- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #151215 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, bár láttam mindent, de a marvel filmekben a látvány szerintem nincs a csúcsra járatva, szép és jó meg minden, de nem kiemelkedő. A majmok bolygója meg jó, a majmokkal szép munkát végeztek, de nekem nem volt meg ott az agyam eldobom faktor ahogy a marvel filmek látványánál sincs. Az Alita meg tényleg jó volt, de a látvány ott sem volt kiemelkedő, részemről ott a story vitte a pálmát, amikor volt
hát én ott libabőrös voltam, de vizuálisan nem nyújtott semmivel sem többet mint amit eddig láttunk. Az avatar ugye mondhatjuk hogy áttörés volt, mert előtte ennyire életszerű és valóságosnak ható látványt nem kaptunk. A Warcraft pedig azért volt újabb mérföldkő mert sikerült megint egy ilyen érzést adniuk, az orcokat annyira jól megcsinálták, az izmoknak izom hatásuk volt. Amikor ütöttek vagy valami nagyot és nehezet dobtak el én elhittem hogy ott az izmok egymáshoz kapcsolódnak és egy nagy erős együttdolgozó csoportot alkotnak ami tényleg lehetővé teszi azt az erőt ami ahhoz kell hogy tényleg elhajítsanak egy lovat.a holdas csata jelenet flashback
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest