- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
yericho800 #48 üzenetére
Jók, de ha fontos a csendesség, ne Industrialt vegyél.
-
-
-
kicsiogre
tag
100 euró
Ez a brutális venti volt 22000 . https://www.andreashop.hu/home-somogyi-sfi-45?utm_source=utm_arukereso
-
NandoXXL
senior tag
Aproról? Még is mennyi üzemidővel vetted? Nem mellesleg a 140-es széria nem a halkságról híres, ezer éves konstrukció... NF-A12x25 a jó borda/mindenes venti.
Igazán szakbarbár tesztet találtál... Ryzen 1700??? Teljesen más design van, értsd más hűtést követelnek meg a modern procik... + Nincs TR, nem használják rövidítésként.
Ár értékben valóban a Thermalright nagyon jó, de a minőség az nem egy kategória. Érdemes boltból venni, előfordul defektes darab.
-
arn
félisten
Erositoknek megvan az idealis homersekleti tartomanya, nem kell azon semmit se huteni, foleg ha passziv. Vmelyiknel meg hallani is lehet, ha nem melegedett be rendesen.
Nem meredek kicsit egy ventiert, meg egy froccsontott szarert 100 eurot kerni?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mindenhol becsúszhat egy-egy gyengébben sikerült darab. Nekem is csak Noctua hűtésem van évek óta, és maximálisan elégedett vagyok.
Plusz itt a supportot (meg a gyártásfejlesztést és az extrákat) is megfizeted, mert az példás.
Illetve kissé off, de a webmesterük remek munkát végez, minden is dokumentálva van rendesen és kereshetően, az ősrobbanásig visszamenőleg. Egy élmény a honlapból dolgozni. Rajtuk kívül talán még a Shuttle ilyen.
tl;dr: Ha venti vagy hűtő, részemről ezután is csak a Bagoly.
-
Astroboy
őstag
Én örülök a hírnek, végre begyűrűznek az otthonokba a minőségi termékek...
Rohanok is, gyorsan lecserélem az unalmas fehér ventit a budiban fosbarnára. -
válasz
Glaz-dozfhut #29 üzenetére
Apróról vettem egy 140-es Noctua ventit. 2 év után már hümmög. Vagy a motor döglődik benne, vagy a csapágyazás, nem tudom. Nagy parasztvakítás az egész. ~350 rpm fölé nem merem engedni, mert idegesít ez a pulzáló hang. Több másik Noctuám is van, azok ezt nem csinálják.
A név nem garancia semmire, akkor tulajdonképpen mire fizetem ki a sokszoros árat?
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
zsirfecske #24 üzenetére
Erre emlékszem pár évvel ezelőttről. A noctua ventik árára. Volt egy stabil árazásuk, 4000 forint. Egy hét leforgása után, puff, máris nyolcezer, ugyanaz. Az "új" termékük, amin öntőformát sem cseréltek csak a színt, az már másfélszeres ár az új árazáshoz képest. Jó, hát biztos a csapágyazása lett háromszoros vagy a kifejlesztett műanyag dupla élettartamú és tíz éve fejlesztik.
-
jeni
félisten
Hát.....
Egy ilyen szerintem a hifi cuccokhoz 10000x jobban passzolna.
Egyszerűbb verziója.
Itt is lehet csak mint 1 ventit vásárolva és azzal hűteni. -
omfgk
veterán
A kis asztali venti kéne.
Úgy harmadáron. P12 Max ventivel olcsóbb lenne, de a többi tétel is nagyrészt bullshit.15 eurós terelő?
40 eurós mini állvány? Ugyan már. -
válasz
zsirfecske #24 üzenetére
Pont tegnap néztem ezt a hűtőtesztet. [link] Oké, hogy picivel erősebb a Noctua. De ez a lényeg, hogy nem sokkal és háromszor annyiba kerül. Ez sznobság, mert ráadásul a Redux ventilátor van rajta, ami az "olcsóbb" változat. Mindkét hűtő kb. ugyanarra a kaptafára készült, még a dizájnban sincs sok különbség.
-
zsirfecske
addikt
arról senki nem szól, hogy milyen irtózatosan drága az összes cucc? ez nem tetszik, sznobéria
-
Kakaó plusz fehércsokit a népnek!
-
tidari
újonc
Látom ez cím eléggé Harangi úr pcvilág féle lett.
-
Robert07
aktív tag
Pedig nem is Április 1. van ma.
-
Szerintem ezeket Synthwave írja, csak Wombath az írói álneve.
-
DiamondBack
senior tag
De miért fekete, hol van az a szép Noctua barna. Lehetne asztal dísz is
-
joshua7
veterán
Ritkán szólok cikkhez, itt a címnél jött a ???, aztán első mondatot olvasva... erre tényleg nincsen szüksége a Ph-nak.
-
Alusky
senior tag
Pedig ez nem is ITcafé cikk. Na mindegy.
Ez az airflow amplifájer nekem a teleshopos kerti slagra szerelhető spriccelőt juttatja eszembe ami "felerősíti" a belső szerkezete miatt a víznyomást.
-
hapakj
őstag
mekkora egy szar clickbait cím. rohadt gáz...
-
fatal`
titán
Muszáj ez a clickbait baromság?
Nem kilép a PC-s piacról, hanem belép egy másikra is.
-
bunfi
őstag
Nem hinném, hogy a clickbait moslékba kellene beleolvadni. Nem az első eset. A logikáját értem, de szeretném én is jelezni, hogy ezt kérlek ne erőltessétek.
-
Csorbi
addikt
Ezt a címet ne már, ultragáz.
"Kikacsint a PC-s piacról a Noctua"
"Új területen is kipróbálja magát a Noctua"És még megannyi lehetőség van. Szívesen.
-
PTM
aktív tag
Szerintem ez nem szándékos, de tény hogy én is a címadás miatt kattintottam rögtön. Aztán kiderült, hogy nem hagyják el a PC-s piacot.
-
Cikk címekhez nem lehet moderátort kérni?
-
hoffman_
nagyúr
kilép egy adott piacról = elhagyja azt
belép egy adott piacra = megjelenik azonígy most elég clickbait.
-
Busterftw
nagyúr
Ez aztan a clickbait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest