- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Kula bá'
-
kolosanyi
veterán
Jaja.
Néha nem rossz ilyen új terheléssel megbolygatni a dolgokat. Egyébként többet tud a bringa, mint én, van még benne tartalék bőven. Sík úton nem tudom úgy kihajtani max áttétellel, hogy ne izomból kelljen taposni a pedált, emelkedős terepen meg aztán pláne. Érdekes érzés így tekerni, mintha egy fura lábtolón lennék.
-
batai15
félisten
Most itt az anyagcseremrol hogy szó volt ,nem tudom jol gondolom e.
Szoval ha ilyen gyors az anyagcserem , es mivel nem lassu , a lassu anyag csere = szervezet raktàroz tehat izmot epit le ,ergo mivel nalam nem ez van tobbet vagyok anabolikus allapotba mint katabolikusba nem? Vagy a fasorba nincs a gondolat menetem? -
kolosanyi
veterán
Nem szoktam amúgy ilyet csinálni, ez most csak amolyan próba volt. A pedál egyelőre jó nekem így, de majd a jövőben elképzelhető, hogy veszek.
(#86758) batai15
Hogy mi?Ha bezsírosodtál és fogyni akarsz, akkor nem gyors az anyagcseréd. Annak gyors, aki akármennyit ehet, nem fog zsírt magára kapni. Meg izmot se nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Oke ertem .
Bar szeretem tudni amit csinalok azert agyalok ennyit. Am minden edzessel kicsit jobban mennek a dolgok.
Aze annyira nem vagyok bezsirosodva. Na meg evek alatt rakodott le ez.hasam van meg kis picsa de labszar meg karom pl sose volt zsiros[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
-
addikt
Biztos egymilliószor ki lett már tárgyalva, amit tl;dr-eztem, de az úszás jó aerob? Egy ilyen kényelmes melltempózásra gondolok. Ilyen kánikulában nem érzem magam elememben egy futós HIIT-hez. Bár mintha rémlene olyasmi is, hogy Ijk uszós HIIT-ezett?
-
-Mike-
addikt
Péter nem szarral gurít.
Brutális formában a magyar testépítőkirály -
batai15
félisten
[link]
srácok test alkat meghatározásra mennyire hihető ez az oldal?
Még a csuklós dolog is igaz rám! -
Dicker
őstag
válasz batai15 #86772 üzenetére
Ha te valaha is mezomorf lettél volna, akkor nem így néznél ki. (Meg lenne vádlid is például.)
Mivel túlzott mennyiségű izom sincs rajtad nem igazán látszik itt semmilyen széles váll, meg széles hát sem. A csontok végeit meg aztán kereshetjük ezen a két képen.
Majd ha ledobod azt a 15 kiló felesleget, akkor meglátod mi vagy.Amúgy meg nem számít semmit sem, én endo voltam(azóta átírtam mezo-ra a genetikámat).
Ha dagadt vagy diétázni kell, és betartani a kaját alacsonyabb szénhidráttal, még tömegelésnél is, ha meg cingár akkor zabálni a sok fehérjével kiegészített napi 5-8 gramm szénhidrátot/kg.Én ezt a háromszöget elég jónak találom egyébként:
Szerintem ott vagy az alján középen, csak nem annyira elhízva, vegyítve a jobb oldali másodikkal alulról.
-
batai15
félisten
válasz aleister #86779 üzenetére
ezen nem nagyon tudok romolni hétvégén felteszem a hivatalos ota lolit hátha megoldja.
csak a mi3 hogy eladó sajnálom azt használni.
Dicker : oszt ez most gáz? hát lehet elfedi a zsír de hidd el bírok rendesen dolgozni emelni stb.
faszán ki lehettek gyúrva ha semmi izom nincs rajtam
6 éve fociztam 2 évig , előtte sose gyurtam, meg a fél év ithoni edzés .[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz -Mike- #86764 üzenetére
Azért néha elgondolkozok tényleg, hogy ezek a "felfújt izmok" kifejezésen, hogy szélsőséges esetben ez tényleg olyan hatást tud kelteni. Peti fél éve kb. úgy nézett ki, mint egy telefosott búvárruha, nngyon össze volt szakadva, most meg megint úgy néz ki, mint 2 éve. Kb. mint akit leeresztettek és újra felfújtak.
-
addikt
Nem találok. Gondolom nem nagyon fotóztatta magát abban az állapotban. Nem követem egyáltalán a testépítők karrierjét. Vmi BB.TV vagy hasonlóban láttam és magyarázta is, hogy kurva beteg lett meg miegyéb, miután hazajött Kínából vagy valami ilyesmi. És tényleg elég szarul is nézett ki.
-
Zola007
veterán
válasz -Mike- #86764 üzenetére
Ez az a gyerek: [link]
jól kib.szta magát édesanya főztjén[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
batai15
félisten
igen adagadt g@ci vagyok .
bár végülis azért is kezdtem el, meg tökéltem el magam mert ebből elegem lett.
1 év mulva remélem legalább majd azt mondjátok h lácccik valami .
Tamooo: valóban , bár nem kaptam fel a vizet a negatív kritika hátha használ majd.
Annyi a mentségem hogy előtte sose csináltam huzamosabb ideig semmit lusta is voltam[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
egyelőre hogy sikerülget fogyni, kezd a ch is beállni meg az értékek, hozzá is szoktam ezekhez a dolgokhoz már mint a diéta meg kaja, közben kicsit mindíg jobban megyeget az edzés eddig ez ad motivációt meg erőt .
Bár igen kicsit le is lomboz hogy szemetekbe ennyire ronda vagyok, viszont nagyon érdekel és motivál hogyha normálisan fogom csinálni akkor az emberek 99%tól erősebb és és egészségesebb leszek .
Az hogy rendszert vittem bele ebbe az egészbe sokat segít hogy utána olvasok , kezdek dolgokat kapizsgálni , elfogadtam hogy nem egyik napról a másikra megy, így jelenleg úgy érzem hogy maga a sport egyáltalán nem meg terhelő és nem vesz el tőlem időt semmi másra.
szóval most valahogy így érzek .
Már fürgébb vagyok meg jobban érzem magam így mint mikor semmit se csináltam.
tuti mikor készültem a fizikaira az volt a gondolatom hogy majd faszán bemegyek a kondiba oszt gyurok.
Se fehérje meg csinálom amit bírok sstb. semmi rendszer valszeg akkor már most abba hagytam volna.
Van egy srác kondi boltba dolgozik 2008as képe tőlem sokkal dagadtabb most már elég szépen néz ki.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz batai15 #86781 üzenetére
A 2 év foci még mindig a 2 év sör-pálinka kombót jelenti a megyeibe? Mert akkor nem szólhat meg senki, az látszik.
Amúgy senki nem mondta, hogy nincs rajtad izom, a karodon van, meg a válladon valamennyi látható, de az minden embernek van, ezért nem is "gáz", csak ebből senki se mondja meg, hogy láttál e valaha is edzőtermet.
Anatómialiag persze mindenhol található valami, de az a kutyát nem érdekli. Gyúrós szemmel a melleden, a vádlidon semmi nincs. Hátadat nem látjuk, de biztos nem széles. Húzódzkodás megy?
Majd másfél év múlva már lesz komolyabban látható eredménye, ha rendesen csinálod.Tamoo-nak igaza van, kedvesek vagyunk most itt mind szerencsédre, még képet is linkeltük... Dúl a láv, meg a nyár.
Az alkarod viszont bika. Nincs csajod?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Dicker #86792 üzenetére
áá lófaszt nem szeretek inni.. inkább a konyhás melónak köszönhető..
6 éve 78 kiloval mentem oda ..
de mentségemre a kajáról semmit se tudtam csak hogy eszek nem vagyok éhes oszt jóvan.
Igen ám diéta óta hányigerem van erre a kajára nézek... 220 liter gyümi levesbe 10k liszt került habarásnak szóval érted..karomon meg azé van mert azért jártam fát pakolni meg ilyenek .
nem hokizok egyáltalán 20-30 kg a leveses kanna meg 50 kg egy doboz melegen tartó amibe kaját hordunk.
Na de ha tűzoltó leszek akkor nem csak hogy kell is kondiba lenni de ott még több idő lesz
na meg a versenyeken érmet is kell ám szerezni!
És igen a felhuzás siralmasan megy.
Főleg a negatív résszel tudok még foglalkozni
az abcúgról még csak álmodom
edző terem 3 hónap volt egész életembe
magával a testi erővel annyira nincs baj , vagyis a kar erővel csak a többivel
csecsem meg mostanság kezdett feszesedni mióta edzek már tudom hogy ott is van izom , meg a fél év fegyencel:
abszolút nem baj hogy megmondjátok ne értsétek félre
küzdeni kell akarni !
Bár nem tagadom hogy mint ez a peti gyerek számomra nem szép , inkább a fegyenc edzés és az azt művelő emberekre sokkal jobban felnézek na meg azokra akikemeberien izmosak a gyúrósoknál
Célom még am a 20 km lefutása is egyszer[ Szerkesztve ]
-
-
batai15
félisten
""nem hokizok egyáltalán" És erre büszke vagy? "
na jóvagymármostmár
"az ember nem öregedhet meg anélkül hogy meg ne ismerné a teste erejének szépségeit"
ez is valóban igaz Eltökéltem hogy az életem elvileg megváltozik itt az ideje újra kezdeni az egészet normálisan .
MINdíg akartam edzeni amugy csak anyagira fogtam hogy nem tellik ugyan így mma is tervbe van ,[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz marked one94 #86796 üzenetére
-
madle
őstag
válasz Zola007 #86786 üzenetére
Ez egy éves videó róla, brutális egyébként.
-
Morris
veterán
válasz batai15 #86795 üzenetére
A képek láttán, én hagynám a g*cibe a diétát. Ennék rendesen, plusz rengeteg fehérje és a fölső részt alaposan kigyúrnám. Jelenleg egy talpára állított háromszögre hajaz a felső tested. Én ezt megfordítanám először.
Azzal, hogy most diétázol, nem sokat fogsz fejlődni.
Én először rendbe tenném a vállakat, bicepszet, tricepszet, mellet.
A folyamatos mozgással lejjebb fog menni a hasad is. Esetleg a nagyon light-os diéta lenne a legjobb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest