- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy
őstag
A Matrix Quattro DAC-al van vkinek tapasztalata, vagy valaki olyannak a véleménye akiében meg lehet bízni ?
-
guppy
őstag
Hmm, találtál vmi összehasonlításokat ? én ebben a fórumban mintha úgy olvastam vna h a quattro egy hangyányival jobb, bár azt hiszem neki még a régi verzió volt a yulongból. Igazából csak arra vagyok kíváncsi mennyire jó az usb bemenete és a fejes kimenete a matrixnak a yulonghoz v benchmarkhoz képest.
-
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
sipi83
aktív tag
Úgy nézz ki, hogy az olcsó DAC kérdésem, Dave fórumtársnak köszönhetően egy Audinst személyében megoldódott.
-
ntomka
nagyúr
válasz bajnokpityu #15114 üzenetére
Biztos, hogy OTG? Transformerhez pl. ebay-en is $10-nál indul.
-
bajnokpityu
félisten
-
ntomka
nagyúr
válasz bigmasterg #15116 üzenetére
Hát igen, transformerhez kicsit más cucc kell: [link].
-
Terrayon
tag
Szerintetek melyik DAC szól jobban? A HRT MSII+ vagy a Cambridge Audio DAC Magic Plus USB-n? (hátha valaki meghallgatta már őket egymás mellett)
-
krichd1
addikt
válasz Terrayon #15119 üzenetére
Az újabb HRT MSII+, keress vissza van összehasonlítás írva itt a topicban.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Terrayon
tag
ntomka: Mélyszínezett? Az pont jó lenne.
krichd1: És a régi MSII+? Azt tudom, hogy mélyszínezett kicsit az újhoz képest, de az nem baj, sőt.
Szóval igazából egy régi MSII+ és egy DacMagicPlus összehasonlítás érdekelne kizárólag USB-n, mert PC-ről szól a zene. Az már lejött, hogy karakterben a DMP színez, de felbontásban, térben, melyik a jobb?
-
krichd1
addikt
válasz Terrayon #15124 üzenetére
Bodz fórumtársnál tartott találkozón volt DacMagic Plus, régi és új HRT MSII+. Én ATH-M50-el próbáltam a DAC-okat és erősítőket. A DacMagic Plus-nak sok volt a mélye, az új MSII+-nak Presenterrel a magas volt sok és szúrós, a régi MSII+-t nem próbáltam . Nálam a Yulong D100 mkII nyert az ATH-M50-el.
"kizárólag USB-n, mert PC-ről szól a zene" Ezt nem értem, koax ?
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
contaxg
veterán
válasz krichd1 #15126 üzenetére
"az új MSII+-nak Presenterrel a magas volt sok és szúrós"
csak halkan jegyezném meg, hogy ez valószínűleg nem az MSIi+ miatt lehetettA jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Terrayon
tag
ntomka: Az erősítő már megvan, canamp klón OPA2107-tel. Most egy DAC-on gondolkodom, a kiszemeltjeim: MSII vagy régi MSII+, és a DacMagicPlus USB-n. Utóbbi azért érdekel, mert egy komplett megoldás lehet, talán még a fejes erősítőjével is tudnék szintet lépni. A hozzászólásokat meg hiába olvastam vissza, sokszor keveritek a DacMagic-et a DMPlus-szal, így nem igazán lettem okosabb. Valaki olyan véleménye érdekelne, aki ugyanazon rendszerben összehasonlította a DMPlus-t a régi MSII+ -szal.
Ja, és engem nem a neutrális hang érdekel, hanem a mélyszínezett. De a mély legyen pontos, és ne mosott. Tudom, nem könnyű .
[ Szerkesztve ]
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok nézegettem az aprót és ezt találtam:[link]
Ennek egy FiiO E10-el összehasonlítva milyen hangja van?
Valami rémlik, hogy bkercsonak is volt valamije 20k alatt de azt most nem találom. -
krichd1
addikt
-
fattyu
veterán
válasz Terrayon #15128 üzenetére
Kanna már eleve mosós. Én régi msII+-al hallgattam kannát és klónt is. Szerethető hallgatható, de a feszes pontos mélyektől azért messze van...
Kannával talán inkább az uj MSII+-t mondnaám jobbnak, de ha találsz használt régit akkor a kis híján kétszeres árat nem éri az uj...
szerintem.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Terrayon
tag
válasz fattyu #15131 üzenetére
OPA2107-tel is mosósnak mondanád? Mert az eredeti NE5532-vel tényleg az volt, nagy a különbség. A régi és az új MSII+ közül én mindenképp a régit választanám, nekem jól jön az a kis mély kiemelés. De miért kerülne kétszeresébe az új? Vagy most használt árat hasonlítasz új árhoz?
-
fattyu
veterán
válasz Terrayon #15132 üzenetére
mivel régit nem kapsz ujan, ujat meg nemigen láttam használtan, kénytelen vagy
nemtudom mi volt melyikben őszintén megmondom. De a kanna azért nem a felbontás bajnoka akármi van is benne.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
contaxg
veterán
válasz fattyu #15131 üzenetére
a régi MSII+ azért volt olcsóbb, mert a forgalmazó nem szerette a hangját
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
fattyu
veterán
válasz Terrayon #15134 üzenetére
Megkérdezhetem mi a füles? Nem láttam ha volt említve.
Nem pluszos msII meg ( én nem hallottam ) nem a mélykiemelése miatt szokott szóba kerülni.
Contaxg: Tudom én de a lényeg hogy a reális ára 50-55 magassága használtan az uj meg ujan annyi amennyi. Szerethető mindkettő, és sorfüggő meg fülfüggő melyik a jobb éppen. ismét csak erős szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Terrayon #15132 üzenetére
akármit csinálsz,mosós. Fölösleges elszinezgetni a 5532es hangját jobbra balra, bifsztekből nem lesz csilis bab. Ettől még a mosást föl lehet úgy is fogni, hogy lendületes, folyamatos, és zenei. Idővel én is igy fogtam fel.
k501ből sztem nem kéne basshead fülest csinálni,szerintem kifejezetten egyenletes a frekitartománya. Szemben az 500al.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
titán
válasz ntomka #15122 üzenetére
Szerintem meg egyszerűen nettó szar, nem csak mélyszínezett
Borzalmas a hangja.
(#15121) Terrayon
A régi DACMagic szarul szólt USB-n, szarul szólt koaxon, szarul szólt az mindenhogy.(#15131) fattyu
A kanna és a régi MSII+ kombinációja is szörnyű.(#15138) Terrayon
Ezeket a löttyedt, lassú, lomha mély tartományos DAC-okat inkább felejtsd el, még a K501-el is. Szörnyű tud lenni, amikor a fülesed gyors, és alatta valami lassú, lomha cucc fogja vissza. Kellemetlenül mesterkélt lesz a hangja. Ha a kanna már alákerült, ne tetézd tovább a bajt[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Toxic900
csendes tag
sziasztok senneiserhez mien erősitőt ajánlanátok max ár 40000körül lenne??
-
Terrayon
tag
válasz schawo #15142 üzenetére
Nah, köszi, valami ilyen, határozott válaszra vártam . És szerinted DAC-ból és fejhallgató erősítőből mit lenne érdemes beújítani, ha már az MSII+ sem jó? Új MSII+ és presenter? A Schiit Bifrost + Asgard kombót ismered? Mintha lett volna valakinek ilyen itt a fórumon...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Sorozatok
- Kompakt vízhűtés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest