot tervezek. vagy átalakított fullcover vizesblokkba lesz beaplikálva, vagy lehet hogy az olcsóbb "b" terv lesz. a nyákborda elég fejlett, így arra hővezető ragasztóval rögzített alulmezekkel lefelé és kifelé irányban növelek felületet. és akkor csak egy egyedi gpu blokk + lefogató kell. ami a lemezek közt kijön a ház oldalirányába, és ott csatlakozik a hatalmas bordákhoz. és persze kellenek a csövek, hőátadó, madj a bordák. de megspórolok 23k-t,a vizelsblokk árát. és kompatibilis lesz későbbi vga-kra, csak lefogatás kérdése.. a fullcover vizesblokk nem...

    conrad-nak egy előnye van, hogy hajlítható. és a vga hűtés kialakításánál ez elengedhetetlen.

    csak ezeket már annyiszor leírtam, hogy sokaknak unalmas lehet... :B
    csak amíg írkálok, addig is újabb 5letek ugranak be.

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák