- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz Methox91 #150395 üzenetére
Szerintem akkor éri majd meg ha többféle kaja lesz. Ez az kb. 5-6 féle pizza kevés. (meg a 2 leves minek?)
Maga a terem az jó, a szék kényelmes, de ugye a VIP élmény fele a kajálás előtte. Azt még kicsit fel kéne turbózni, hely bőven lenne hozzá. Gondolom még fel kell futtatni és idővel lesz más is. (remélem) -
Methox91
junior tag
-
Vitee
aktív tag
Ha egy atlag fizut nezunk es ket embert nezek , majd napi keresetre bontom le, akkor is tobbre jon ki.
Viszont van havi "elofizetes" ami 20 dollar alatt van es heti 3 filmre beulhetsz. Na ez nagyon megeri szerintem."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
törölt tag
válasz Vitee #150405 üzenetére
Itthon a CinemaMOM-ba lehetett éves előfizetést venni azt hiszem decemberben, ha jól emlékszem 20 filmet kell megnézni hozzá náluk hogy megérje. Na most én idén egyszer se voltam még, ráadásul a retro bemutatóikat is rendre a művész mozikba küldik inkább. Se Szarvasvadász, se Mulholland Drive nem ment náluk. Szóval nem megérős, egyszerűen kevés az egy mozi erre. CC bedobna ilyesmit az ütne, vagy ha a MOM kollaborálna a többi kis lánccal, Cinext, Sugár, Lurdy, ezekkel ha összeállna egy bérletre az működne.
-
perempe
addikt
válasz #42308056 #150396 üzenetére
Én ma megjártam a Müpát vidékről (130km), a MRZ koncert után ettem kínait a Kerepesin (nagy adag 1180Ft), az egész -jegy, buszjegyek, kaja, BKV- a kedvezményekkel volt 2480Ft. Az zavart, hogy egy alkoholos befolyás alatt álló hapsinak is adtak kb. ugyanannyit elvitelre 500Ft-ért, mint nekem. Hol ültem?
Fsz. bal 5. sor 5. szék, ami a 3. sor a gyakorlatban. [ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #42308056 #150406 üzenetére
mondjuk regebbi filmeknel talan a legjobb megoldas meg mindig a hazimozi otthon, de az arban, helyigenyben, meg "acceptance factor" tekinteteben is mas ligaban jatszik.
ahogy szamolom ha csak a sajat mozijegyeim nezem, akkor a projektor+vaszon mar visszahozta ket ev alatt az arat. amire jon meg a hang, de 5 ev alatt kb arra is azt lehet mondani, hogy oke.
persze sajnos uj filmekre meg mindig eleg sokat kell varni, cserebe megjelenesek utan tenyleg azt nezel amit, amikor es ahogy akarsz.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
veterán
válasz perempe #150407 üzenetére
Annyiért én is lenyomnám ezt a kört feleségemmel. Már csak az a gond, hogy nekünk ugyanez a kör a tízszerese lenne (igazából két főnek már kedvezőbb autóval, mint vonattal - 180km), és akkor még nem találtunk gyerekcsőszt.
Általában valamelyikünk szülinapján megyünk el színházba, hangversenyre. Kiállításokra viszont általában hivatalból kapok meghívót, és a megnyitás nap közben van, így oviidőben el tudunk menni ingyen 😃
Örülök, hogy beírtad ezt is, mint alternatívát"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
devil-k
nagyúr
Erről van szó. Törölt jelenet a Batmanből.
[link]- mozi bolondéria -
-
Bad Pritt
félisten
válasz devil-k #150414 üzenetére
De hova rakod?
Semmi kontaktja nem volt Jokerrel korábban, random nem vághatnak be egy öt perces jelenetet két egymásnak vadidegen karakterrel. De Joker nem ilyen (általában), mint ez a változat. Ez ilyen over the top csúnya vagyok, rossz vagyok, bolond vagyok klisé karakter. A Joker film főszereplője vagy itt a Riddler, vagy akár John Doe a Hetedikben pont azért működött jobban, mert amúgy full átlagosnak tűnő figurák. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #150416 üzenetére
Alapvetően nekem sincs, Burton meg Nolan is torz Jokert álmodott a vászonra, viszont ez a verzió elég hatásvadász, teljesen idegen a film többi részétől.
Meg amúgy Jokernek nem is ez lenne a lényege, van rengeteg pszichopata karakter, akiknél a testi deformitás központi szerepet játszik, ilyen például Két-Arc, hogy messzebb ne menjünk, vagy akár a Hannibalból Mason Verger.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
k-adi
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
Doctor Strange 2, elvileg 148 perces lesz. Ugyanannyi mint a Nincs hazaút.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
válasz k-adi #150420 üzenetére
A filmbe nem tudta hova beilleszteni Reeves a jelenetet, mert nem illett sehova. Látva ezt az 5 percet igaza volt.
Hozzá tartozhat, de nem alapvető a karaktert ismerve, ez a változat szvsz túlzó.
De Joker egy bohóc, nyilván bohóc volt.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz k-adi #150428 üzenetére
Jared Leto karakterében egy dekányi Joker nem volt. A 2019-es film adott legalább egy reális hátteret meg motivációs keretet, ami mindig is hiányzott az élőszereplős változatokból.
A Leto-féle változat egy dolgot jegyzett meg a képregényekből, az őrületet és kb. itt ki is fúlt a karakter.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
perempe
addikt
A VHS-korszakból ismerős Ricochet (Visszakézből, 1991) újranézése mennyire égő?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
tag
Mi volt ez a film te??
Paul Thomas Andersontól eddig csak a Vérző olaj-hoz volt szerencsém, nos, ez a film merőben más. Bár egy közös "kapcsolódási" pont talán van. Az a hangulat. Nem ugyan az a hangulat (az előbbi maga a veszély, a feszült idegesség, ez utóbbi pedig a felemelő szabadság, szerelem), de a rendező munkásságának e "mély" ( ) ismerete alapján azt kell mondanom, PTA nem filmeket rendez, hanem élményeket.
Bár hallottam már pár véleményt a filmről, de a képek, trailer alapján, semmire sem számítva ültem be a moziba. Az első negyedében, meg is voltak a problémáim, nehezen indult be számomra . Furcsa volt a stílusa, kizökkentett a jelenetek alá vágott zene, a karakterek közötti feszengő kémia. Az egész, olyan, zavarba hozó, kínos volt. Aztán egyik jelenet jött a másik után, néha látszólag mindenfajta kohézió nélkül, de minden esetben az előbb említett feszengéssel, és ez valahogy elkezdett működni. Nem is akár hogyan. A film végére már fájt az arcom a nonstop vigyorgástól.
Remek és sajátos coming age film, mely a 70'es évek hangulatában mesél arról, milyen jó és viharos is (volt) fiatalnak és hülyének lenni.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
devil-k
nagyúr
Licorice Pizza
8/10
Hangulat, aminek nincs igazán mondanivalója. Egyszerűen csak kapd el a hangulatot és élvezd. Nem akar semmit sem bizonyítani, hanem csak demonstrálja milyen volt az a bizonyos Kalifornia.
Bradley Cooper utcai jelenete zseniális volt, visítottam rajta.#értékelés
- mozi bolondéria -
-
k-adi
nagyúr
White Snake 1
és
White Snake 2: The Tribulation of the Green Snake
Meglepően szépen animált filmek, főleg az újabb 2. rész. Az első rész egy szép kerek story, a 2. film már kicsi kaotikus számomra, nagyon sok mitológia, szimbólum, dolog keveredik. Ami viszont meglepő volt, hogy a 2. részben egyszerre keveredik apokalipszises, fantasy világ, ami egy érdekes kombinációt eredményezett. A hangok jók, az animáció részletes, a harcok láthatóak (nincs kamera rángatás, stb) -
Piszmaty76
aktív tag
válasz k-adi #150440 üzenetére
Plusz ha jól emlékszem az első White Snake CG történetileg előzmény az élőszereplős mozihoz Jet Livel.
[ Szerkesztve ]
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
tag
Verdens verste menneske
A világ legrosszabb embereEzt még emésztenem kell. Nagyon nehezen csúszott, 2 részletben tudtam csak megnézni, és ötletem sincs, hogy hova rakjam, mit gondoljak róla. Egy, a világban a helyét kereső fiatal nő történetét látjuk a párkapcsolatai tükrében elmesélve. A kapcsolatok vidám és szomorú oldaláról, néhol túlságosan is ismerős, néhol idegen, hol megérthető, hol elítélhető oldalán keresztül.
A színészi játék remek, és van két ügyes vizuális trükk, ami vissza tudott húzni a filmbe, hogy aztán a drámai szállal végül is számomra is adjon egyfajta keretet, ha nem is mondanivalót, de értelmet a filmnek, szóval végül is nem bántam meg a megnézését. Csak még ülnöm kell rajta egy kicsit.
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
tag
Flugt
MenekülésEgy igazán egyedi dokumentum film, melynek pikantériája az, hogy rajzolva van (kivéve mikor kicsit sokkolni kell, ott azért bevág egy-egy valódi felvételt).
Pont a vetítés előtt egy ukrán menekült család kért útba igazítást a pályaudvar felé tőlem, így a jelenkor azért add egy erőteljesebb színezetet a történetnek. A téma nehéz, és belegondolni abba, hogy egy velem egyidős srác, miközben én mamánál a beláthatatlan végtelen világában futkároztam és gondtalanul játszottam, addig ő a rendőrök elől bujdosott és embercsempészek kezébe adta életét (nem is egyszer).
A téma nehézsége ellenére a film nem igazán találta meg nálam a helyét. A rajzolt stílus egyedi, de csak ritkán kiemelkedő. A főszereplő lelki sebei érezhetőek, de látván boldogulását, azért kicsit pozitívabb annál a kép, mint amit az első szavai alapján elképzeltem (mely "átverést" később is többször eljátszott). Ennek ellenére, felemelőnek messze nem mondanám a látottakat. Ami jól esett, az az idősebb tesó hozzáállása volt a végén, mikor a főszereplő bevallotta családjának másságát, adott egy kis üzemanyagot az ember lelkének.
Dokumentum filmként szerintem bőőőven megállja a helyét (így hirtelen idén talán a legjobb), a többi Oscar jelölése azért már vitathatóbb.
#értékelés
(kicsit rövidebben akartam, mert tegnap-ma telítem a fórumot, de csak nem sikerült)
[ Szerkesztve ]
-
Miklós315
aktív tag
Turning Red (Pirula panda)
Már a címbe bele lehet kötni (az angol is áthallásos: „lázadó, forradalmi vörös” a nyilvánvaló panda asszociáció mellett az individualizmus hangsúlyozását jelzi előre; a magyar „fordítás” pedig tartalmazza az instant fogyasztható legális drogot: a „pirulát”, ami majd a tartalomra illeni is fog, egyúttal eltávolító hatással bír a panda szimbólumra az explicit állatfigurára nézve - #blackfacingkimaxolva, #célszentesítiazeszközt)…
Látvány, hangzás, tempó a legprofibb iparági termékek sajátja, ezt önmagában nem kell részletezni (színes-szagos-rohanós gumistroboszkóp).
Tartalmilag mesterszintű a multikulti fogyasztói programozás termékké konvertálása: egy kínai hagyománynak tűnő történetet egy amerikai animációs stúdió/gyártó Kanadába pozícionál, hogy végtermékként egy globális-uniformizált semmilyenséggel szembesüljön a világ moziközönsége.
Szembetűnő a hip-hop (fekete) mozgás- és szlengkultúra a legtöbb ilyen-olyan karakter vonatkozásában (és a zenei hangzásban), a fő mozgatóként jelen levő vágy-tárgy egy tipikusan egyenpoptermék (Backstreet Boys/N’Sync/stb. klón) elérése (eljutni a koncertre), a konkrét üzenetek kimerülnek a tautológiában (pl. „love is love” – nem kibontva ennek tartalmát, irányultságát, hogyanját sem családi, sem baráti, sem szerelmi dimenzióban), ezáltal viszont a trendiségében felismerhető (világot behálózó) propaganda-tematikák nyernek csupán öncélú teret.
Ahogy az Agymanókat már korábban káros tartalmúnak ítéltem meg, ezt a legújabb „szórakoztató portékát” annak kiteljesedéseként, ráépítményként értékelem, de bizonyos értelemben annak másféle megközelítésben való újratárgyalásaként is felfoghatjuk.
Miről is szól e rettenet?
Van egy, a torontói kínai negyedben élő, pop/hip hop tömegkultúra által meghatározott 13 éves kiskamasz lány (a gesztikulációtól kezdve érdeklődési körén át az egész lénye az „egyedi uniformizmus” kimaxolása), akinek szülei az egyik helyi kínai templomot tartják fenn, melyről annyit tudunk, hogy nem az Istent/isteneket, hanem az őseik szellemeit tisztelik benne, mint turistacsapdában…
Legjobb (kvóta)barátaival való kapcsolatáról mindössze annyit tudunk meg a film során, hogy a legjobb fogyasztói attitűddel rendelkeznek, és nem restek önmagukat, de leginkább egymást termékként felkínálni némi pénzért…melyből tovább fogyaszthatnak (a koncert, ugye).
A családi titok felszínes apropó marad csupán, és a rokoni viszonyok sem mélyülnek tovább egy-egy utalásjellegű mondatnál. A karakterek közti dinamika általánosságban is felületesen parodisztikus.
A főszereplőtől lenne a leginkább elvárható, hogy feltárulkozzon a lénye, de a koncertre jutás vágyánál, a hisztinél, a rossz döntések meghozatalánál beljebb nem enged a lelkébe a forgatókönyv. Ahogy az anyja és a nagyanyja (és egyéb szereplők) viszonyába sem látunk bele, „egy mondatokkal” kell beérnünk.
A – többször blaszfémikus – bálványimádás (pl. iskolatársak a panda felé, vagy általában a fiúcsapat felé) kifejeződése nem oldódik fel valamely tanulságban, mivel ilyet nem kapunk. A végső üzenet – ahogy az Agymanók esetében is tetten érhető – az „olyan vagy, amilyen (bármit jelentsen ez, hiszen nem kerül kifejtésre), engedd szabadjára, senki (se rokon, se barát, se társadalom) és semmi (se érték, se kötelesség, vagy bármi más) ne akadályozzon” jelige nyomatékosított sulykolása.
A felmerülő konfliktusok (pl. a szülők és a nagyszülő közti régi vitapont, vagy a Tyler és a „panda” üzleti érdekszerződéséből tettlegességig fajuló szituáció, vagy a barátok/család felé megnyilvánuló őszinteség/őszintétlenség, stb.) csak játékidőt kitöltő díszletként kerülnek elő, semmit nem kezd velük (se pro, se kontra) a film.
Végül a szimbolizmus:
Kamaszkorba lépő lány „árulja a pandáját” („azt teszek a pandámmal, amit akarok” – vágja Mei az anyja fejéhez)… Akik kiakadtak a Cuties c. filmen, vajon felfogják-e a tudatosan rejtett, áthallásos problémát, amit nem hogy nem old fel, hanem helyeslően alátámaszt, legitimál ez az animált, mesének csúfolt propagandaalkotás.
Miközben ezzel egyidőben – sokadik dekódolási mintául, „rendes káoszt” generálva – az anya egy dühöngő, „őrült” szörnyetegként kerül megjelenítésre (a film során egyetlen valamire való érvkészlet nem merül fel se tőle, se mástól). E ponton fájó, hogy a nagymama és a férj viszony-kontextusában nem kerül kifejtésre, miért e méret- és mértékbeli hatalmasság Ming esetében: mit jelent, miből táplálkozik, miként oldható fel, stb. – az erre utaló egysoros „megfelelési kényszer” nem lehet ténylegesen kielégítő válasz, ha az összes többi releváns karakter eltérő Mingtől ugyanebben a tekintetben.
Sikerült egy „tradicionális” keleti tanmesét (vagy annak tűnő történetet) a legklisésebb látványszuperhős-filmes kivitelbe bugyolálni, nyakon önteni egy adag trendi agypestissel, és a legkevésbé (szellemi) táplálékként elgondolható gyorskajaként tálalni az instant boldogságra vágyó fogyasztók felé… jó haszon reményében.
(A Toy Story emlékének ajánlva)
#értékelés"Szerintem."
-
RetepNyaraB
veterán
Akkor lerágom én is a csontot a Dűnéről, had' unatkozzatok.
Nekem csak most volt meg, mindent sajnálok.
Villeneuve-öt alapvetően nagyon szeretem, ő egy mai Ridley Scott, egykori fiatal ereje teljében. Szeretem, hogy szinte sosincs töltelék jelenet, felesleges "beszélgetések", az ostoba, szotyizó néző kedvéért magyarázó félmondatok, amelyek megölik a jelenetet.
Ööö, illetve - "ez itt a shai hulud foga. A hatalmas homokféregé"
Szeretem a látomás-szerű képeit, a lassúságát, a grandiózus díszleteket, a részleteket, hogy a ruhák kopottak ahol kell, az emberek piszkosak mikor funkciója van és a kibaszott halivúdi foguk, ha már olyan van nekik, legalább nem csillog extrán minden átkozott mosolynál.A sztori ismeretétől nem tudok függetlenedni sajnos, hisz kamaszkorom egyik kedvenc regénye. Nem tudom mennyire érthetetlen szűz szemmel. Gyanítom, hogy vannak homályos sarkok, vagy akár fél megyényi területek
Volt, ahol zavartak a hangsúlyok, de alapvetően elnéztem, némi szájhúzással. Viszont sok fontos karakter nem kapott minimális kifejtést sem és ezért kár, pedig idő lehetett volna rá.Ami jobban bántott, az Paul (már előre fogtam a fejem az első trailer után, de simán revideáltam volna álláspontom, le is oltottatok anno) szerepében TC. Ő egy rendkívül csinos kis srác, aki ennek maximálisan is tudatában van, de színészi eszközkészlete egy tinié. Többnyire oké, de minden komolyabb jelenetben ahol nem elég a szexi nézése, meg a göndör fürtjei, elvérzik, ahol pedig bedobja a
nézését meg a járásátféloldalas mosolyát, azt a jelenetet tuti mindig újravettem volna.Najó. A képi és hangi világ megvett kilóra, nem tagadom. A sztorimesélés mondjuk a film kétharmadáig viszonylagos elégedettségel töltött el. Nade az utolsó fél óra
az igazán méltatlan volt. Stilgarnak még jó kis akcentusa van, de a többi fremen amerikai angolt beszél? MAF? Zendaya nevű kiscsaj mit tud felmutatni, ami miatt ekkora hájp övezi? Oké, rém kínos kis szerepet kapott eddig, de nem értem. Paul Atreides egy tini srác, aki belecsöppen az események közepébe, látomások gyötrik, vívódik, nem érti mi történik vele, stb. Akkor miért viselkedik úgy a filmen, mint több könyvvel odébb, a Dűne Istencsászáraként? Komoly dramaturgiai baki és teljesen hiteltelenné teszi azt a kevés erőt is, amit színészileg fel tud mutatni.a sivatagi frementalálkozással Ezektől eltekintve persze érdemes volt és manapság már ez is nagy dolog. Sehol egy nemváltó, nonbináris albínó mesztic, külön hála érte.
7/10 eddig, főleg a képi világért és nagyrészt a mesélésért, amely nekem elég jól megidézi a regény érzését.
De ez aztán mehet később fel is, le is."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
tag
Doraibu mai kâ
Vezess helyettemMéltó filmmel zárom az Oscar felkészülést. Egy olyannal, amit senkinek nem tudok ajánlani. És ami egyszerűen remek mozi élmény volt.
Egyfajta road movieként tekintek rá. Nem csak azért, mert a film felét nagyjából az tölti ki, hogy két-három szereplő végpontból végpontba utazik, és közben jó eséllyel beszélget is. Sokkal inkább a belső utazás miatt, mert végül is erről szólt az egész, szembe nézés a múlttal és önmagunkkal. E tekintetben kicsit Ingmar Bergman - A nap vége filmjére hasonlított. De csak egy kicsit.
Mert amíg az inkább egy szürreális utazás volt, addig ez egy Csehovi dráma. Ismételten, nem csak azért, mert konkrétan Csehov Ványa bácsijának színpadra vitelének leszünk szemtanúi (és hallgatjuk nagyjából végig az egész művet a kocsi kazettás magnójából), hanem maga a film rendezése is egy drámaiatlan dráma. Hiába jönnek konfliktus és tragikus helyzetek egymás után, a valódi dráma nem a szereplők között, hanem a szereplők tudatában jön létre.
Így az utazás is, legtöbbször üres, modern és vidéki tájak között játszódik. A szereplők egymáshoz viszonya, a színdarab felolvasása is gépiesen, érzelmek nélkül történik. És talán ezért is érződik annyira katarzisnak, mikor egy egy valódi érzelemnek végül is utat engednek.
Rettentően megterhelő, nehéz stílusú, hosszú (de annyira, hogy az egyik legszebb monológ benne konkrétan hang nélkül 10 percig zajlik), művész filmes. De olyan flow-élményt adott, hogy az elejétől kezdve berántott (mármint fél óra utántól, mert hogy fél óráig kezdődik a film némi szoftpornós beütéssel - bár a történetben ennek is helye van) és aztán nem is engedett el.
-
proci985
MODERÁTOR
na, dune negy oszkarnal tart. nice
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
eeXaa
addikt
Hát igen... az oszkár továbbra is jelentéktelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest