Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsi kecske

    tag

    válasz Agony #46761 üzenetére

    Szia!
    Először is köszi a reagálást!
    A futópaddal kapcsolatban.. én tuti ritkábban futnék rajta, mert járok heti 2-3x focizni az bőven elég mozgás nekem. De ha esetleg úgy tartja kedvem ráállok és futok egy 5öst jelleggel lehet én is használnám.
    A cél az lenne, hogy a feleségem megnyugodjon és a hamarosan születendő pici mellett vissza tudja nyerni a régi alakját. Amúgy is elég sokat ül, műköröm építő.. napi 8as simán dekkol a székbe ezért kell a mozgás. Régen jártunk terembe, volt súlyzós edzés is meg kardió gépen. Én futottam mint a marha ő meg mellettem hegymenet sétált. Ez is inkább a sétára lenne, hogy legyen egy kis testmozgás. Az hogy kimegy a parkba és sétálja a köröket vagy tolja a babakocsit nem ugyan olyan "megterhelő" :D

    Első lelkesedés biztos nagyobb mint egy év múlva, de ha neki örömet szerzek és lead a szülés után pár kilót és neki ez boldogságot jelent akkor nekem annyit megér.
    Amúgy kb 60 kiló most én 90 körül mozgok.
    Első körben (ha karácsonyra veszem) akkor a nappali végében lenne, mert tavasszal lesz kész a garázs utána tudnánk a végleges helyére költöztetni. Addig meg legalább nem kell neki tabletet/Tv-t built in monitort gyártanom a garázsba hogy ott tudja nézni a sorozatot stbt.. tudja séta közben vizslatni a filmeket/sorozatokat.

    Egyébként nem feltétlen akarok én új gépet, ha találok valami jót használtan ami megfelel az igényeknek akkor azzal is beérem.
    Egyébként hogy válaszoljak a kérdésekre:
    - Milyen testsúlyhoz kell? -60 körül, ritkán 90 :D .
    - Milyen gyakran és milyen időtartammal használnátok? napi pár alkalommal sétálna/lightosan futna rajta.
    - Mekkora helyre kell hogy beférjen? (az enyém nem összecsukható) Nem baj ha össze lehet csukni, de anélkül is elfér majd.
    - Hol laktok, kitől vennétek? (Garancia izgalmas tud lenni ilyen 100-150 kg-s gépeknél ;) ) Fehérváron lakunk, jó a bolt is meg a használt is ha nem egy szétstrapál agyonvert darab. (Év elején nagy fogadalmat tevők talán karácsony felé megválnak tőle, ha már nem használják fél éve a kezdeti lelkesedés után :D)
    - Mit kell tudnia biztosan? (sebesség?, dőlésszög?, videós edzés?, stb..) Mivel inkább séta jellegű mozgás lenne rajta nem kell, hogy 30km/h-t tudjon.. a 40fokos emelkedő is extrém az én olvasatomban. Videos edzés volt az egyik itteni edzőtermi gépen.. futottunk New York utcáin, San Francisco homokos parjain.. 1-2 alkalommal jó de egyébként "parasztvakítás" jellegűnek érzem.. ezért nem adnék ki +1-200 ezret. Ott a TV ott is be tudom kapcsolni neki, hogy POV fut valaki :D

    Maradunk akkor annyiban, hogy elmegyünk a helyi Decathlonba megnézzük mi a felhozatal aztán az alapján elkezdem nézni a marketplacet :D
    Thx az infokat és a helpet btw!

    “Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Új hozzászólás Aktív témák