Hirdetés
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz
Biznisz Elek #16225 üzenetére
Nekem az LG nem küldte vissza a telefont, csak a csereutalványt.
-
Sanki
addikt
válasz
Sátán44 #16223 üzenetére
Ebben nekem az nem világos, hogyha az LG kiállította a csereutalványt és ezzel együtt a telefont "lezárják" a rendszerben, hogy tovább nem lehet javítani, akkor miért adták vissza a telefont és a csereutalványt is.
Mert most, ha úgy mész a boltba vissza, hogy csak csereutalvány van, akkor már lehet lenne másik telefonod. -
Sanki
addikt
Sziasztok.
Pár probléma miatt elküldtem az LG központi szervizbe egy LG G2 készüléket, ma küldték az SMS-t, hogy csereutalványt fognak adni és ehhez szükség van a vásárláskori névre és címre. Annyi a gondom, hogy én a telefont használtan vettem, így gondolom az eredeti vevő neve és címe kell, hogy rajta legyen. A készülék telekomos. A srácnak már írtam, akitől vettem a telefont.
Csereutalvány esetében csak készüléket kötelesek adni? Mert, ha csak készüléket, akkor gondolom a saját nevemre nem tudom cserélni.Szerk.: a készülék 2014 októberében lett vásárolva, tudomásom szerint akkor is úgy, hogy a tulaj előző készüléke elromlott és ráfizetéssel cserélték ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ukrajnai háború
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce GTX 960 4GB GDDR5 128bit Videokártya
- Új Amazon Kindle Kids Unicorn Valley 2022 16GB 11. gen. e-book olvasó gyári tokjában 20 hó garival!
- Sony A7II jó állapotban 34700expo, éleknék kevés kopás. Doboz. Hibátlan karcmentes kijelző
- Mi Vacuum Mop P hibás
- Nikon AF-P 18-55mm VR, AF-S 55-200mm VR objektív
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest