Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    Sziasztok!
    Orbitálisan nagyon szívtam! :W
    DonMedvével elcsencseltük a GigabyteRocket-et meg az ASUS SilentKnight-ot.
    Elküldtem Neki, majd postafordultával küldte az övét, hogy nem maradjon hűtetlenűl a gépe! Be is csomagolta pedánsan a gyerek cipősdobozába a cooler dobozát, és abba az elképesztő mennyiségű tartozékokat: lefogatókat, csavarokat, leírást meg mindent!
    Viszont a cooler-en kb 4 kilónyi por volt (írta, hogy sietett, és nem akart a pucolással vacakoni!). Nem is gond van sűrített levegős flakonom, ecsetem, úgyhogy lepucolom! Viszont zárt térben nem mertem bevállalni ezért kint csináltam az udvaron. Amikor kimegyek viszont a macskám azonnal azt hiszi, hogy miatta megyek ki etetni őt.
    Persze egyből előkuncsorgott, pákosztolt is rendesen. A ventit és a bordákat szépen kipucoltam, mert a barátomat már beizgattam, hogy délután viszem neki a Silent Knight-ot és akkor nyomhatja a brutál tuningot. Kész is lettem, a coolert felvittem, letettem a székemre, összekészítettem elcsomagolásra a cuccait is. Erre hallom kint az udvaron iszonyatos ugatás, nyávogás, cirkusz. Kimentem rendet csinálni, a kutyát elhajtottam, a macskát kiszedtem a kocsi alól és a helyére vittem. Na, teljesen belefelejtkezve a teendőimbe felszeladtam, cipő le, papucs fel, szobába be, székre le, hogy hol is tartottam?!? Ordítás, felpattanás! Szegény Csendes Lovagból Zajos Gnóm lett :O . Persze amennyire tudtam kiegyengettem, de sokat vesztett a dizájnjából :DDD A barátomat felhívtam, hogy ebből nem lesz ma tuning. Úgyhogy most olcsón eladó egy "szállítási sérült" Silent Knight !! :K :K
    Képek a nyomi állapotról alant:


    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák