Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Total Recall (2012)
    ov 1080p

    csípem Farell-t, ezt mindenekelőtt le kell szögezzem. ez(ek) a szerep(ek) viszont elképzelésem szerint nem annyira passzolnak hozzá. ehhez mérten egész kellemes volt lett volna a végeredmény, könnyedén lehozott egy középszerű sci-fi akciófilm karaktert most. a film érdekes, végkimerülés miatt ketté szedtem egy alvással, amit soha nem csinálok amúgy. nem is fogok rászokni, mert valami nagyon félre mehetett közben... az első fele egészen érdemes volt, semmi extra, de tetszett az alapötlet és a megvalósítás, díszlet és sztori sem volt teljesen fapados. a második fele azonban, másnap, mintha egy teljesen másik mozi lett volna. olyan mértékű minőségi törés volt benne, amihez nem vagyok szokva. átment full gagyiba, az utolsó jelenetek meg már szinte ZS kategóriát képviseltek. meglepő csalódás volt. pedig Jessica Bielt és Beckinsale-t nézni konstans azért nem egy sz*r dolog. ez van. ha Total Recall, akkor '90.

    Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
    ov, mom

    bizony :d mint a topic egyik, ha nem legnagyobb F&F rajongója (bár nem tudom, hogy ezen címet miért aggatná magára bárki is szánt szándékkal, hehe), letudtam. nem merülnék el a kórtörténetemben, az első öt részt én kedvelem, persze azért kisebb-nagyobb szórással. utána ették meg a bolondgombát valahol, de hát amíg Vin ilyen markáns színészi képességeivel uralja a vásznat, addig nézem szívesen a garázsból kinőtt világmegmentést. ez a rész viszont egy új szintre emelte a dolgot, még engem is meglepett (a tengeralattjárós mutatványok után azért ezt nem egyszerű, ugye). most valahogy ez a darabosság jellemző a filmválasztásaimra, itt is két részre szedném a mutatványt. az első fele egyértelműen egy Johnson - Statham játék volt, arról szólt, hogy ez a két macho ökör hogyan tudja egymást bővített mondatokban fikázni. igazából nem volt bele bajom :d ha ilyen lett volna végig, akkor még meg is eszem. csak átmentek vér-gagyiba, amit megkentek töménytelen mennyiségű pénzzel, stábbal, cgi-al. a Samoa részeknél már én is könnyeztem fájdalmamban vigyorogva. egyértelműen Johnson pet-projectje volt a film, Kevin Hart szereplése ilyen szempontból röhejes (megjegyzem, a filmhez mérten nem volt gáz, én jót vigyorogtam rajta), és a Hawaii plusz család koncepció erőteljes tornyosulása is a nagyember mániája. én kedvelem, de az ilyen túlkapásaitól azért besokallok. Statham csak zsákolt egy valag lóvét, ennyi a sztori. mindketten producerek voltak, szóval nagy meglepetés nincs, azt kapja az ember, amit vár. már ha ennek fényében elmegy :DDD

    ui.: két és fél érdemi jó pont. egy, basszus, Vanessa Kirby nagyon dögös volt. kettő, mert belecsempészték ezt a hülye Reynolds-ot, akit amennyire utáltam egy ideig, annyira megkedveltem az idióta stílusát, állandóan röhögök rajta. és fél, mert Statham. és csak :DDD

    szerk.: ja igen, Tibi, voltam a MOM-ban, hosszú évek kihagyása után! nyah. megértem, mit eszel rajta. olyan Grand Budapest Hotel és Bioshock közti érzés fogja el az embert, a belsőépítésznek voltak amúgy jó ötletei, meg kell hagynom. a kivitelezés már sok helyen bibis, de láttunk rosszabbat. a Pink sajátosságai megmaradtak: lámpa oltás csúszik, a lámpák belógnak és társaik. a kép és hang amúgy a 3-as teremben nem volt rossz. fájó, mert baromi sokat ki lehetett volna hozni a helyből, így egy kicsit kihagyott ziccer utánérzése van. nem lesz a kedvencem, de a Mammuthoz képest szignifikáns előrelépés volt. a jegyünket amúgy senki nem kérte el, ezt kipróbálom legközelebb is, jegy nélkül, hehe.

    #értékelés

    na de hát csak azért írtam ezt a hsz-t, a hogy a végére ideírhassam, mekkora trágya gány meló az új rangrendszer, áhh, fáj a szemnek. tuti azért csinálták, hogy kiakasszák a fél közösséget és jöjjenek a klikkek -.-"

    [ Módosította: vond ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák