Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    MFA3 MFD3 Kombó.

    Avagy hogy lettem szerelmes az egyik fejesembe amiről most derült ki hogy mit tud.

    Kezdődött úgy hogy egy fogyatékos barom vagyok, KÉT USB van a hátoldalán - amúgy egyértelműen írva hogy melyik az adat- de hát én nyilván nem abba dugtam. meglepő módon így két gép sem látta :D elcsomagoltam hogy viszem vissza, majd Bkercso azért - szerintem félve - megkérdezte jó USB-be dugtam e... Amugy informatikus vagyok....

    6 fejessel voltam igen kiváncsi rá, ebből 3 Bkercsónál van kölcsön :D (1060c Celestee AEON Noire), 1 pedig melóban (TH900II)
    maradt a két dolog ami itthon van Argon mkIII és yamaha hp2. Mindkettő nagyon nem hatékony planar, nagyon kell az erő alájuk hogy megmutassák mit tudnak.
    A HP2 hozta amit tud, zenélt szépen de ezt a fejest hallottam már jobban kiszolgálva.

    Az Argon. Az Argon.... tudom hogy nem nagyon lesz referencia mert eleve egy ritka valami, az óceán ezen oldalán pedig unikornis. Az argonról olyanokat írtam eddig hogy bűnös öröm basshead fejes ami azért részletekben nagyon elmarad az élmezőnytől, és nem egy kifinomult valami. oh boy was i wrong?

    ez a kombó olyat csinált az argonnal ( és kontrolként rádugott fostex t40rpMkIII-al is ) hogy ilyet még nem éltem. vannak itthon 2-3 wattos dolgok, meg nagy felbontású dac meg mittomén.

    Olyan megfogott kegyetlen pontos de botrány mélyre lemenő basszust adott amit semmi mással eddig.
    Olyan részleteket felbontást hozott ki egy nem felbontásbajnok fejesből... Találtam új dolgokat ( NAGYON ismert ) számban amivel tesztelni szoktam.
    Térábrázolás hibátlan.
    Egy kommentem volt, volt EGY szám ahol a magasakkal nem voltam kibékülve. de 35 másikon meg semmi de semmi baj velük, szóval ezt inkább annak a fájlnak és hatalmas megmutató képességnek a számlájára írom.
    És zenél, iszonyat természetesen magától értetődően erőlködés nélkül.
    Leültem és ÖRÖM volt zenét hallgatni. csak még egy szám és még egy. Hogy jazz blues pop trance rock vagy metál, mindegy. mindent élményként adott vissza.
    Erejéről: az argon elkérte a 12-14 óra poti állást szám hangerejétől függően, ami szerintem azért jóval magasabb mint amire bármi másnak szüksége van. Emlékeim szerint amikor elhoztam a 1060c 9 óra körül volt...

    Ez egy NAGYON jó kombó eszköz így. Nem tudok külön nyilatkozni a dac és az amp részről. Azt tudom mondani lesznek fejesek amikkel csodát művel, és lesz amit nagyon nagyon tisztességesen kiszolgál. Nekem ma jutott a csoda.
    Van itthon ebben az árligában több eszközöm. Ehhez a fejeshez a fasorban sincs a melós fő rendszerem sem... Nagyon kiváncsi lennék mit csinál a TH900-al.

    Igazán köszönöm a lehetőséget.

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák