Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jorus

    nagyúr

    válasz bandus #52877 üzenetére

    Ahogy Bá is mondja, meg a szakállas fiú a shopból, vagy ez a barbár arcú figura itten. A sima felhúzáshoz képest kevésbé terheli a négyfejűt és a hátat, inkább combhajlító, segg, derék. Persze sokféleképpen lehet végezni, függ az adott egyén testfelépítésétől, ízületeitől, a szalagok, izmok állapotától, szal ki kell tapasztalni a gyakorlat tempóját, hogy meddig engeded le, hogyan működik együtt a derekad és a lábad, stb. Jobban szeretem, mint a normál felhúzást, már csak azért is, mert nem kell olyan sok tárcsát összehordani hűvös halomba, hanem elég kevesebb is; plusz végig érzem a mozdulatot, míg a normál felhúzásnál a negatív út kevésbé koncentrált.

    Egyébként megvolt a láb, most kezdek magamhoz térni. Szerencsére nagyon erős a korlát, ami a lépcső mellett az öltözőbe vezet, mert nagyon kellett kapaszkodnom, hogy ne essek össze lefelé jövet, és bele ne essek a szép nagy Peak vitrinbe a lépcső alján. :D

    Volt regular gugg, 45 fokos lábtoló, combnyújtó, román felhúzás, combhajlító, vádli. Meg üvöltözés, köpködés, prüszkölés. Mára kampó, az fix.

    [ Szerkesztve ]

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák