Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    Sziasztok.

    Segítséget szetretnék kérni. Van egy szép bőrborítású fa asztali tolltartóm, elég nagy méret ahhoz, hogy bele tudjam tenni a fejeserősítőt (presenter 2) és a kisDAC-t. Az egészet úgy szeretném megoldani, hogy a jelet a DAC-ról a fejeserősítőre a dobozon belül vinném át, valami jóféle kábellel, illetve a dobozra is tennék két RCA csatlakozót az aktív dobozknak, és a koax bejáratot is.
    Valamint szintén kitenném a dobozra plusz leghetőségnek a Presi jelenlegi bementeit is.
    Ezeket érdemes lenne sorkapcsokkal megoldani a jelenlegi csatlakozók helyére téve őket és úgy kábelezni annyit amennyi szükséges, vagy forrasszam inkább egyből a panelre a kábeleket ? A doboz árnyékolása ebben az esetben mennyire lehetne fontos, és mivel, hogyan tudnám megcsinálni? Természetesen a fejes kimenetet, hangerőszabályzót, és a DAC egyetlen kapcsolóját is kitenném a dobozra. A Presi 2 helyét megpróbálnám úgy szabni, hogy a frontrészen lévő hangerőszabályzót illetve fesejkimenetet ne kelljen bántani. Szóval erre várnék ötleteket, javaslatokat, hogy mit hova lenne érdemes kötnöm, illetve milyen kábeleket, csatlakozókat, esetleg a dobozhoz árnyékoló fóliát vennem, használnom ?

    Bkercso : arra jól emlékszem, hogy dobozon belül te szigetelt riasztókábellel dolgozol(tál) ? Az jó lenne jelen esetben most nekem is ?

    szerk: a Presihez van hozzávaló tápszűrőm, azt is betenném a dobozba, mert bőven befér.

    Előre is köszönöm az ötleteket :)

    Tomi

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák