- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Ki milyen fogadalmat tesz a köv. évre.
風林火山
-
Dani82
senior tag
Tudna nekem pár kérdésben segiteni vki aki mar probalta a sotet oldalt es ert hozza? ( W kezdobetuvel kapcsolatos )
Egy baratomnak lenne par kerdese
Priviben ofkorsz -
GoTReX
őstag
Hogy/hol töltitek a Szilvesztert?
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz Radnix #121111 üzenetére
Én ma pihenek, az évet viszont úgy kezdem. Már csak az a kérdés ,hogy hát vagy kar nap legyen. 11 körül barátnővel egy esti séta fel a domboldalra megnézni a tüzijátékot egy energiaitallal a kézben. Nem hiszem hogy öregszem,de az este 9-től reggel 7-ig Morrisonsba taposás nekem már nem nagyon a világom. 0 kajával stb...Ó édes faszom... Lehet mégiscsak öregszem.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Shingen
addikt
Kokxos Új Évet mindenkinek.
Szúrjatok.風林火山
-
God Vazzeg
veterán
Növekedéssel/diétával teli, erősödésben gazdag újévet kívánok az összes patesznak Baxxatok be ma!! Let's rock!
-
aelod
veterán
Jól bepiálok és felejtem az idei év utolsó hullámvölgyeit. Hosszú volt ez az év. És gecinehéz
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kk831228
addikt
"Jack" bácsi kezd már "diétázni" sajnos... Pedig csavartam egyet a nyakán, de hiába... Ne fogyjatok ennyire el, mint ő... B. U. É. K. Minden kedves Topiclakónak!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Woodslave
félisten
Boldog új évet. Remélem sok izmot nem pazaroltatok a tegnapi bulizásra. Én sajnos nem
Annak ellenére hogy az ünnepek betettek azért a kajatervnek a tavalyi évre kitűzött célt sikerült teljesíteni, edzések előtt állandósult a 90+ kg, ma reggel 90.1 kg-val ébredtem de ittam előtte, igaz az "üres" 90kg az a március eleji diétára terveztem, valszeg elérem. Január-februárban bevetek még egy kiegészítőt, meglátjuk hoz-e valamit.
A kreatint 19-e óta nyomom minden nap 21 gramm (3*7 gramm). Azt mondanám inkább a hiányát vettem észre mint azt hogy szedem, de az 5 grammhoz képest meg abszolúte semmi különbséget nem fedezek fel. De úgy döntöttem hogy 1 hónapig szedem ilyen adagolással, a maradék kb. 400 grammot meg 5 grammal.
Na hajrá idén (20. alkalommal megfogadva) izmos leszek
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Coccolino_O
őstag
Sziasztok!
Szeretném magamat kigyúrni egy Yuri Boyka szintre, nyárig. 50 kg vagyok, 190 cm magas. Hogyan kezdjek neki? Kaja rendben van, reggelire fehér kenyér+parizer, ebédre szoktam valalmit venni a mekiből, vacsira meg szalámi+sparos fitnessz buci. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
God Vazzeg
veterán
válasz Coccolino_O #121121 üzenetére
Szerintem jól csinálod, nem változtatnék semmin, maximum hogy ne írj ide többet.. Viszlát
(Welcome in 2017 )
-
Coccolino_O
őstag
válasz God Vazzeg #121123 üzenetére
Jó látni, hogy ugyanolyan kedvesek vagytok az újakkal, mint régen...
-
ncc1701
veterán
Bocs, de messze nincs rendben a kaja. Első körben tedd rendbe, mekis szarból nem fogsz várat építeni, vagy ha mégis, az jó szar vár lesz. Kezdj el tanulni, olvasgass.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Coccolino_O #121125 üzenetére
Ha régen is voltál itt, akkor nincs több kérdésem
/troll OFF
-
Woodslave
félisten
Oszt izmos-e lettél?
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Egy kis diétával kellene kezdened... Hirtelen nagyon megterhelő az ízületeknek, ilyen súllyal beleugrani az edzésbe...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
syl5
őstag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani elfogadható árú boltot ahol edzőtrikókat lehet venni?
Illetve Ebayről rendelt már valaki trikókat? Minőségre lennék kíváncsi, azt kapta amit várt?http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
goodboy007
senior tag
válasz tutis #121136 üzenetére
SportsDirect-ről rendeltem egy hónapja kb. Pierre Cardin trikókat 695Ft-ért, nagyon jó cucc!
A New Yorker-ben egyébként szintén vettem pár hónapja egy trikót, azt is talán 900Ft körül, elég jó anyaga van, kényelmes, rugalmas, a márkáját hirtelen nem tudom, szerintem saját márkás. Ha jól emlékszem ez a fajta mindig van ott, úgyhogy nézz körül.
BTW, izomban, Weider kreatinban gazdag új évet mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
tutis
őstag
válasz goodboy007 #121138 üzenetére
Köszönöm, de pont new yorkeres trikóim vannak, vagy 10-15 db, kellene már másfajta Ebayen tök jókat találni, csakhát az anyag és a méretezés kétséges..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Shingen
addikt
-
bigmasterg
addikt
Telóra még korábban leszedtem a lifesum -ot és myfitnespal-t.
Elővettem most őket, mondom összehasonlítom. A lifesum felülete nekem jobban teszik, elsőre átláthatóbb és premium nélkül is írja a makrókat.
Viszont beírtam a holnapi reggelimet (100g zab, 50g mp fehérje) és a lifesum 40kcal-al kevesebbet ír rá.
Jó tudom, nem ezen múlik, csak furcsa azért. -
Woodslave
félisten
válasz bigmasterg #121142 üzenetére
És melyik a pontos?
-
bigmasterg
addikt
válasz Woodslave #121143 üzenetére
A myfitnesspal.
De már a lifesum is jó, csak elsőre amit beírtam, sima "oat"-ot, arra kevesebbet dobott. De meglett a jó itt is.Viszont a fehérjét egyik sem találta el pontosan.Csomagolást nézve 203kcal az 50gramm. Myfitnesspal 197-re írta, lifesum meg 206-ra. De ez már tényleg hibahatáron belül van.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Hrx re állították a chilis edzők alattam a kerékpárt amit annyit tesz kiszámolja az ideális zsírégető tartományt a pulzusra és ahhoz igazítja a bicikli vagy futópad szintjét ...ha esik növeli , ha nő csökkenti az erőnlétet...na most nekem az én koromhoz 40 perc kardióhoz 118 as pulzust számoltak ki nekem idáig meg 135 -140 között mentem hosszú évekig azt mondták ezért nem indult be a zsírégetés nálam.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
bigmasterg
addikt
válasz ncc1701 #121147 üzenetére
Úgy látom nem megy neked ez az irónia téma. Vagy csak nem követed elég ideje a topicot.
Délelőtt egy trollkodásra próbáltál értelmesen válaszolni, most meg Wood kommentjét vetted komolyan.
Vagy Woodnak kellett volna kirakni ezt a táblát.
-
aliquis
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest