Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shrike7973

    senior tag

    Sikerült leszűkítenem a kört a Creative X-FI HD-re, ez fogja meghajtani a leendő fülest.
    Elfogadható számomra az ára, szép, kellemes teszteket olvastam róla.
    Fülhallgatóhoz kapcsolód infója:
    Superior headphone experience: High quality headphone amp supports studio-quality headphones (e.g. <=330Ohms). Szerintem ez elég lesz nekem.

    Fülest még nem sikerült lefixálnom. HD595-ről vszeg lecsúsztam, mert kivonják a forgalomból.
    HD598-ról csupa jót olvastam, olyan mindenes fülesnek mondják. Soundstage szempontjából nagyon jónak írják, ami nekem elég fontos. A design az ilyen árkategóriában mindenhol szép, viszont nálam nagy piros pont kihúzható kábel. Egyedül eddig az szól ellene, hogy szerintetek pénzkidobás HD555-höz képest (bár azt az 595 ellen írtátok), meg p_adam szerint "olyan mintha semmi sem lenne az alsó regiszterekben és kiegyensúlyozatlan felül emiatt túl agresszív." (szintén az 555-höz kapcsolódik).

    BeyerDynamic DT770-et és XB700-at olvastam ajánlottnak trance-hez head-fi-n. Persze két hozzászólással lejjebb rögtön le is szólták, hogy azokból túl sok basszus jön, és nem jók.
    BeyerDynamic DT880 ára meg már túl magas.

    Sennheiser HD250 azért esik ki, mert áruházból szeretnék vásárolni (eBay és társai kilőve).

    AKG K601 vs HD598 head-fi review alapján nekem a HD598 nyerte el jobban tetszésemet... főleg azért, mert az író szerint a K601-nek kevesebb a basszusa jóval, pluszban meg a HD598 szerinte általánosságban minden műfalhoz megfelelő, ami azért szintén jó dolog.

    Superlux-al meg nem tudom mitévő legyek. Olvastam a logout tesztet, de folyton az olcsó húsnak híg a leve érzés kap el, ha rá gondolok. Utolsó lehetőségnek kipróbálással meghagyom.

    Mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák