- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
válasz HussarF #134049 üzenetére
"Nagyok" de aránytalan és van rajta boven zsir, de mondjuk engem ez nem nagyon izgat. Ja es nem is szoktam karozni, max ha edzes vegen van erom vagy kedvem csinalok ra egy gyakszit de ez kb 2 hetente fordul elő, de egy centivel se lett kisebb az elmult 2 honapban Most mar biztos nem fogok többet szkanderozni.
You'll Never Walk Alone
-
Angel2014
addikt
Na ez tényleg igaz lesz? [link] Na ezt hogy kell elképzelni....jó napot kívánok... kérem árulja el hányszor mókuskázik és kivel?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
rwin5
őstag
válasz marked one94 #134043 üzenetére
ez a kondi Szegeden van?
-
-
AsakuraDave
őstag
Elég [beteg] Jó biztos van itt egy "kis" szteroid abuse de elég beteg ahogy vibráltatják az izomkötegeket
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
whitezo88
nagyúr
válasz AsakuraDave #134064 üzenetére
az ilyen vidik alá jönnek a kommentek hogy nem kokszolnak csak irigyek vagytok..
-
Angel2014
addikt
Ma lementem lábazni és mit Látok? Hogy a 56 éves nagymamák 110 kilóval guggolnak Nagymama guggolása Nagymama Kép szériát!!! Kérdezem hány kiló és azt mondja 63 ! Csepelen még a nagymamák sem töketlenkednek...
-
bigmasterg
addikt
válasz Angel2014 #134067 üzenetére
110kg??? Vaníliás karika + 10+15kg oldalanként + rúd.
-
kicsiogre
tag
És a nyugdijas néni szebben guggol mint angel 😃🎃
-
Jim-X
őstag
Egy hetig nem voltam. Vot valami? Semmi? Csepelen esik mar a ho? Molnar Peti nyert?
A játék az nem játék!
-
Angel2014
addikt
5+ szorító 2.5 + 5kg + 15kg +10 KG oldalanként plusz a rúd. =95 kg a 110x6 os szériát nem videóztam le.
140 kg ig vitte fel...abba 2 ő ment..
Heti 6x guggol.
Mastersba súlyemelő bajnok BKVELŐRÉ-ben.
-
zzz03
őstag
válasz Dreadloord #134080 üzenetére
az is lehet hogy a csepeli 40perc nem egyenlo a videki 40perccel...
-
Jim-X
őstag
válasz Dreadloord #134080 üzenetére
Pedig vannak olyan emberek, akik mar annyira beleelik magukat a sajat hazugsagaikba, hogy talan meg egy muszert is siman at tudnanak b@szni. Teljesen oszinten mondjak
A játék az nem játék!
-
D3W1L3
tag
-
marked one94
őstag
válasz rwin5 #134058 üzenetére
Nem, szegeden még nem jártam, de lehet arra is van jó kis pince kondi.
Más:
Egy hasznos instagram oldal :[link]
Én az alap bemelegítés és nyújtás mellé még szoktam innen pár dolgot lesni főleg azokra a részekre amik tudom hogy merevek.Na most indulok is edzeni, mondjuk szar érzés lesz hogy egy 56 éves nő majdnem annyival guggol mint én de megpróbálom összeszedni magam
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Woodslave
félisten
nézem a GP képeket (superbody) Hát Molnár Peti meg Dudás elég off szezon formában lévőnek tűnt... Lehet pont nem jól kapták el őket a fotón. Arnold Gergely is eddig tök éles volt itt nem nagyon. Kaszás Bálint faxa formát vitt
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #134088 üzenetére
Szmereka tnap megverte a Petit gp-ben. Jobb volt nála, igaz a Peti jó pár versenyen van túl. Ez nem mentség, meg is említette a színpadon, ha ő pontozott volna akkor nem ő nyer. Nagyon sportszerű volt. Hatalmas showt csináltak a színpadon. Dudás Ádám nem volt élete formájában. Vele az a baj, hogy nem "él" a színpadon. Megcsinálja a kötelezőt és ennyi. Bereczki 4. Lett. Nekem ő valahogy nincs egyben. Kaszás világbajnok formát hozott. Rommá is vert mindenkit. Vladár Tomi visszavonult egy 5. Hellyel. Én utolsóra raktam volna abszolútban. Nem volt jó egyáltalán. Gerlai Attilát tettem volna a 4. helyre nem a Varga Danit. (Abszolútban amúgy a fitbalancon megverte a Danit a 21 éves srác).
Arnold Geri szerintem nem érdemelte meg az abszolút címet. Fister András jobb volt nála. Mindenki látta. Ki is fütyölték a Gerit amikor kihirdették győztesnek.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
őstag
válasz AsakuraDave #134064 üzenetére
Amúgy ez miért ilyen? Mitől 'hullámzik' az izomköteg? Vmi enyhe izomgörcs terhelés után?
-
-
tutis
őstag
Sziasztok! Hol tudom bevizsgáltatni egy fehérje minőségét?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
marked one94
őstag
Valaki szed emésztés segítő kapszulát? Mik a tapasztalatok róla?
You'll Never Walk Alone
-
God Vazzeg
veterán
válasz marked one94 #134095 üzenetére
Hasznos tud lenni tömegeléskor, B vitaminnal együtt szedd. Nem terheli a gyomrod a kaja, és laposabb marad a hasad. Kis trükk, de van hogy jól jön.
-
Zola007
veterán
válasz God Vazzeg #134096 üzenetére
Melyiket tolod?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tutis
őstag
válasz aelod #134094 üzenetére
Kis vitába keveredtem a stillmass céggel..☺ nem vagyok egy finnyás gyerek, mindig kiröhögtem azokat akik nyávognak hogy nem tudnak meginni egy fehérjét, de amit a stillmass fehérjénél tapasztaltam, az kritikán aluli. Dupla adag fehérje esetén se lehet ízt felfedezni, mintha valami vizes löttyöt innék. A zöldalmás glutamin meg valami borzasztó...írtam a cégnek egy panaszt, persze felsorolták mennyi ideje piacon vannak, meg hogy miket nem tartamaz a fehérje stb..Mivel vagy 40 fajta fehérjét ittam már, mindegyik ízlett is, látszik hogy nem vagyok válogatós.. De ez tényleg már az ihatatlan kategória. Fogyaszt itt még valaki stillmasst?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Zola007
veterán
válasz tutis #134098 üzenetére
Ahogy a régi mondás tartja "Olcsó bornak víz a fele" vagy valami ilyesmi.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz tutis #134098 üzenetére
Én. Csokis whey instant. Teljesen rendben van ízre. Nincs meg amit gyűlölök az a gyógyszeres utóíz. Kreatin almás es grapefruit is iható. Mondjuk másra számítottam de valszeg itt az én elvarasom volt irreális
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest