Aktív témák
-
gV
őstag
válasz Motion_Blur #40097 üzenetére
Egyébként Kimi a téli teszten 1:32.1-et futott
bahreinben eddig mindig sokkal jobb időket mentek a teszteken mint a versenyhétvégén lsd 2007/8 teszten 1:29/1:30 nagydíj ideje alatt ~1:31
szal a teszten elért idő idén sem jelent itt semmit
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Motion_Blur #40097 üzenetére
És szted amivel futotta az versenysúlyú gép volt? Sztem abba a gépbe kimin meg a motoron kivül semmi nem volt kb Teszteken nincs súlykorlátozás. Másik hogy sztem az időmérőn ottlesznek az idők hidd el.
-
hunnylander
őstag
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #40099 üzenetére
Ezt ismerem, csak itt nem tudom ki milyen gumin volt.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
venember83
nagyúr
Engem is sért sok minden...
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #40103 üzenetére
Igen, és a Brawnok is csak azért voltak gyorsak a teszteken, mert nem érték el a súlyhatárt.
Mindenki súlyhatár alatti autóval tesztel, mert annak olyan sok értelme van.[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
A teszt elő 1-2 napján lejött a sok homok a pályáról, és jól felgumizódott, ezért értek el jó köridőket. Most 20 autó van, ezért hamar letisztul a pálya, csak a magas hőmérsékletre kell belőni az autót, és újra 1:32:1-et fog futni Kimi. Kérdés, hogy akkor néhány másik csapat mire lett volna képes akkor a teszten, ill. most. Lehet pályarekordra is.
-
gV
őstag
-
törölt tag
"..When he spoke those few words they were always very valuable," Whitmarsh added.
...a franc tudja egyébként, sok minden alátámasztani látszik azt amit DC mond (számomra legalábbis). De ha igaz is, ez hozzá tartozik Kimi egyéniségéhez. Én nem ebben látom a jelenlegi fő hiányosságát.
-
bdav
őstag
válasz #70869248 #40114 üzenetére
Nemtom én mindig is azt mondtam h. Kimiből kiveszett valami, amióta a Ferrarinál van. Lehet hogy ez az utolsó McLarenes évének eredménye (2006 volt az évtized legratyibb teljesítménye a mercinél, asszem futamot se nyertek akkor), de hiányzik belőle az amit pl. 2005-ben suzukában megcsinált. Eleinte még lehetett indokolni h. nem ismeri az autót meg stb, de mostmár harmadik éve van ott. Ennek ellenére azt nyilatkozza h. jól érzi magát, fura
ja és minden Raikkonnen (nem Ferrari!) drukker vallja csak be nyugodtan h. akkor kezdett neki szurkolni amikor a Saubernél / McLarennél versenyzett
lehet h. az a jó hogy a mercinél nagyon bekorlátozzák a pilótákat úgy általában, azok meg a pályán vezetik le a feszültséget
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Nowhereman
őstag
válasz hunnylander #40087 üzenetére
De a balf@szságok mennyiségében sem volt senki közelükben! Ha Hamiltonba szorult volna valami inteligencia, akkor már 3 futammal a vége lött világbajnok lett volna, nem az utolsó körben.
Utánam a kondenzcsik!
-
törölt tag
Szvsz most sok minden a Ferrari-n múlik, nagyon kevés a tesztkör, gyakorlatilag csak szabadedzéseken ezért a visszajelzések sokkal nagyobb fontosságot kapnak, és a tesztversenyzők sem tudnak annyira hatékonyan segíteni mint eddig...azaz nagyon fontos az összeszedettség.
A Ferrari ráadásul szeretné Vettel-t, Vettel pedig szeretné a Ferrari-t ..de ez az egész akár el is úszhat, ha a Ferrari nem mutat erőt.
Én nagyon remélem hogy nem esik szét a Ferka, mert a Ferrari mindig is kis szívcsücsök marad. Az úgy van rendjén hogy legyen etalon a versenypályán, ahogy a sportkocsik között is, nem kell olyan mértékű fölény mint amit Todt-Brawn és MS alatt elértek, de mindig is versneyeket nyerni képes, és az ellenfeleknek kihívást jelentő csapatnak kell maradnia. -
Nowhereman
őstag
-
Male
nagyúr
Ferrari szurkolók nem számítanak? ...ha mégis, akkor: McLarennél kezdtem neki szurkolni... persze azért a Ferrari volt az első akkor is... rossz csapatban volt
Miért fura, hogy jól érzi magát? ...ha nem motivált, attól még jól érezheti magát a csapatban... mindig van jégkrém, stb
-
bdav
őstag
válasz #70869248 #40118 üzenetére
"Szvsz most sok minden a Ferrari-n múlik"
tavaly és tavalyelőtt is ugyanezt éreztem Kimin. Az h. tavaly Massa előtte végzett a pontversenyben, önmagáért beszél.
Male: "Ferrari szurkolók nem számítanak? " de de másképp. most kifejezetten a Kimi-drukkerek "evolúciójára" akartam hivatkozni NEKIK különösen fájhat a dolog
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Van már China09 video: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #40123 üzenetére
Mit kérdeznek Kubicától, nem értem, "Why are you ....?", aztán válaszol valamit, hogy "Because I....." ?
-
puttputt
őstag
válasz Motion_Blur #40122 üzenetére
Igen...Kimi, mintha megint kezdene magára találni. Úgy legyen!
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz Nowhereman #40119 üzenetére
Közben meg elrabolják a beduinok
Amúgy, nem lenne már rossz egy "átlagos" futam, megszakítás-balhék nélkül..., ennyire azért nem kéne cirkuszosra venni a figurát. Másik, h. szerintem pocsék helyekre viszik a csapatokat... miért nem jó nekik Európa? Miért erőltetik annyira az ázsiai futamokat, ha úgyis ez a vége, előreláthatóan... Nekik ott van az Ázsia Futam
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Zoli1222
addikt
A vasárnapi futamot meg lehet nézni vhol majd neten?
-
Nowhereman
őstag
válasz puttputt #40128 üzenetére
Azért mert többet csengetnek börniék zsebébe. Szerintem a korlátolt költségvetés is csak azért találták ki, hogy mondhassák a csapatoknak, hogy: "minek nektek közvetítési díjből részesedés, hiszen csak 42M$-t költhettek?" Lassan a csapatoknak kell majd fizetni azért
, hogy rajthoz állhassanak...Utánam a kondenzcsik!
-
őstag
Szép reggelt mindenkinek!
Jaj de várom az időmérőt, elkezdtek kijönni a tünetek.
Remélem Lonzi villantat valami hozzá hasonlótGo Alonso!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz #70869248 #40118 üzenetére
a visszajelzések sokkal nagyobb fontosságot kapnak,
Attól függ, hogy mit lehet elvárni ilyenkor a pilótától. Pl.: azt, hogy jobb vagy rosszabb lett az új elemtől az autó, akármelyik meg tudja mondani. Azt is meg tudják mondani, hogy hol nincs meg a kellő tapadás, stb... De pl. azt egyik sem tudja megmondani, hogy mit kellene változtatni a kérdéses részen, vagy elemen, mert nem mérnökök.
Innentől kezdve nem tudom, hogy hol lehetne különbség pl. Massa és Kimi között, vagy akár Alonso között. Ő sem mérnök.
Azt pedig tudjuk, hogy akik az F1-ben versenyeznek 1 kör alatt is érzik, a változtatást az autón. Mikor hibáznak szinte pontosan meg tudják mondani, hogy hány tized, vagy század másodperc ment el ott. A telemetria adatok, és a köridő adatok is megmutatják, hogy jobb lett-e az autó az új elemmel.Szóval nem értem, hogy miben lenne jó egy Alonso ezen e téren, mint a 2 Ferraris
-
őstag
válasz Motion_Blur #40136 üzenetére
Hát remélem!
De én úgy érzem, hogy a McLaren sokkal jobban fejleszt mint pl a Renault, vagy a Toyota.
Szerintem idő kérdése, és Hamilton futamokat fog nyerni.
Na majd kiderül. -
Superman
nagyúr
1:32.975 Hamiltonnak.
-
Superman
nagyúr
válasz Motion_Blur #40142 üzenetére
Rájuk férne valami jó eredmény.
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #40144 üzenetére
nézd meg, Brawn-ok eléggé hátul vannak. szval hátrébb lesznek a Ferkák 2vel biztos....
Kiminél mostmár bent van a KERS? vagy használni fogják egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz D@ni88 #40145 üzenetére
Nem tudok semmit..
Az viszont látszik, hogy nagyobb leszorítóerővel mentek a Ferrarik, mert top speedben jóval lassabbak mint tegnap és a középső szektoruk nagyon jó. Jó lenne ha legalább az egyik autó bemenne a 10-be. BrawnGP, Alonso, RedBullok nyilván jól megtankolva köröztek..mod: most olvasom, Kimi is KERS-el ment
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
gV
őstag
válasz Motion_Blur #40144 üzenetére
proféta beszéljen belőled
mert sztem csak az tőrtént h a rbr és társai nem a köridőkre mentek -
Nimrod
addikt
Valahol nem lehet online nézni az időmérőt?
-
őstag
Nagyon szeretném ha a Ferrari az élmezőnybe röppenne
-
ronaldo
őstag
Jó lenne tartani az előző időmérők eredményét (mármint Kimi részéről). Ha az megvan, már boldog lehet minden Ferrari szimpatizáns
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest