Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz Polllen #98468 üzenetére

    Annyi chifi próbálgatás, tapogatózás után etéren pont sikerült tisztának maradni. Látok elég direkt hamisítványt, de egyikre sem ugrottam rá, hogy nekem az kéne. Persze akadnak egyértelmű inspirációk, mint a Grado Klónnak épített fejhallgatóm, ami formátumában, és a pántjában, meg a párnáiban azonos, mégis az acél ház, driver terén teljesen más, és nem is Grado-nak árulták az elemeit.

    Viszont elég vicces utólag összegezni, mi maradt a végén Kínai.

    Kedvenc kínai DAC / AMP stackem is egy év alatt készült csak el, mert a Német elektronikai alkatrészek beszerzése csúszott a háború kitörése miatt. A ház, gombok, meg az összeszerelés és a tervezés kinti.
    A Hiby DAP-om belsejében annyi a Texas Instruments alkatrész, meg a Japán beszállítók bigyói, hogy akár Sony is lehetne, annyira nem sok köze maradt Kínához.
    Kedvenc füleseim közül a legjobbak Német orvosi gyantából öntött cuccok, vegyesen Dán armatúrák és elektrosztatikus driverek, Amerikai armatúrák, és még Német gyártmányú dinamikus driver is akad, aztán Kínában forrasztják össze, és készül manufaktúrában a végeredmény.
    A fülhallgatókábeleim között akadnak jó Kínaiak, de a trend Japán felé kúszik ott is, elkezdtek többen inkább Furukawa dolgokból fonni szépeket.

    A vége az, hogy a legalsó belépő szintből kilépve mindenféle Német - Brit - Dán - Amerikai - Japán eredetű cucc között az egyetlen valódi Kínai audiobigyóm, ami tisztán ottani saját gyártás és tervezés, a SoftEARS RSV, ami leginkább egy armatúragyártó cég gyári demonstráló presztizsmodellje.

Új hozzászólás Aktív témák