- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz k-adi #151347 üzenetére
Jaja, együtt csinálták. Wikipedia:
"Principal photography on Avatar: The Way of Water and 3 began simultaneously on September 25, 2017, in Manhattan Beach, California."
"Filming wrapped on December 2020."
lezso6: Pontosan , a 4 és 5-ből csak részeket forgattak le és ott pihen valahol. 2 és 3-at full megcsinálják / megcsinálták és várják a bevételek alakulását.
[ Szerkesztve ]
-
Miklós315
aktív tag
Úgy tűnik Villeneuve-napok vannak...
Film utolsó mondata..., hát, szóval azt hiszem ezt hívják a problémaújratermelődésének
Kanadaiként és azon belül Quebec-iként nyilván fontos mozzanatként kötődik hozzá, de a film alapján nem értem, mit akart: emlékezni? Feltárni nyilván nem (nem ás mélyre). Furcsa lett (pl. képileg - látszólag - mintha kezdőként kísérletezne, pedig szerintem nagyon is kimódoltan művészieskedik. A színtelenség is álságosnak hat, mert gondolhatnánk, hogy kerülni akarja a traumatizálást, de ehhez képest mutogatja a dolgokat...), nehezen kibogozható a szándékát illetően. És az időben is feleslegesen ugrál.
Nem jött be.
Azért na! Enemy, Polytechnique - fejtse meg, aki tudja, mire gondolt a költő"Szerintem."
-
negyven2
veterán
válasz pohár #151350 üzenetére
Ezek a tervezett megjelenési
dátumok:- Avatar: The Way of Water (2022. december 16.)
Anno volt egy ilyen hír is:
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mephi666
nagyúr
válasz negyven2 #151355 üzenetére
mondom én, hogy átmennek pocahontas-ból winnetou-ba aztán produkálnak egy hasonló sorozatot
Az Ezüst-tó kincse - 1962. december 12.
Winnetou 1. - 1963. december 11.
Old Shatterhand - 1964. április 30.
Winnetou 2 - Az utolsó renegátok - 1964. szeptember 17.
Keselyűk karmaiban - 1964. december 8.
Az olajherceg - 1965. augusztus 25.
Winnetou 3. - Winnetou halála - 1965. október 14.
Winnetou bosszúja - 1965. december 14.
Winnetou és a félvér Apanatschi - 1966. augusztus 17.
Winnetou és barátja, Old Firehand - 1966. december 13.
Winnetou és Old Shatterhand a Halál Völgyében - 1968. december 12."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
válasz mephi666 #151356 üzenetére
Winnetou 3. - Winnetou halála - 1965. október 14.
Winnetou bosszúja - 1965. december 14.Ejha. Meghal, aztán 2 hónap múlva bosszút áll? Ez ilyen crossover lehetett a nem sokkal későbbi Night of the Living Deaddel
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
mephi666
nagyúr
válasz gbors #151357 üzenetére
Rég láttam, de asszem kamu a halála abban a részben film végén jön meglepetésként megoldani mindent
Újra kellene nézni ezeket a filmeket
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
perempe
addikt
Lorenzo's Oil (1992)
Az Odone családban a gyermek ritka betegségben szenved, a szülők (N. Nolte, S. Sarandon) nem elégszenek meg az orvostudomány akkori tudásával, maguk is akcióba lépnek. Rendkívül jól oldották meg a biokémiai háttér magyarázatát, nem csak dráma, ami egy egyszerűnek nem mondható témával foglalkozik; erős pozitív üzenet.Ha választhatok az Avatar 2 és e között, akkor biztosan ezt választom. * Brahms: 4. szimfónia *
-
devil-k
nagyúr
Pirula panda
Turning red
5/10Nem volt rossz, de nem sikerült maradandót alkotni most a készítőknek. Kissé unalmas volt, a lányomon sem láttam azt a katarzist, mint pl. a Moana-nál.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
PuMbA
titán
"The teaser finished its first 24-hour online window with 148.6 million views, including 23 million from China alone, according to Disney and 20th Century."
"In terms of other comps for teasers, Universal’s F9: The Fast Saga nabbed 202.7 million online views in its initial 24 hours; Black Widow, 116.8 million; Incredibles 2, 113.1 million; and Rise of Skywalker, 112.4 million."
A másik CSALÁD erősebb
[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
A napokban tortent a kovetkezo.
Nejemmel tanakodunk mit is kene nezni az este. Kerdezem tole hogy mit szolnal a Green Knight-hoz? "Az mi?" "Tudod, az a kozepkori lovagos film Ridley Scott-tol, meg a Ben Affleck-kel..." "Ja, oke. Legyen"
Elinditjuk, nezzuk nezzuk. Dave Patel pucerkodik, helyenkent gagyi cgi, stb. Nem valami acelos tortenet, Ben Affleck sehol...
45 perccel kesobb.
"Te, mi az istent nezunk mi??" Nemi gondolkodas utan en: "Jaj, bocsi, ezt beneztem. Ez egy teljesen masik film. Valtsunk?" "Aha, de gyorsan.."Ezek utan.
The Last Duel
Alapvetoen tetszett. Siman el tudom hinni hogy ilyen is megesett abban a korban. Nyilvan van tobb millio sztori ami szebb volt mint ez, de biztos hogy van ugyanennyi ami meg ennel is sokkal rosszabb volt.
Mas idok, jobb ha sosem ternek vissza.
Az azert meleg pite voltmikor a targyalason tajekoztatjak az asszonyt hogy ugye tudja hogy elevenen elegetik ha a parbaj alapjan nem talaltatik igaznak a tortenete? Es hogy altalaban 20-30 perc sutogetes utan halnak bele az eliteltek... Huhh. Fasza. A parbaj is tetszett a vegen. Amolyan igazi praktikus kuzdelem volt hasznalva mindent amit lehet. Szeretem az ilyet. Siman el tudom hinni hogy ez egy igazi csataban kb igy is ment. Mondjuk gondolom ennel rovidebb ideig tartva, ez csak az izgalom felcsigazasa miatt nyult ilyen hosszura. 8/10
The Green Knight
Ez ugye mese habbal, de abbol is egy jo kozepes csak. Probalta hozni a misztikus Excalibur kornyezetet, amit helyenkent sikerult, helyenkent meg nem igazan. Amolyan langyos viz.
Se nagyon szar, se nagyon jo pillanatokat nem talaltam benne. Az a par muveszibb kamera mozgas is neha teljesen felesleges volt, neha azert mukodott.
Ami tetszett az avege volt mikor par perc alatt lefut a szemei elott a varhato jovoje, annak minden nem tul dicso pillanataval, aztan hirtelen szol a lovagnak hogy tudod mit, meggondoltam magam, keszen allok. 6/10
[ Szerkesztve ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Ispy
veterán
válasz Mik76 #151368 üzenetére
Erről eszembe jutt egy sztori, amikor a nejemmel meg akartuk nézni a Crash című filmet moziban, sikerült is, csak nem a 2004-es crasht néztük meg, hanem az 1996-ost, ahol autóbalesetekre gerjednek be emberek, hát érdekes élmény volt.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Bad Pritt
félisten
-
nagyúr
válasz k-adi #151373 üzenetére
Hasonló történet, nem saját, volt munkatársamé - ő az Édes2kettesre ült be egy elég korai fázisban tartó barátnőjével. Ott elég gyorsan rátérnek a lényegre
De a Crash is kimondottan ajánlott elsőrandis filmélmény.[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BITBOYS
addikt
válasz Bad Pritt #151372 üzenetére
Valóban így van, itt szinte minden rendben volt és végig lehetett izgulni az egész filmen.
#151371Ispy: Haverommal még szinte tiniként a Ghostra(1990) ültünk be mert épp lógtunk a suliból és mozizni akartunk. Semmit sem tudtunk a filmről.. megvettük a jegyeket és gondoltuk had szóljon
Hát nem ilyen ghostra számítottunk, ráadásul a végén még el is sírtuk magunkat[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szinkronos előzetes, OMG! Na ez kell a sikerhez.
⭐ Stella
-
mephi666
nagyúr
válasz radi8tor #151379 üzenetére
napra pontosan 21 évvel idősebb nálam szeretnék én így kinézni a 60 határában... 3 éves voltam, amikor az 1. részt bemutatták... nem semmi, hogy ennyit kellett várni a folytatásra
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pearce
aktív tag
‘Dune: Part Two’: Christopher Walken To Play The Emperor In Sequel For Legendary And Warner Bros.
Eddig a csapat:
[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
Top Gun 2 Rotten Tomatoes: 96% Naaa, ennyire jóra nem számítottam, de amúgy is mentem volna moziba Doctor Strange 2-ről amúgy nem is írtam, de felesleges is, annyit nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz radi8tor #151386 üzenetére
Hát ha úgy nézzük hogy "alapból van" y tonna smink minden csajon általánosságba véve, főleg színészek esetén, akkor az ő esetében is elfogadható ha van rajta és még úgy is aláz nála jóval fiatalabbakat és nem csak a szépségével hanem a viselkedésével, modorával is. Igazi classy
-
Bad Pritt
félisten
válasz lemmy9 #151397 üzenetére
Ezen mosolygok én is, hogy így-úgy mennyire jó nő, aztán lassan úgy néz ki, mint Odo a Star Trekből.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
válasz Pro Koryak #151399 üzenetére
jójó, de az Ultraviolet azért vitte vagy az Æon Flux...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok