-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
Persze.
Tudja giftként küldeni, mert magánszemély.
Bár nem hiszem, hogy most itt gyorsan lecsapna valaki valamelyikre.
Ja, meg venni kell hozzájuk mindenképpen trafót.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Dano58
tag
Sziasztok!
Egy AKG K701 beszerzésén erősen gondolkodom. XiangSheng 708B jó-e lenne hozzá? Ha nem ti mit ajánlotok? -
contaxg
veterán
Ha lenne 100000Ft azaz százezer forint a zsebetekben, akkor ebből kb. mennyit költenétek DAC/HEADAMP-ra és mennyit magára a fülesre, hogy a legjobb hangot kapjátok?
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
baluka26
nagyúr
Hallottál már K701et?
Csak azért, mert nem szokták szeretni az emberek azt a fejest túlzottan
250 euroért szerintem Zero DAC, és marad még fagyira is[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
-
dudika10
veterán
válasz contaxg #2712 üzenetére
Szerintem:
45k-ért egy K601 ha közel áll a szívedhez az a hangzás és marad 55k erősítőre, DAC-ra.
Gondolom egy ZeroDAC kimenetének el kéne boldogulnia a K601-el és még marad is vagy 8k.
De apróról akár 80kból is meg lehet úszni.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz #92251648 #2714 üzenetére
Csak a Sennik nincsenek olyan jó áron, a K601 ára szépen lecsúszott a középkategóriába.
Ha a Sennheiser áll közelebb a szívedhez akkor az mélyebben zsebbenyúlós.
8 rongyért digitális kábelt? Hát nem tudom, ebben nem értünk egyet.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Shufny
őstag
-
baluka26
nagyúr
Kitől lehetne Magyarországon K701-et kérni?
Ha adz egy e-mailt, még kérhetek
contaxg: Ebben az esetben: fejhallgatóAC:erősítő=5:3:2.
Szóval 50ezer-30ezer-20ezer, a DAC és az erősítő kiváltható akár egy egybe megoldással, így én egy HiFiMAN EF2A egy K601-el az én választásom[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #2717 üzenetére
Értem! 50% elektronika és 50% a fejhallgató. Esetleg valakitől más elgondolás?
Vagy mindenki egyetért Balukával?[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
baluka26
nagyúr
válasz contaxg #2718 üzenetére
Igazából sok mindentől függ ez ám.
Sokan mondanának egy jobb forrást, erősítő kimenettel, és egy gyengébb fejhallgatót.
Attól függ, hogy a delikvens akar-e még fejleszteni, jövőbeli tervek. De hogy ha egy jövőálló rendszert akar, akkor ez az én tippem
K601-et meg volt alkalmam HiFiMAN EF2A-val hallgatni, és nagyon szerettem.
dudika a másik vége, nagyon jó fejhallgató, rosszabb elektronikával.[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz contaxg #2718 üzenetére
Szerintem attól függ mit mennyiért tudsz megszerezni, mert nagyon szórnak az árak.
baluka26: tudtammal az AbsolutSound az AKG forgalmazó itthon. Alapból meg azt gondoltam, hogy valamelyik szakmában dolgozó árul azt is, de látom, hogy nem. Meg múltkor pl a Heed -től kaptuk a Goldring -et. Persze az olcsóbb cucc.
-
baluka26
nagyúr
Na, megvan az elgondolásom, május után a rendszerem:
Cambridge Audio DacMagic-ha még akciós lesz netdeponál (ebben látok üzleti potenciált is az ára miatt)
Hivox Suricata-ennél többet nem akarok költeni a kisebb jitterre, nincs is értelme
Blue Jeans LC1-egyik legjobb budget ic kábel, egyértelmű
Sennheiser HD650 kábel a szakadt HD600-as helyére.
Shufny:Megy az email.Email elküldve.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz #92251648 #2723 üzenetére
Üzletileg jó megoldás.
Ha 65ért megkapom, ennyiért el lehet adni akármikor
Nem titok, hogy nem hosszú távra tervezek vele.
Ráadásul, elképzelhető, hogy nekem tetszeni fog.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Szerintem a Zero mindenképp jobb lesz a Fiio-nál.
fapaci hallott már pár DAC-ot, ő 100.000 forintig erre esküszikThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #2729 üzenetére
Nem követtem a dolgot elejétől, de ha nem szeretnél bukni a cuccon, használtat kell venni.
-
need
addikt
Sziasztok…
Szükségem lenne egy kis tanácsra hogy érdemes e nekem ezzel foglalkozni vagy teljesen felesleges foglalkozni a dologgal!
Tehát van egy Cowon iAudio D2 lejátszóm amire a D2+ firmware van feltéve!
És van egy fülesem Ultimate Ears Triple fi. 10vi
Azon gondolkoztam hogy a lejátszó és a füles közé kellene egy erősítő…!Van az ötletemnek értelme??
Ha volna akkor itthon milyen eszközök volnának..?
Mindenképpen valamiféle mobil eszközre gondoltam…amit vihetek magammal álandóan![ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Bodz
nagyúr
Április 21-én érkezik X-Fi HD USB a hardverkerhez. Kicsit még várnotok kell az értékelésre.
-
baluka26
nagyúr
És miért gondolkoztál azon, hogy kell-e hozzá erősítő?
Fülhallgatókban nem vagyok otthon, de szerintem nem sok értelme van.
Esetleg, ha eladod a Cowon-t és veszel mondjuk egy HiFiMAN DAP-ot.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #2741 üzenetére
Aha... hát ez jobban néz ki, mint a Hifiman múlt századi formavilága.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Laptophoz, Pchez (Audigy 2), egyenlőre még csak egy nagyon alap Trust füles van amit nyáron cserélnék. Nem vagyok egy nagy audiofill de szeretem ha valami igyénesen szól.
Laptophoz ilyet néztem:
[link]
[link]Pchez:
[link]Ezek használhatóak, hallanám a különbséget?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
contaxg
veterán
válasz Flashback #2743 üzenetére
Szerintem ki kellene hozni abból a gépből a digitális jelet és utána azt erősíteni.
Ha ezt USB alapon teszed meg, utána bármely számítógépeddel tudod használni.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Flashback #2745 üzenetére
Szerintem attól, hogy elköltesz 50 amerikai dollárt egyszerűbb erősítőkre, nem fogsz jobb hangot kapni. Mivel az Audigy nem megy bele a laptopba és egyébként sem az utolsó szó a digitális kártyák piacán, mertem ajánlani, hogy olyan megoldást próbálj meg elérni amit mind a két gépeden tudnál használni.
Konkrét megoldás van itt elég sok, remélem találsz kedvedre valót!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
need
addikt
válasz bigmasterg #2741 üzenetére
én néztem a linket a FiiO X3 nak a végén írja hogy az Elem élettartam: 10 óra.
ez elég karcsú nem....???D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
contaxg
veterán
válasz Flashback #2749 üzenetére
Jellegében igen...
De ennél még talán a belső karid is jobb digitális forrás.
Nehéz ilyen kis költségvetésnél okosnak lenni.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest