Hirdetés

Aktív témák

  • penene

    őstag

    Nah, ennyit a kíméletes edzésmódról, meg a pihenésről.
    Átmozgató edzés rulZ... már a mellem is bedurrantottam, a hát, váll az mondhatni átlag, aztán jött a tricepsz... 2 gyakorlattal 4 ismétléssel úgy kihajtottam, kíméletes üzemmódban, hogy mozdítani is alig bírtam... Pedig szinte csak rúddal csináltam. ;]
    és végül jött a bicepsz... scott padon alig bírtam átrakni a másik kezembe a súlyt. :DDD
    A kellemetlen csak az volt, hogy az az EPI könyökvédő ha jól meg van húzva, nem engedi 90 foknál jobban behajlítani a könyököt, csak nagy erőltetéssel (ez a dolga, már 45 foknál is fog szépen)... már majdnem szétszakadt a karomon az a xar, úgy feszítettem bicepsznél.

    A dolog szépséghibája, hogy bár szétdurrantak az izmaim, és irdatlan jó érzés, de hát megerőltettem a könyököm. Kapott rá hidegvizet helyben is, de hát nem szabadna ennyire, fokozatosság, persze...bírtam 4 edzésig...nem való ez nekem, nem bírom visszafogni magam, minden porcikám kívánja a terhelést.

    Mondjuk súlyban nem emeltem, de emeltem ismétlésszámot (8-ról 10-re szinte mindenhol, kivéve húzás, ahol 12), és ez nagyon besokkolta az izmot. :D

    De most legalább elégedett vagyok magammal, több, mint fél éve nem volt ilyen élmény, érzés. ;] És ez volt az átmozgató, csak 2 gyaksi/izomcsoport. Na majd most nem győzhetek regenerálódni, könyöktéren is. Barom vagyok. :W De még nem bántam meg. :D Ha bajom lesz, nem sírok, ígérem!!
    Ééés most van csirkerizs, mert edzés előtt puffrizzsel töltöttem!

Aktív témák