-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
-
bajnokpityu
félisten
Berci ajanlotta. Eleg draga kit. Dale, muse cuccokbol. Eleve blue alps. Felek kicsit tole, h lassu lesz melye, de kiderul. Rengeteg alkatresz van benne, ettol is fosok.
Annyi kb mint a beta22ben.De legalabb se cso se opa
Deadzone: ha konkret dolgokra figyelsz, meg erzesekre, mukodik neha az audio memoria.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
titán
válasz chrisnagy13 #15202 üzenetére
Ne fenyegesd Denonnal Ő Audiotechnicista.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
kk831228
addikt
válasz Deadzone41 #15204 üzenetére
Szerintem már nem tudja hasonlítgatni mert eladta az audinstet!:-) mondjuk én nem adtam volna el amíg őssze nem hasonlítom másik cuccal! De ez csak saját tapasztalat!;-)
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #15203 üzenetére
azért nem egy ß22, inkább Kumisa III-szerű a Panda amp.
Ha nem tapad az ón, alkoholos vattával dörzsöld át a nyákot.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bajnokpityu
félisten
Többen javasolták, hogy próbáljam ki relé nélkül az erősítő hangját. Bizony,hogy jobb...
Viszont nem tudom megoldani a lágyinditásost, szóval pattan.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
contaxg
veterán
Sajnos a 3 méter az már kezd rontani a hangon tapasztalatom szerint és az erősítőd biztos, hogy szűk keresztmetszet ehhez a DAC-hoz.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Dave™
nagyúr
válasz contaxg #15212 üzenetére
Elhiszem egyébként, hogy szűk keresztmetszet, de ettől még legalább olyan jónak kellene lennie, mint Audinst-tal, vagy jobbnak, tegnap viszont felemásnak tűnt a helyzet, de mint mondtam nagyon zokni voltam, majd ha lesz időm kipihenten letesztelem, leginkább csütörtökön.
-
contaxg
veterán
Nem akarom sokat ragozni a dolgot , ezért inkább a következőt ajánlanám:
10 OPEN your mind
20 GOTO Bkercso
30 GET Presenter
40 STOP problemA jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Ear001
addikt
Elhiszem egyébként, hogy szűk keresztmetszet, de ettől még legalább olyan jónak kellene lennie, mint Audinst-tal, vagy jobbnak
Miért is kéne? Az erősítőd próbálkozik-próbálkozik, de egyszerűen képtelen feldolgozni azt a többlet információt, amivel a DAC nyakonönti és te ezt hallod.
-
Dave™
nagyúr
válasz contaxg #15214 üzenetére
Hallottam már presentert, de azért ne nézzük le a Denon-t látatlanban - elismerve a Presenter érdemeit is. Egyelőre ott tartunk, hogy máshogyan szól a HRT (amit ráadásul fáradtan hallgattam), és szoknom kell. Remélem te sem azt mondod, hogy az Audinstnál rosszabb eredményt tud produkálni a Denonnal a HRT, de a presenterrel meg sokkal jobb lenne.
-
Dave™
nagyúr
Igazából elsősorban kényelmi szempontok szólnak a Denon mellett, meg tényleg semmi gondom nem volt vele, szóval ha nem nagyon muszáj, akkor nem raknék külön erősítőt a fejes elé. iphone 4-ről is jól szólt, szóval nehogy már ez legyen a gond...
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #15211 üzenetére
A táp lágyindítás, ami javasoltam nem jött be? 10uF párhuzamosan az 1,2k-val a tápban. Ha nem, akkor érdemes egy 2-300mA-es áramkorlátot építeni a tápba (4 alkatrész), az meg szokta oldani.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bajnokpityu
félisten
válasz contaxg #15214 üzenetére
Hát annyiért rendben van a p2,amennyi az ára.
Ha lenne ennyiért még canamp klón, akkor már lehet inkább canamp. Izlés dolga.
Bkercso: a söntöt hazavágta. ha máshova rakom,meg beleszól a hangba.
10uF nem elég,ugyanúgy pattant. 100as is kevés volt, 220 elég lenne. Egyszer elindult 220assal,akkor nem pattant, de kb 5. inditásnál sönt kuka.
Igazából,ha már javítani akarok rajta,akkor lesz rendes nyák, azon meg jobb egyenirányitás, lágyindítás. De a tegnapelőtti hadművelet sikeres volt, most újra örömet tud okozni az erősítőm.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
contaxg
veterán
Nem hallottam sem az Audinst-ot (?),sem a Denon-t, de EAR001 előtted írt egy nagyon fontosat! Tudok adni erősítőket, is hogy egy picit jobban átlásd, hogy mit is szeretnék mondani. Ja és ne dolgozz sokat inkább hallgass sok zenét!
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz contaxg #15221 üzenetére
Emlékszem,amikor éjjel fél 1kor(5kor keltem) lett kész a dac próbaüzemre.
Hú,de nem tetszett... Hogy visit, borzalom.
Másnap húztam haza meló után, és egy totál más világ fogadott. Szép kerek magasok, jó tér,stb...
Pont így jártam,mikor lecseréltem a kimber kábeleimet.
eladó topping dac
-
sipi83
aktív tag
K500 + Audinst + Raw Artistic Soul =
Szerk.: 2 hónapja nem volt a fejemen egyik német sem. Most inkább nem írnék semmit, túl jól szól most minden!
[ Szerkesztve ]
-
sipi83
aktív tag
Most igazán jó így, egy kis idő biztos kell, meg ugye ott vannak a cserélhető opa-k.
Egy kérdés : High gain jumper most rajta van? Mert érzetre rajta mert a K500-at szépen hajtja!Szerk: A mérete pedig kíváló, kicsi, de mégis könnyen kezelhető. Poti tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
chrisnagy13
senior tag
válasz bajnokpityu #15223 üzenetére
Milyen kábeled is van most?
30-40k körül keresnék valamilyen RCA kábelt, de egyelőre fogalmam nincs mi legyen. Van valami ötletetek?
-
bajnokpityu
félisten
válasz chrisnagy13 #15227 üzenetére
Ebben a kategóriában nekem Valhalla kábelekre esne választásom.
eladó topping dac
-
sipi83
aktív tag
válasz kk831228 #15231 üzenetére
Őszintén: NEM, - inkább más, de most ezzel az OPA-val, amivel Dave külde az Audinst-ot, azzal most nagyon bejön, minden kedvencemet hallgathatom újra vele.
DAC Magic felhasználási köre szerintem teljesen más. Mindent-mindennel elvet követi.
A fejes erősítője csak kompromisszumokkal használható, pl. a K500-hoz nagyon kevés volt.
Így utólag nem bánom a cserét.@Dave: akkor meg pláne jó.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Bkercso-vel kellene konzultálni hogy ezt opa greent bele lehet -e konstruktálni a 2017 helyére!!!
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
sipi83
aktív tag
válasz krichd1 #15248 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Most, mint DAC is helyt állt.
Haver elhozta a régi Denon stereo erősítőjét és rákötöttük más forrás híján a kis Audinst-ra.
Régen használta már, ki akarta próbálni "nagy" hangfalakkal is.
Hát olyat hoztak ki ketten a két front -omból , hogy csak néztünk, mint a moziban![ Szerkesztve ]
-
Ear001
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest