Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz sajtos365 #2465 üzenetére
Tessék? Eleve Apple pa reg kód akkor megy ki, ha beírod a bankkártya adatokat... tehát az mindenképpen kell. Ha meg régi számra menne a kód, akkor ahhoz tudni kéne a régi számot is, és ahhoz hozzá is kell férni... elég hihetetlennek tűnik...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz sajtos365 #2338 üzenetére
Tesztelve, tök jól működik, köszi az ötletet. Sosem értettem ezt a "kényelmi díjat". Tulajdonképpen én teszek nekik szívességet hogy nem az apróval kell szarakodniuk, meg cetlit kiadnia az automatának, és még plusz pénzt kérnek el... Ráadásul többet is fizetek mert már az autónál elindítom a parkolást és nem cammogok még el az automatához, keresgélem az aprót, stb. én csodálkozom hogy egyáltalán van még, aki az automatát használja...
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz sajtos365 #2186 üzenetére
Nekem csak úgy volt használva a Recash hogy Curve mögött Revolut, de megadta, néha akadozások vannak meg furán kezeli a refund-ot is, nagyon kezdetleges. A visszatérítés 3 hónap alatt jött meg többszöri reklamáció után...
-
agroman
senior tag
válasz sajtos365 #2016 üzenetére
eleg reg jelentkeztem be es most pedig vmifele security kodot kerne az ellenorzo sms kod utan..mivel ilyet nem kaptam, az elfelejtett kodra kattintottam, az meg a robothoz kuldott aki kerdezett csomo szemelyes adatot, majd azt kerte, hogy adjam meg mikor nyitottam a szamlat naluk ev/ho/nap pontossaggal..
azt irtam hogy olyan reg volt ogy mar nem emlekszem (akkor meg moneybookersnek hivtak oket) . aztan atdobott volna egy elo supportosnak, de nem volt senki. majd ma jott egy email, amiben ismet kerik ezt az adatot (reg datuma).
mi ez? es miert szivatnak?
[ Szerkesztve ]
------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Macrodroid
- DIGI Mobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok