Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz Stirbi #12522 üzenetére

    Hát (bár ennél sokkal rosszabb fogadtatásra számítottam), többeknek tetszett Scully szamurály-os gépe, ezért ugy gondoltam megosztom ez előző 2 gép (ez ugye a 3. volt) összepacsmagolását is. Nem lett egyik sem tul látványos, de első próbálkozás volt mindkettő.(itt jelenteném ki ismét, hogy tudom hogy nem tul igényes munkák, és nem is épp modding, de a végeredmény álltalában jobban néz ki mint a kiinduló alapanyag)

    Cart gépe eredetileg szétkapva
    Cart Etnies háza (nem sok extra.. alap ezüst, oldalán és az elején csillogós kék.. nem annyira látványos, de az eredeti müanyag megsárgult részekhez képest...)

    Az én régi házam (nem tul pofás)
    Kyle Fox háza (bár eredetileg nem ilyen akart lenni.. a mai napig zavar , hogy az oldallap pl csak simán le lett fújva 1 színűre.)

    Ezek a fentebb linkelt szamurályos ház előtt készültek. Kevésbé látványosak, ráadásul első próbálkozások voltak. Csak gondoltam ezt is idebiggyesztem, hátha valakiben sikerül felkelteni a firkálási vágyat. :)
    Voltak ezek ugye, aztán a fenti ház, aztán lett egy szekrény amit összefujkáltunk, és kicsit kicsinosítottunk.(szerintem szép lett.. képek nincsenek róla sajnos)
    Egy bukósisak.(amiben mondjuk nem nagyon volt semmi extra. Metálszürke alap, két ezüst csík köpépen végig.. erről sincs kép)
    És végül mégegy gépház.(ez szintén az enyém volt, csak 2-3 évvel később.) Belseje matt fekete lett, az oldalain és az elején egy vörös-citromsárga színátmenet, és felirat. Sztem ez sikerült a legszebben. Erre büszke voltam. :) Sajnos erről sincs kép. :'( Illetve eredeti elgondolásban ez a ház tényleg kapott volna egy nagyobb átalakítást, ami sajnos anyagi, és szerszámhiányok miatt elmaradt.)
    Persze a pro modderek előtt még mindig le a kalappal. Nem győzöm hangsúlyozni , hogy amit mi csináltunk, csupán egy kis csinosítás.. amatőr módon. Ha modding érdekel valakit (nem tudom lett e már linkelve), akkor például Takemoto kolega ajándékba készített Hello Kitty-s remekművét (nincs még teljesen kész) tudom ajánlani. (az egész folyamatról vannak cikkek)
    És jó gányolást továbbra is. :)

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák