- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Peterhappy #150702 üzenetére
Ah de kár...Hátha zseniálisnak tartanád pedig...
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz Peterhappy #150702 üzenetére
A legjobbakat nem lőttük el úgyhogy hajrá
Van például az ázsiai nő aki Halle Berry-ékkel lakik, de nem derül ki egyértelműen a kötődése (vagy csak nem figyeltem eléggé?).
-
KISDUCK
addikt
válasz Peterhappy #150717 üzenetére
Inkább nézd meg a gora-t, ez legalább nem akarja komolyan venni magát.
-
hoffman_
nagyúr
félig OFF kérdés: ki milyen lejátszót használ?
MPCHC-ra évek óta nincs frissítés, VLC meg produkál fura dolgokat. 4K, HDR tartalomnál voltak érdekes színek. valakinek díjnyertes tippje esetleg?"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
köszi a válaszokat. ez a BE verzió nekem új, ránézek, valahogy lemaradtam.
lezso, valami spéci setup van erre a kombóra, vagy megtalálom, hogy érdemes belőni?"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Pitterix
őstag
Nem egy Warcraft, az biztos. Elég érdekes a világ, amiben játszódik, no meg az orkok kinézete. Én elvoltam vele, szórakozni akartam vasárnap ebéd után, erre jó volt.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
devil-k
nagyúr
Morbius
5.5/10Barátom unszolására elmentünk megnézni ezt az újabb Marvel csodát 4DX-ben. Bevallom őszintén, én sokkal sokkal rosszabbra számítottam, tipikus, egyszer nézős élmény volt számomra. A 4DX sokat dobott az élményen, aki teheti, abban nézze meg.
A legnagyobb problémám az volt ezzel az egész alkotással, hogy nem igazán volt mélysége, nem volt benne karakterfejlődés, nem volt benne semmi izgalmas, egyszerűen tudni lehetett, hogy minden megy a saját maga útján és hogy ennek az útnak a végén mi várható. Rajongóknak persze kötelező, "unatkozóknak" és nem képregényfanoknak viszont övön aluli lesz ez a film. A két stáblista utáni jelenetnél is csak ennyi jutott eszembe: És, akkor most mi van?- mozi bolondéria -
-
mephi666
nagyúr
válasz KISDUCK #150729 üzenetére
pg13... kiherélik sorban a brutális karaktereket... vannak filmek, amiket gondolkodás nélkül R-be kellene rakni és legalább 1.5szeres pontot érnének el, ha megmutatják, hogy ezek a karakterek milyen darálásra képesek ...carnage (a húsdaráló) is pg13-ban... vicc
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz hoffman_ #150724 üzenetére
LAV nem muszáj, nekem a 5.1 => 2.0 keverés miatt van. A MadVR a HDR-támogatás meg képminőség miatt jó, meg van benne sokféle képjavító, egész jó felskálázás is, én csak utóbbit szoktam használni.
MadVR - a jobb oldalon lévő linkre katt
Tutorial van az oldalakon hogyan kell összerakni az MPC-BE lejátszóval, vagy gúglizol, leírni túl hosszú, de amúgy nem bonyolult. Beállításaikat nem muszáj piszkálni, az ízlés kérdése.
Make Asia Great Again!
-
k-adi
nagyúr
Moonfall (2022)
Igaz a legenda, miszerint hamasterpieceakkor skippelni kell. Ez is egy ilyen.
Ha ez nem kapja meg a málna díjat akkor nem tudom mi. Kétség kívül ez az év „legpocsékabb” filmje eddig. Kétlem, hogy idén bármi tetézné ezt.ez nem 0, hanem -1 / 10
-
KISDUCK
addikt
válasz devil-k #150733 üzenetére
Hát ilyen idézőjelesen értettem a családbarátot, mert sajnos mindket részből kimaradt az erőszak megjelenítése. A 2. résznél már olyan volt hogy ahol jött volna a brutalitás ott ugrott a következő jelenetre a kép kb. olyan élmény volt nekem mint mikor a tv-ben leadták az alien 4-et és a durvább jelenetek ki voltak vágva.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz hoffman_ #150735 üzenetére
Vagy ugye a jRiver (tudom, fizetős, vagy béna a crack). De rendszer szintű lejátszóból (win rendszerhangnak is megadható) nincs olyan sok, ami pluszban minden formátumot is kezel.
Én régebben elég sokat hegesztettem a mpchc-t és nem hiányzik évek óta (mondjuk így a fejlődését sem látom).
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
paatrick
őstag
válasz hoffman_ #150719 üzenetére
mpchc volt jó sok évig, most vagy két éve csak mpv. mpchc nem vitte a hdr-t és nem volt kedvem mókolni vele. De most lehet visszarakom ha már írták hogy megy.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
hoffman_
nagyúr
válasz RetepNyaraB #150736 üzenetére
köszi!
az alapvetően nem zavar, ha fizetős. ez a program rémlik is még az mp3 hősidőkből, még talán ilyen mp3 lejátszó is volt 2000 után valamivel, ha jól emlékszem : )
paatrick:
köszi neked is a tippet"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Rigormortiis
veterán
Atyaég, mennyire gyenge volt az "új" öngyilkos osztag. Pedig a korábbit kifejezetten szeretem.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mephi666
nagyúr
válasz Rigormortiis #150739 üzenetére
ja, az előző egy jó videóklipp, de az új totál felejthető ...azt se tudom már, hogy miről szólt...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gyenesmartin
őstag
Moonfall
8/10
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez jó film volt szerintem.
Nyilván ha szigorú szemmel akarom nézni, akkor szar a CGI, logikátlan, gyerekes stb...
De ha leültem elé és csak nézni meg élvezni, na arra jó volt.
Érdekes felvetések vannak benne, amik ugye különböző feltevésekre alapoznak a holddal kapcsolatban.
Egy biztos én örülnék, ha lenne még sok ilyen ehhez hasonló film
Csak jobb körítésben. -
mephi666
nagyúr
válasz gyenesmartin #150741 üzenetére
eeXaa ifjú padavanja lettél? 8/10?
Emmerich ráugorhatna legközelebb valami gyíkemberes-laposföldes konteóra
-
3L1T3
addikt
Olvasva a véleményeiteket ezzel most egyedül leszek , de
The Matrix Resurrection
Igaz csak most volt időm és lehetőségem hála az HBO Max-nek megnézni az új Matrix-ot. Nagy rajongója vagyok az első 3 résznek. Rengeteg dologra választ kaptam, és új teóriákat szült az elmém. Összeségében azok táborát erősítem akik elégedettek az új filmmel. 😬“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Aventador91
őstag
10/10
-
cyberkind
félisten
válasz Aventador91 #150746 üzenetére
Ez szép és jó, de mi ez?
-
Mik76
senior tag
válasz gyenesmartin #150741 üzenetére
Moonfall
Csatlakozom. Ez a film semmivel nem volt jobb/rosszabb mint az Independence Day, Armageddon, stb. Sosem akart fizikailag akkuratus lenni, vagy tul mely lelki vilagot bemutatni. Popkorn, sor vagy kola, esetleg egy joint aztan hadd szoljon.
Hulyeseg volt? Igen.
Jobban mint az akcio filmek 80-90 szazaleka? Nem.
En nem adnek ra nyolc pontot, de nalam azert meger egy6/10-et.
#értékeléshttp://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
k-adi
nagyúr
The Contractor (2022)
Akciónak erőtlen, drámának gyenge.
Láttunk már sokkal jobb ilyet. Jogos az imdb score.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest