- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Because #87800 üzenetére
dehogynem
A pólójuk gyapotból, a cipőjük talpa meg kaucsukból készült.
Mindkettő természetes anyag.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Because #87800 üzenetére
#87801) Zola007
Kifogás. Ha valamit el akarsz érni ne a kifogásokat keresd, dolgozz meg érte. Érdemeld ki. Ez a sport szerintem erre is megtanítja az embert. Az alázatra a kitartásra. Tartsd magad az étrendedhez, edz keményen, pihen és regenerálódj. Az eredmény jönni fog. Ne másra figyelj, hogy más mit csinál.
Alap, hogy mindkettő tele van mint a déli busz. De ezt a formát máshogy nem is lehet.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
válasz GoTReX #87803 üzenetére
nana!
férfiembernek ez simán rózsaszín
ezzel a magentázással kiérdemelted a B betűt
még 3 ilyen és megvan az u, z, i betű isMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Nightmare #87768 üzenetére
Nyugi én sem vagyok különb csak kicsit vastagabb,mert "zsírosabb vok". Szerintem jó ez a forma ( most a legjobb formám című képsorozatról beszélek). Hiába ettem meg a nagyobb testsúlyra beállított fehérjét akkor sem lett látványos javulás,max egy pindurka. Persze, ch-ból nem bírok megzabálni fél kg rizst,de még 250g-t sem,lehet ez a kulcs?! Fasz tudja. Ilyen vagyok gyárilag,zabálhatok este 12-kor mekdonácban akkor sem hízok el.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Because
őstag
válasz FIREBLADE78 #87805 üzenetére
aki azt mondja nem tud hízni midnig megkérdezem próbált-e pár házi kosztot? rakott krumpli, krumplis tészta, hurka krumplival, tócsi, tepsis krumpli, paprikás krumpli stb stb ezekben van bőven ch
[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
Üdv!
Alsó hátra tudtok valami jó, de hát kímélő gyakorlatot? Az van hogy van egy "szép" gerincferdülésem, és így kicsit félek a felhúzástól. Csinálgatom szép szabályosan, még csak kis súllyal, de ez amúgy sem a legveszélytelenebb gyakorlat, hát még gerincferdüléssel... -
szőröscica
addikt
Na, nyaralásból hazaértem, holnap reggel mérlegelek és folytatódik az intenzív diéta és edzés.
85.5 voltam 7-én reggel, kb. 87.5 körülre saccolom a holnapit, aminek remélem jó része víz lesz és hamar leszalad. Megcélzott súly 75kg, remélem akkor valami olyasmit fogok már látni a tükörben, amire lehet majd építeni.Igazából amíg jó idő volt, addig naponta 2*45 percet úsztam, voltam raftingolni és lépcsőztem is sokat, csak kegyetlen sok sört ittunk.
-
szőröscica
addikt
Na, úgy döntöttem, hogy nem vagyok én egy lusta tehén, hogy ne eddzek, ha már hazaértem, úgyhogy nyomtam egy kemény hát-bicepszet.
-
aelod
veterán
válasz szőröscica #87815 üzenetére
Régóta nem edzem a hátat a karral egy napon, pláne bicepsszel.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-Mike-
addikt
Szeretnél igazán állati tömeget? Kellően elszánt vagy? Mindent megteszel céljaid eléréséért? Szeretnél végre komoly eredményeket elérni? Képes vagy legyőzni a kifogásokat és egyetlen célnak szentelni magadat? Szkítekmegateszt2015
-
Alpachino
veterán
Én meg semmivel sem edzek semmit, biztos ami biztos vagyis minden nap egy testrész a hét 5 napján...két nap pihenővel persze a hasat és a vádlit a kisebb izomcsoportokhoz berakom. A vádlit a mellhez a hasat, a vállhoz.....
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
.: JuSzT :.
addikt
Egy edzés alatt 40 hsz.... viszlát.
"vótam, atta"
-
Woodslave
félisten
Na mi volt itt ma rémálom Edition?
Holnap megyünk haza. Lassan 4 hete hogy nem edzek és kajálok úgymond normálisan. Eléggé leengedtem de a zsir a hasamon még mindig kockahast imitál ha befeszítem szóval nem panaszkodom. De valamit ki kell találni mert kevés vagyok
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
tyan
senior tag
Lenne olyan kedves valaki és elküldené nekem a legújabb shop builderes kuponkódot! Köszi A nyamvadt telefonom böngészőjében nem ugrik fel az ablak, amiben kiírja a kódot.
-
Zola007
veterán
lassan már csak zacskós tengervizet adnak a pénzünkért:
A másik meg a dátumozás
A harmadik pedig, hogy a "ritkán szálka előfordulhat" az valójában azt jelenti, hogy tele van szálkával[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
barisj
aktív tag
Sziasztok! A heten lesz myprotko rendeles. Akinek kő valami irjon
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
aelod
veterán
-
GoTReX
őstag
Előző srácra visszatérve sosem értettem ezt a kox kezdése dolgot. Úgyértem ajánlás vagy netes kétes eredetű dolgokkal kezdik? Ahova én járok ,az egy szerény terem. Nyilván nem ide jár a keményvonalas réteg,de hallottam már hogy a személyi edző ajánlotta be.
XBOX ID: GoTReX #4839
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest