Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Jorus #52620 üzenetére

    Alapjában véve nekem nem a gépekkel van bajom, hanem a fos gépekkel és eddig több rettenetes konstrukcióval hozott össze a sors, mint jóval. De egyébként szabad súlyokkal is ugyanúgy le tudja edzeni magát az ember, sőt, saját súlyos gyakorlatokkal is rengeteg dolog megoldható, ahhoz meg aztán igazán alig kell felszerelés (állítható tornászgyűrű, azt kész, ez jó példa rá).

    -----------------------------------------------------

    Ez a Hoist gép is pofás darab. :)

    (#52622) NetTom
    Az ellenállás mértéke változatlan lesz, csak a mozgás nem egyenletes maximum. Igazából az ilyen kábeles gépek valahol félúton vannak szerintem a szabad súlyos és a fix pályás gépek között, nekem pont ez tetszik benne.

    Egyébként a fix gépek közül nekem eddig egy-kettő jött csak be. Van a suli termében egy fasza gép, fekvenyomástól elkezdve vállból nyomásig bármit tudsz rajta csinálni és nagyon jól be tudja az ember állítani, kényelmes. Plusz előnye, hogy nagyon kézre áll minden, egy mozdulat variálni a súlyokat, nem kell hozzá felkelni, vetkőző sorozatokat nagyon jól lehet nyomni rajta. De sajnos ez a ritkább, a legtöbb gép nekem kényelmetlen, gondolom nem 195 centis emberekre tervezik ezeket sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák