- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz enginev3.0 #37348 üzenetére
Legalább egy év mire valami mellet épít az ember, és azt úgy hogy megfelelően edzel rá, mondjuk ez minden izomcsoportra vonatkozik.
Az senkit nem érdekel hogy mennyivel nyomsz, legfeljebb ha versenyre mész. Az a lényeg hogy teljes izomrostfeszülés és összehúzódás mellett elérd a teljes kifáradást minden sorozatnál.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
enginev3.0
félisten
válasz troller #37350 üzenetére
LoL, ezt holnap ki is próbálom, sosem gondoltam volna hogy bármikor is így nyomjak fekve, de már is érzem hogy nő az izmom a videónézése közben
(#37353) Ijk@ Nyugi, tudom hogy ez rengeteg idő kérdése, de pont ezért is jöttem most ide, hogy olyanba kezdjek bele, ami talán biztosan hatni is fog
És mint mondottam, a mellem többi részévelmár megvagyok elégedve, legalább is a felsőmellhez képest, ami tényleg azért maradt le teljesen mert sajnos sosem foglalkoztam vele, amit most már rettentően bánokJajjj, még egy kérdés
Nővérem is elkezdett járni, nagyon nyomja
Mi az ami egy lánynak nagyon nem ajánlott? Fekvenyomás pl ha jól tudom egyáltalán nem egészséges számukra, ezen kívül van amit mindenképp kihagyjon? Nem fogyni szeretne, picit erősödni, izmosodni, de nem akar versenyekre járni, inkább csak, nem is tudom, munkautáni sportolás, de azért legyen valami látszata, eredménye, ami ösztönzi[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kolosanyi
veterán
válasz enginev3.0 #37354 üzenetére
Miért nem ajánlott a fekvenyomás? Kitalálom, leégeti a mellét? Szerintem ez egyáltalán nem igaz. Ha nem viszi le nagyon a testzsírt, nem fog eltűnni a melle.
-
rmartin94
aktív tag
válasz kolosanyi #37356 üzenetére
Ezt a fordított fogású fekvenyomást lehet úgyis alkalmazni, hogy nyomok mondjuk 2 sorozatot ezzel a fogással, meg kettőt a hagyományossal? Vagy akkor csak a fordított fogásút csináljam? Nekem is az a problem, hogy felső mell levan maradva egy picit.
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
enginev3.0
félisten
válasz kolosanyi #37356 üzenetére
Nem tudom, nekem ez a lányoknak fekvenyomás valahogy nem... csinál helyette mást mellre, és mivel nem meglepő módon, nincs tapasztalatom hogy milyen lehet nekik fekvenyomni így én nem ajánlottam neki, de persze azért kipróbálta
-
kolosanyi
veterán
válasz rmartin94 #37357 üzenetére
Nem tudom, hogy nekem szántad-e, de passz, életemben nem hallottam még erről. Mondjuk szerintem sincs túl sok értelme felső mellezni, meg szarrá izolálni magát az embernek. Alapgyakorlatok kellenek, hadd jöjjön a tömeg meg az erő, azt kész. Ha már komolyabb szinten van valaki, akkor ráér izolálni a jobb bicepsz külső fejének felső részét. Tudom, ez inkább power szemlélet, de én inkább a kevesebb néha több nézettel értek egyet.
(#37358) enginev3.0
Mondjuk az is igaz, hogy tanuljon meg előbb fekvőzni rendesen, mielőtt fekvenyomna. A legtöbb csajnak az is gondot okoz, tolódzkodásról meg már nem is beszélve. Fel kell mászni az állványra és már remeg is, mint a nyárfalevél, nem egy ilyen évfolyamtársam van a tisztin, szégyen. Azt ők akarnak majd intézkedni az elkövetővel szemben... -
enginev3.0
félisten
válasz kolosanyi #37359 üzenetére
Hát igen, húzódzkodás, tolódzkodás neki is csak súllyal megy, rá kell térdelni a padra, és lehet állítani hogy mennyivel "legyen könnyebb"
Most 60kg-m ő, és kb 25kg-mal kell könnyíteni a súlyánA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bandus
veterán
válasz Radnix #37355 üzenetére
esetleg nézz be a cottonfieldbe, vagy a springfieldbe, ezekben talán kapsz ilyen cuccot, ennyiért nekem csak egy farmer ingem van, szóval ebben annyira nem vagyok otthon. a tatuum nevű bolt is jó, talán akciósan kapsz ennyiért inget, és marha jó minőségű.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
baluka6
aktív tag
válasz enginev3.0 #37348 üzenetére
Szerintem kezd az edzést a felső mellizom gyakorlattal (pl ferde pados nyomás egykezesekkel), majd az izom alsó részét stb.. és utolsó gyakorlatként iktass be még egy olyan gyakorlatot, ami a felső mellizomra van nagyobb hatással. Ez lehet esetleg tárogatás ferde padon egykezesekkel., vagy ami nekem ég bevált, az ha magasabbra felteszed a lábadat és úgy fekvőtámaszozol.
-
Jim-Y
veterán
válasz Radnix #37304 üzenetére
Azért tudlak sajnálni, hogy a legnagyobb problémád, hogy ami jó vállba, meg mellbe, az alul túl széles, akkor most képzeld el, hogy bemész a boltba nadrágot venni, Van Graaf leárazás, normális áron jó cucc, kb 1000+ nadrág választéka, majd 1 óra keresgélés után közli veled az amúgy segítőkész boltvezető, hogy megnézte a mérettáblázatot, és ami neked jó lenne olyan NEM GYÁRTANAK. Vagy az a nadrág ami olcsó és mellé azért vállalható (P&B , H&M) ott gyerek méretet árulnak csak, amikor 3 nadrágpróba után realizálod, hogy ami jó derékban ott a lábánál még kéne 20 centi textilnek lennie és sorolhatnám, vagy amikor a slim-fit hosszított ujjas Marks And Spencer +egyéb ingek ujja még mindig nem elég hosszú, akkor szerintem átértékeled ezt a "derékban kicsit bő, de amúgy jó" dolgot
-
mocsanisi
senior tag
Jó ez a fordított fogású fekvenyomás, de én konkrétan szűkebben csinálom tricepszre. Próbáljátok ki persze, de ettől nem a felső melletek fog jobban dolgozni, hanem a tricepsz és az első váll...
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
enginev3.0
félisten
válasz mocsanisi #37368 üzenetére
Igen, azt szoktam látni, hogy csinálják, én még nem próbáltam, az a baj sokszor egyedül edzem, és sokkal nehezebb a dolog, nem mer az ember néha keménykedni hogy na most kicsit többe, vagy lerakom előbb pedig még lehet menne 1-2 esetleg kis segítséggel, de sajnos akár kit hívtam, senki nem jött még
Tesóm meg nem mindig jön velem, fodrász és van hogy később megy mint én(#37364) baluka6@ Igen, most úgy szoktam, azzal kezdek
Egyébként sokáig úgy edzettem hogy nem figyeltem a kajára, mert nem volt pénzem csirkére stb, 55kg voltam mikor kezdtem, felmentem 65-re, de nagyon sok időbe tellett és aztán vagy egy évig meg sem mozdultam semerre
Most vettem augusztusban 14kg csirkét, itt is kérdeztem hogy elég-e ha heti 3-4× eszek belőle fél kg-mot és mellé 2-300gramm rizst vagy krumplit
Másfél hónap alatt fogyott el a csirke, sajnos elég össze vissza ettem, de mikor edzettem aznap mindig megvolt az adag, és 71kg-ra nőttem, csak pénteken tudnak hozni megint csirkét ami sajnos most így 2 hét kihagyást jelent belőle, szóval vagy 2kg biztos lemegy (bár azért reménykedem hogy nem), de aztán edzésnapokon napi 1kg csirkét akarok majd enni, és a következő cél a 75kg majd a 80Na szóval az volt a lényeg, hogy kicsit rendszereztem a kaját és már is feljött 6kg, pedig nem mondhatnám hogy úgy ettem még ilyenkor sem ahogy kell, de már ez is nagyon sokat jelentett
Bár a napi 500gramm csirke nagyon kevés, az kb délelőttre volt elég mikor dolgoztam, itthon ennem kellett még bőven házikoszt[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz bandus #37370 üzenetére
De jó neked...40-es.
Emlékszem, feleségem múltkor betévedt valami ruhaboltba (Bershka vagy H und M) én pedig elmentem a férfirészlegre...mint zombi nézegettem az idióta divatnak nevezett baromságokat, mikor észrevettem hogy a max méret 42...nagy kő esett le a szívemről...ide nem kell jönnöm többéEgyébként bármilyen furcsa én állandóan találok 1-2 jó cuccot a c und a-ban...ott érdemes nézelődni, bár van amikor elég trokány a választék....
-
troller
senior tag
válasz mocsanisi #37368 üzenetére
Érdekes, én nagyon jól izoláltnak érzem vele a felső mellet, viszonylag széles fogással.
Ferde nyomásnál én sokkal jobban éreztem a vállam.
Valószínűleg alkatbeli különbségek miatt mindenkinek kicsit másképp hat egy-egy gyakorlat, érdemes saját magunknak kikisérletezni, hogy mi a jó.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
deniro2
senior tag
válasz enginev3.0 #37369 üzenetére
Napi 1kg csirke 70 kilósan szerintem felesleges, megy a klotyóba a fele... A 2-300g rizs (150-200g ch) meg kevés egy -gondolom- ektónak. A krumplit meg valószínűleg csak elírtad, mert 300g-ban van 60g ch, ami éhenhalás...
-
bandus
veterán
hehe, neked is jó, mert izmos vagy
de tény, hogy amilyen ruhákat hordok, azokból nem kapnék olyan méretet, ami jó lenne rám, ha mondjuk felugrana +5-10 cm mellbőségben, meg +4-5 centi karban. szóval +1 kifogás, hogy néha kihagyjam az edzést
-
enginev3.0
félisten
válasz deniro2 #37374 üzenetére
ch-ból több kéne, viszont nem tudok vagy akarok több rizst meg krumplit enni ennél, nem menne le, mert megundorodnék
Valami egyéb úton módon kéne bevinni, mint pl a fehérjék vagy tömegnövelők, csak nem tudom ch-ból van-e ilyen, de utánajárokA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kolosanyi
veterán
Érdekes, én közel 2 méterrel, 115 kilósan kapok ruhát. Igaz, hogy mindegyik ruhám a legnagyobb a boltból, de van. Normális, átlagos ingek, pólók, klasszikus szabású nadrágok. Mostanában már színes is van, egy időben csak fekete-fehér-szürke-sötétkék volt a választék. Ti miket hordtok, hogy nincs?
Sőt, még cipő is akad, mondjuk azért meg kell szenvedni, hogy jó legyen. 49-esben nem olyan egyszerű beszerezni azért normális lábbelit...enginev3.0
Legjobban a sima szőlőcukorral jársz. 6-700 forint kilója. Nyilván edzés utáni turmixba.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz deniro2 #37376 üzenetére
attól függ, ahonnan én indulok, ott ez még nem olyan nagy teljesítmény
kolosanyi: a divatosabb, jó minőségű cuccok esetében a konfekcióméretek nem a kisportolt testalkatot veszik alapul. amiket hordok slim ingek, és mondjuk hosszra, nyakban tökéletesek, azok éppen, hogy nem kényelmetlenül szűkek. ha nagyobb méret kellene belőlük e miatt, akkor meg nagyon bután állna az ujja, válla. ezt meg nyilván nem akarom, más cuccokat meg nem fogok ezért venni, mint a jól beváltak
-
_NCT
őstag
válasz enginev3.0 #37377 üzenetére
Lassú felszívódású szénhidrát. Full Force Carb- S például ilyen... Ezt lehet nap közben is tolni, nem tornásssza a vércukrodat.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz bandus #37379 üzenetére
Én mondjuk pont szarok a divatra. Kockás ing, farmer, edzőcipő azt szevasz. Vagy sima egyszerű, minta nélküli póló, mindenféle csicsa nélkül. Jó, a csíkos jöhet, ha visszafogott. Ki nem állom a rikító, bazi nagy felirattal ellátott pólókat. Nem érzem magam jól az olyanban.
-
törölt tag
Durum tészta is jó.
-
_NCT
őstag
válasz enginev3.0 #37382 üzenetére
Ízesítetlent ajánlom, nem lehet vele mellélőni. Igaz nekem az ellentéte van edzés utánra, akkor jó a gyors CH töltés (Carb-F). Nap közben meg mehet a slow.
Jól oldódik, bármilyen üdítő/tea stb mellé jól jöhet.
-
GyurosAki
tag
válasz enginev3.0 #37369 üzenetére
Napi fél-1 kiló csirke 71 kilósan? Más fehérjeforrást nem fogyasztasz? Egy határ felett a több nem több.
-
Sotho
őstag
válasz deniro2 #37374 üzenetére
Napi 1kg csirke 70 kilósan szerintem felesleges, megy a klotyóba a fele
Utoljára reagálok erre a bődületes baromságra megígérem.
A beled nem tud egy adott vegyületre mennyiségi analízist végezni . Nem szarod ki ami felesleges mert annak a megállapítása hogy miből mennyi van nem az emésztés szakaszában történik meg, ergó a túzott húsfogyasztástól el lehet hízni hihetetlen. Meg alkoholmérgezést is lehet kapni a túlzott alkoholfogyasztástól milyen hülyeség nem ?[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Van minden alkalomra ruhám. Öltönyhöz is ingem. Persze keresgélni kell, mire jót kap az ember. Vagy legvégső esetben méretre kell igazíttatni.
bandus
Különbözőek vagyunk. Én a ruházkodással úgy vagyok, hogy legyen normális, visszafogott, nem drága, de minősége is legyen. Aztán, hogy 3 csík meg pipa van-e rajta, vagy Saxoo logo (olyat amúgy se vennék fel, nincs is méret)... Ez az utolsó, amire költenék. Pl nem rég vettem pár tök jó kis egyszerű Angelo Litrico pólóta C&A-ban. 2 rugó volt darabja, jó a szabása, egyszínű pamut cucc. Nekem ennyi kell, tökéletes viselet számomra. -
Coccolino_O
őstag
"ch-ból több kéne, viszont nem tudok vagy akarok több rizst meg krumplit enni ennél, nem menne le, mert megundorodnék"
Kapaszkodj meg, de ha nem eszel eleget, nem fogsz fejlődni. Ha már most problémáid vannak a kajálással, akkor ez nem a te sportod.
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
-
Dani82
senior tag
válasz korcsillio #37393 üzenetére
pont tegnap hoztam el anyamketol 0,5kg fagyott csirkemellet, mert nem volt kedvem tescoba menni. kisütöttem és valami elképesztően nevetséges mennyiség marad belőle.
2x ettem belőle és holnapra maradt egy fél adag se kb..... -
Dicker
őstag
válasz kolosanyi #37378 üzenetére
Ne viccelj én kaptam 140-el, akkor te miért ne kapnál?
Egyébként jelenesetben a magasabbak vannak előnyben, mivel ők az "arányosabbak", ami a súlyeloszlást jelenti, mert a hosszokkal nincs gond.
Persze a pólók ujjai feszülnek, de a XXL, és a XXXL-es ruhák már nem olyan ritkák. Maximum nem jó helyen jártok, ahol rossz a méretezés.
Én a Tom Tailor-t is tudom ajánlani. Diétás időszakban van ott bőven jó ruha XXL-re. Igaz egy póló nyolcezer, egy ing meg tíztől, húsz-harmincig terjed.
Ármándót, meg Sánelt felejtsétek el, az lassan csak L-es méretig lesz gyártva bzikra. -
_NCT
őstag
válasz Dani82 #37394 üzenetére
Abból a 0.5kg csirkéből fagyosan mire kisütöd lesz kb 30dkg csirkemell, az tényleg nevetséges mennyiség. Én 2x eszek belőle egy nap és volt nincs. 300g rizs-el együtt.
Szóval sajnos napi 70-80dkg fagyott csirkét kéne kisütni, hogy abból legyen 400-500g csirke amit megeszel... Drága mulattság ez. Én 2kg csirkemellet bevertem 5 nap alatt
-
GyurosAki
tag
Egy evésre 120g rizs le kell, hogy menjen. Ha nem megy akkor legyen csak 100 és 2-3 naponta emelj kicsit. Én egy nap benyomok 360g rizst, 100-200g zabpelyhet (egy evésre 100g). Ez kb 400g CH. Ha nehezen hízó vagy, ez a minimum amit minden nap be kellene vinned. Az edzés utáni turmixba nyugodtan tehetsz 70g gyors felszívódásút is. Ez eléggé megkönnyíti a dolgot. A zsírbevitelre is figyelj! Azt mindenki elfelejti... 50-60g legyen meg, javarészt telítetlen zsírokból. Nem elég ha csak a fehérjére figyelsz.
"Abból a 0.5kg csirkéből fagyosan mire kisütöd lesz kb 30dkg csirkemell" Az lehet, de a 20-25g fehérje/100g az a nyers csirkére vonatkozik. Ha nem sütöd meg annyira akkor 350g lesz, ha sütőbe szétszárítod akkor meg 250. A fehérje az ugyanannyi marad. Pont ezért kell mindent nyersen mérni.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Biztos csak azt hallotta, hogy "Sok fehérjét kö' enni, aztá' növünk".
Egyébként az egy kiló csirke, egy 100-120 kilós ember DIÉTÁS adagja is bőven. De ügyesebbek fél kilóból is meg tudják oldani, ha nem csak azt esznek egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest