Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    Sziasztok!

    DAC+fülest tervezek venni a közeljövőben. Elsősorban az amazon.de kínálatából válogatok mert itt van elhasználható keretem. Egy Fiio E10-es DAC-ot néztem ki mert sokan ajánlják és valószínűleg az alaplapi zajkeltőim után így is egészen más dimenziót fog jelenteni.

    Bajban vagyok viszont a fejhallgató választással. A zenék amiket főleg hallgatok az elektronikus irányba sorolhatóak, de van sok mainstream pop, dance és a rock zenét sem vetem meg. Alapvetően szeretem ha a akarom dübörögnek a mélyek és a magasakat is ki lehet kissé emelni a 10kHz feletti tartományba, de a vokál jó ha karakteres és szépen szeparált a sztereó. Gondolom ennek nem lesz egyszerű megfelelni.

    Jelenleg egy ilyen Phillips zárt fülest használok: [link] Ezt a fajta kialakítást is tartom kényelmesnek, amikor a fejhallgató körül öleli a fület. Tehát valami hasonlót szeretnék a komolyabbik füles esetében is.

    Első blikkre ezt néztem ki: [link] Ötletem sincs mennyire jó választás. Igazság szerint jó lenne ha le tudnám tesztelni valahol Szegeden.

    Nagyon megköszönném ha mondanátok pár szót erről a felállításról, illetve ha van hasonló összeárazású összeállításotok a problémámra akkor azt megosztanátok velem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák