-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Viszlát #124546 üzenetére
Figyu, senki nem enni jár moziba, ezt tisztázzuk. Ahhoz az drága, és egészségtelen az ott kapható, fogyasztható ételek zöme.
Az étel, és ital fogyasztása, jelen esetben a rágcsa, növeli az élményfaktort filmnézés közben, a hozzá fogyasztott folyadék pedig, a rágcsa okozta szomjhatást csökkenti.Elfogadom, hogy ez miatt disznónak tartod a mozibajárók úgy kb 90%-át, de Te meg fogadd el, hogy ez a mozibajárás kultúrájának része. Ha tudnád még, hogy a világban mennyi fura kulturális szertartás van, azt mondanád, ez semmi
De semmi gond, mindenki úgy élvez, ahogyan tud. Én is így gondolkodtam sokáig, és ez mellett még egyéb problémáim is voltak a moziba járással.
Igazából, én idén kezdtem moziba járni ismét, és rájöttem, hogy mindaz, amiért hisztiztem korábban, valójában nem is érdekel, ha képes vagyok a saját dolgaimmal törődni. És semmi egyebet nem csinálok, csak követem ezt az iránytPlusz egyként hadd kérdezzek valami intim dolgot belülről, bennedről.
Mindannyian tudjuk, észrevettük itt, a topikon belül, hogy objektíven tudsz megítélni egy-egy filmet, és a róluk alkotott véleményed, mindannyiunk számára fontos, és értékelhető. Ugyan mindenki nevében beszélek, de szerintem, ebben egyet fogunk érteni a többiekkel is, ha másban nem is.
Nos, nem lehet, hogy ez a fajta piedesztárra emelés, egy kicsit az orrodat is magasabbra tolta a kelleténél, és ez miatt ódzkodsz olyan dolgoktól, amin mások képesek átsiklani?Nincs bennem rosszindulat amúgy, max annyit kell tudnod rólam, hogy általában kerülöm a felesleges diplomáciát, mivel képmutatásnak tartom, és a kérdéseimet, illetve válaszaimat egyenesen, köntörfalazás nélkül teszem fel. Itt is, és az életben is. De tényleg nem gondoltam volna, hogy ebből ekkora ügyet tudsz csinálni.
Az egyidejű online/mozis premier pedig (én úgy értelmeztem) ezen film esetén bizony elmarad - vagy valószínűleg elmarad. -
Tibiajax
nagyúr
válasz #48613632 #124551 üzenetére
mégis, milyen választ vársz ilyen kérdésre majd?.. rakja fel a kezét és de, igen, kicsit persze beképzeltebb vagyok..de akkor se fogok zabálni a moziban! vagy valami hosszú magyarázatot inkább, miért is gondolja ezt, és írja le 14.alkalommal is?
szerintem el kéne engedned ezt az egész témát -
törölt tag
válasz Tibiajax #124552 üzenetére
Dehát írtam egy fél oldalt, amit meg kiemeltél, az csak egy mondat. De amúgy nem várok semmilyen választ. Eredetileg meg azért javasoltam a Galleryt, mert szerintem egy teljesen kulturált módja a mozibajárásnak. Eltekintve persze attól, hogy étkezés folyik odabent, de valójában ez nem sok embert zavar összességében, csak időnként képesek vagyunk nagyobb feneket keríteni dolgoknak a kelleténél.
-
törölt tag
Sosem értem mikor a "zabálók" miatt panaszkodik valaki. Nálam része a popcorn és a kóla a mozinak. Vettem már nachost is, de sokszor ülök be kaja nélkül is, még sosem zavart az ezzel járó zaj.
Nem tudom, akit ezek zavarnak az ne járjon moziba akkor, vagy egyáltalán ne lépjen ki a házból, mert a buszmegállóban is van hogy benyom valaki egy kakaós csigát...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #48613632 #124555 üzenetére
brownus, te esetleg tudnál valamit hozzátenni az mozizás előtti kulináris élményekkel és bizonyos "kompakt" ételek más élményekkel való kombinálásával kapcsolatban?
magamat nem fogom letagadni, a vip szektorban olyan szinten kompakt módon megpakoltam a tányéraimat, hogy öröm volt nézni.. a vip felárat bőségesen leettük. de ott ezt kell csinálni. megvacsorázol kulturált módon, egy finom bort kérsz hozzá és úgy ülsz be utána a mozihelyiségbe. ezt mindenhol így kellene csinálni.
jó, én még vaníliás mini képviselőfánkokkal kompakt módon megpakolt zacskót is bevittem, de ez belefér. képes vagyok némán tömni magamat -
-
törölt tag
válasz #42308056 #124559 üzenetére
Na, ezt gondoltam én is. De igazából, az első pár látogatás után, ez a dolog annyiban eszkalálódott, hogy kint tolunk egy nachost az étterem részen, befelé meg popcorn + ücsi jön csak.
Őszintén, a saját ropogtatásom hallom, de azt meg elnyomja a mozi hangja.
Ami a hátsó sorokból, sokkal jobban szól, mint elölről/középről, plusz, a szemmagasság a vászon felső harmadával van egy vonalban.
Tökéletes hang + kép + íz élmény, így együtt[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #42308056 #124556 üzenetére
Engem zavarnak (a hangos ropogtatás és az intenzív ketchup-szag is), és nem is nagyon járok részben ezért moziba. Na jó, a fő oka az, hogy számos néző képtelen kussban végignézni a filmet, bár bízom benne, hogy jön valaki, és kifejti, hogy igazából az is hozzátartozik a moziélményhez, ezen felül nem menjek ki az utcára, mert ott is beszélnek
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, ez WTF?
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz gbors #124561 üzenetére
A beszélgetés természetesen nem része a moziélménynek, de nem is jellemző az első pár perc után. Egy-egy megjegyzés persze elhangzik időnként, de nem számottevő. Ezek persze a saját tapasztalataim.
Plusz, az erkély, ami egy feláras terület, sokkal családiasabb ebből a szempontból is. Mivel kevesen vagyunk, jobban odafigyelünk egymásra, kevésbé zavarjuk egymást, mintha el tudnánk vegyülni a tömegben.oriic
Ez nekem is új, de engem megfogott. Kösz[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gbors #124561 üzenetére
Én ha nagy ritkán moziba megyek akkor nachos-t veszek mindig de igyekszem nem hangosan ropogtatni.
(#124562) oriic: szerintem ez rohadt jó, nem tudom mi ez a sok dislike a sok nyomorulttól.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
k-adi
nagyúr
válasz Tibiajax #124552 üzenetére
Ez inkább kérdésnek álcázott tény volt...mondhatni nyílt titok... ennek ellenére valóban értelmetlen egymást győzködni egy noname user moziba-nem-járási szokásán... Nézze otthon a kis kuckójában, egyedül, popcorn zaj nélkül,.. kit érdekel? csak közbe ne sírjon itt (se)
-
Tibiajax
nagyúr
Fehér éjszakák - index kritika
nem tudom... nehéz így látatlanba. főleg ezek után, hogy úgy néz ki, a zindexes emberünk odáig volt érte.
de én az elején is, most is maradok annál, hogy ez egy kalap szar film (lesz), de végül is..bármi megeshet. még én is tévedhetek a végén
de sokkal jobban hajlok affelé, hogy nem fogok tévedni. az Örökség csoda után sztem itt is ugyanaz a csalódott székből felállás lesz a részemről. pénzt biztos h nem fogok kiadni érte, majd otthon, egy éjszaka... -
nagyúr
válasz #48613632 #124563 üzenetére
Csak látod, pont ez a gond - mi alapján mondod, hogy a kajálás része, a duma meg nem? Magyarországon sokan vannak, akiknek a moziélményhez hozzátartozik, hogy bebődül valami "szellemeset" a vígjátékok közben, kritizálja a karaktereket a drámákban, vagy "szurkol" a szex(közeli) jeleneteknél. Esetleg megvitatja a történéseket a haverokkal, átlag ötpercenként. Nyilván kicsit sarkítok, de gondolom érted, mire akarok kilyukadni. Lehet, hogy ahol Te jársz moziba (UK, ha jól vettem ki), ott jobbak a körülmények.
(#124565) Narxis: no pont ez a lényeg. Kis odafigyeléssel megoldható az egész probléma.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BITBOYS
addikt
Nya...szóval Alita
Végre helyére pakoltam a projit és a hangcuccokat. Látvány, hang rendben volt, a történet gyermeteg, de ez nem zavart.
Jöhet a folytatás..
Ennyi(#124568) Tibiajax Legtöbb oldal jónak hozza, bár szerintem én se moziba nézem meg, főleg azután, hogy kész a kis mozi setupom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz oriic #124562 üzenetére
Hú, ez nagyon kemény Nagyon beleállós ez a trailer, akár még valami egészen jó is lehet belőle, de veszélyesen giccsközeli, könnyen átbillenhet. A szereposztás mindenesetre szimpatikus, és a balettes lányka akár nagyon sokat is dobhat az egész produkción. Szóval egyelőre kíváncsian várom
-
PuMbA
titán
Tom Cruise Top Gun interjú Cruise mellett olyan színészek vannak, akiket szintén bele tudnak ültetni a repülőgépekbe és kibírják a G erőket, hogy minél hatásosabb legyen a film. Már moziban nézős számomra, mert megérdemlik, amiért nem a könnyű, CGI-s utat választják.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Bleeding steel
Gondoltam nézek egy kis Jackie Chant, mivel a legutóbbi amit láttam (lentebb) nem igazán adta a hangulatot.
Uhh hát ez még kevésbé fél óráig sikerült eljutnom ennyi idő alatt volt itt minden, Daft Punk cuccba öltözött lézerpuskás zsoldosok, repkedő emberek, mutánsok, szuperűrhajó. Történetből ennyi idő alatt nem derült ki semmi, csak ugráltunk ide-oda.
Kritikákat elolvasva később se lesz jobb a film, így én ezt nem ajánlanám.Kung Fu Yoga
Ezt kb 1 éve láttam. Bollywoodi Jackie Chan Igazából a történetével nem lenne semmi baj szerintem, olyan Istenek fegyverzete szerű kalandfilm szeretne lenni. De minden más elég kiábrándító, béna és idegesítő szereplők és helyzetek sokasága, indiai zenélés a végén tánc. Jaj.
---
Na hogy jót is írjak, aki még nem látta a The Foreigner (Az idegen - 2017) című filmet, az tegyen egy próbát. Ahogy visszanéztem Jackie filmjeit, ez a legjobb az elmúlt 10 évéből. Komolyabb hangvételű akciófilm, nem az a vidáman pofozkodós.#értékelés
[ Módosította: vond ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Viszlát
addikt
A kajálásról már leírtam a véleményem (ebből lett a galiba), szerintem nagyon nincs mit hozzátenni, csak ismételni tudnám saját magam.
Ami a személyes jellegű kérdésedet illeti, őszintén mondom, hogy fogalmam sincs miről beszélsz. Egyrészt az objektív kritikáról már többször leírtam, hogy véleményem szerint felesleges bárkinek is áltatnia magát és hamis célnak tartom, káros még törekedni is rá, elhinni magunkról, hogy objektíven ítélkezünk, nem más mint önáltatás. Jómagam sem így gondolkodom, minden szavam a filmekről totálisan szubjektív és minden filmet az én saját, egyéni értékrendszerem mentén mérek meg.
Azt gondolom, hogy az egész topik legfontosabb - ámbár egyre kevésbé működő - funkciója az, hogy egymás beszámolóiból meríthessünk, számtalan jó filmről itt szereztem tudomást az évek során és remélem, hogy a sok sallang mellett ez továbbra is így lesz. Annak természetesen örülök, ha valakinek tudok egy jó tippet adni, vagy a beszámolóm meghozza a kedvét egy filmhez, de piedesztálon nem éreztem magam egy percig sem, bár az tény, hogy az elmúlt 15-16 év során az egyik legaktívabb tagja voltam a topiknak. Nem voltál még itt amikor 10-11 éve topikos filmezést szerveztem a saját lakásomban, mert a közösség fontos, és nem alakul ki csak úgy magától, energiát kell fektetni bele. Lettek is azóta is tartó ismeretségek ezekből a kezdeményezésekből, igaz, egy kicsit más világ volt még akkor, a topik is egy kicsit családiasabb volt. Mondhatnám, hogy sértő a feltételezés, miszerint valami virtuális státusz miatt én másképp viselkednék bármilyen szituációban, de betudom annak, hogy nem ismersz, tévedni meg emberi dolog.
Szerintem ezt itt le is zárhatjuk, ha van még valami amit szeretnél megbeszélni, privi.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
pube111
senior tag
Ismertek olyan dokumentum filmet ami az atomerőművek működéséről szól?
-
Viszlát
addikt
válasz pube111 #124578 üzenetére
Ebben a topicban tuti tudnak segíteni, hardcore atomerőműves arcokkal van tele.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
emiki6
veterán
Én azért kiállnék Viszlát mellett. Felgyorsult világunkban túlburjánzott a multitasking, ezt magamon is látom itt-ott. Mozizásk közben eszünk, evés közben olvasunk, a városban közlekedve telefonálunk, böngészés közben zenét hallgatunk. Nem jó ez így! Az ember figyelme korlátozott. Minél jobban megoszlik, annál kevesebb jut bármire.
Mozi közben eszel? Vagy a filmre vagy a kajára nem figyelsz eléggé! Ja, hogy azt gondolod nem kell figyelni a kajára, mert megy az evés automatikusan? Tévedsz, figyelni kellene!
A mozi egy önálló tevékenység, csakúgy, mint sok más. Nem engedhető meg közben semmilyen egyéb pótcselekvés, mert indokolatlan!
Funkcionalitáa és józan ész! Komolyan bizonygatni kell, hogy miért métely a moziban való táplálkozás?
Mióta érv az, hogy ez a szokás? Ja, hogy birkák vagyunk, akik gondolkodás nélkül csinálnak mindent, amiről azt hallották úgy kell! Nem kellene esetleg átgondolni a dolgot? Megkérdőjelezni? Nem kötelező ám a kútba ugrani, sőt kifejezetten hasznos.Kell ezen felül még ecsetelnem, hogy bunkóság bármi olyat enni, ami szagos vagy hangos? Hát arra felhívnom a figyelmet, hogy a filmmel lekötött elme képes könnyebben degeszretömni magát, mert nem veszi észre, hogy már rég jól lakott? Hát azt, hogy az üdítőfogyasztás úgy beteg, ahogy van? Meg az egész "nassolás" dolog, mint tevékenység egy erős alap a társadalom kóros elhízására?
Komolyan, nem tudom megérteni miért kell mosdatni, elfogadtatni valamit, ami káros és etikátlan.
Nem azt mondom, hogy szar ember aki moziban eszik és fődet rá, csak azt, hogy ne tettessük már, hogy ez egy jó dolog csak azért, mert a hedonizmust kiszolgálja. Főleg ne azért.
Mi lesz a következő? Lehessen cigizni a moziban?
Mindannyiunk érdekében, be kellene látnunk, hogy a mozi -többek között- nem az evés, ivás, beszélgetés, mobilozás színtere, hanem funkciója a filmélmény átadása, drága technikával, közösséggi élményként és az, hogy ezt van lehetőségünk megmérgezni nem azt jelenti, hogy az lenne a normális.
Píissssz ✌
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz emiki6 #124580 üzenetére
Nos, a popcorn, mint olyan, kb az 1800-as évek közepe körül lett feltalálva, és elsősorban cirkuszi előadásokon, vásárokon, vándorló társulatok előadásain találkozhatott velük a nagyérdemű elsőként.
Értelemszerű volt tehát, hogy az első mozik megjelenésekor azonnal annak szerves részévé vált, és a közönség azóta sem tudott lemondani róla.
Ilyen szinten tehát nem beszélhetünk arról, hogy néhány bunkó bevitte egy amúgy korábban ezt nélkülöző előadásra, és később valami oknál fogva ez elterjedt, hanem, a popcorn mindig is default volt a mozikban. Vagy mondhatjuk úgy, maga a popcorn öregebb, mint a mozik, és mindig is része volt a mozibajárás kultúrájának.
(Jééé, a popcorn köré, egyszercsak kinőtt egy mozi )A koncentrálással kapcsolatos dolgokban mondjuk van némi igazság, de a helyzet az, hogy jómagam képes vagyok ennél jóval több dologra is egyidejűleg fókuszálni, ráadásul, pár nehézségi szinttel feljebb is járok.
Pl van, hogy napi 10 órát vezetek, egyszerre figyelem a járdáról lelépni készülő gyalogost, a rendőrlámpa jelzését, az egyszerre több irányból érkező járműveket, adott esetben a megkülönböztető jelzéssel közeledőt, és még rádiót is hallgatok közben, amit esetleg halkan dúdolok magamban.
Szóval, részemről nem okoz problémát, ha film nézés közben, pár falatot közben az arcomba kell csempészni
De elfogadom, hogy másnak esetleg ez problémát jelenthet, nos, akkor ezt a fajta szórakozást, nem nekik találták ki.Nos, ha valaki esetleg, ilyenek miatt nem jár moziba, szerintem, jobban is teszi, ha otthon marad, mivel elképzelni sem tudom, mekkora traumát élhetne át. Miközben mi jóízűen táplálkozunk, neki meg majd szétdurran a feje
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Terminator: Sötét végzet - Edward Furlong visszatér John Connorként. Új képsorok érkeztek a filmből!
-
törölt tag
válasz emiki6 #124585 üzenetére
Színházat ne keverjük ide. Teljesen más a kommunikáció formája a színész és közöttem. Az egy élőszereplős előadás, sok esetben hangosítás nélkül, tehát közvetlen személy-személy kapcsolat van, a színész, és közöttem. A színház ilyen értelemben tehát, egy face-to-face kommunikáció, még ha nem is egymagam ülök a nézőtéren.
Ezen felül, a mozi és a színház, kb a mozik megjelenésétől, egy egymástól teljesen különvált szórakozási forma, és innen fogva, a színháznak sosem volt része az étkezés.
Megint más irányból megközelítve, a színházban az öltözködés is alkalmi jellegű, szemben a mozibajárás mindennapos öltözködési stílusával, és az alkalmi ruha sem alkalmas az ilyen irányú élvezetek befogadására.
Ezek szokások, amik tőlünk függetlenül alakultak ki. A mozikban az étkezés mindennapos és teljesen természetes jelenség, míg a színházakra ez nem jellemző, sőt igazából tilos is.Koncert meg megint kétesélyes. Milyen koncert? Hans Zimmer, vagy Cannibal Corpse? Itt meg elsősorban maga a helyszín adja meg a választ. Hans Zimmeren nem fogyasztottam semmit, de CC-n úgy be voltam rúgva, hogy gyakorlatilag nem is igen emlékszem az egészre.
Viszont jó buli volt, és ezen senki nem volt fennakadva. Többek között már azért sem, mert a többiek is hasonló állapotban voltak. -
S e t h
nagyúr
válasz emiki6 #124585 üzenetére
Szvsz korelnök lehetnék a topikban, de amit Viszláttal képviselsz, az alapján ti kétszer annyi idősek lehettek mint én.
Hol érdekel engem, hogy a kedvesem, gyermekem úgy élvezik a filmeket moziban, itthon, hogy közben pattogatott kukoricát fogyasztanak?
Én nem járok gyakran moziba, évente 2-3 alkalommal, talán szerencsés is vagyok, de nincs negatív élményem azzal kapcsolatban, hogy ki mit eszik filmek alatt. Gondolom ha nekem kéne utána takarítanom, vagy mellettem ülne egy disznó( Viszlát után szabadon), akkor lehet zavarna, így viszont nem éri el az ingerküszöbömet, élni és élni hagyni, nem zavar ha vki csak így tud kikapcsolódni.
Ha úgy érzem, hogy nekem kellene megnyilvánulnom ezzel kapcsolatban, akkor azt mondanám, hogy inkább zavarna az egészségügyi vonatkozása, de amíg a családban mindenki sportol, addig miért akarnék népnevelni, hogy ne egye senki azt a sok szemetet?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz S e t h #124592 üzenetére
jó, kész, legyen akkor ez a zárszó a korelnöktől, fejezzük be ezt a témát végre.
senki nem tud senkit megváltoztatni, amikor ezt írja valaki, hogy 'mi jóízűen táplálkozunk, neki meg majd szétdurran a feje', tökéletesen megmutatja, mennyire mások vagyunk. éppen ezért ezt a vitát zárom, és beszéljünk inkább arról, ki nézi meg ma az Alita-t.
: Dkomolyabbra fordulva. az este gondoltam egyet -mert annyit beszéltünk róla ugye-, hogy úgy elmennék zabálni egyet a moziba. szóval vip honlap load és nézzük a kínálatot. hát sorolom: Anna (akció thriller), Zoroszlánkirály (családi animáció), Pókember idegenben (akció vígjáték), Übergáz (akció vígjáték), és Yesterday (zenés vígjáték).
a verejték már csorgott rólam, hogy melyiket, de egyszerűen képtelen voltam kiválasztani... úgyhogy végül nem mentünk. asszem, erre utalt Viszlatovics, hogy uborkaszezon
hát ez az. nagyon[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Kultúra, szociális élet alapjai, amivel nem mindenki rendelkezik megfelelően. A mozi a zabálással jár, jó nyilván nem csinálja mindenki. Néha én is bevágok valamit egy jó film mellé itthon. Mondjuk szerintem lehet úgy kukoricát tömni magunkba, hogy minimalizálva legyen az ezzel járó zaj. Engem még megtanítottak arra, hogy ne csámcsogjak.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
Néhányan itt esküszöm nem normálisak. De egész vicces ahogy észérvekkel próbáljátok megmagyarázni azt az antiszociális remete barlanglakó hozzáállást, hogy ha valaki tüsszent tőletek 10 méteren belül akkor legszívesebben kinyírnátok...
-
nagyúr
válasz #42308056 #124596 üzenetére
Azért ide többnyire geek-ek járnak(nem tudom trendi ez a kifejezés manapság), vagy nerdek ők meg sose a szociális képességeikről voltak híresek. Én se tudom elviselni az embereket, de nem csak a moziban. Ezért is jártam összesen talán 2-szer az elmúlt 3 évben moziba. De én nem vagyok jó példa mert nekem már azzal is bajom van, hogy végig ülni kell, itthon se végig ülve nézek egy filmet, jobban szeretek fekve filmet nézni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Cyberpunk
félisten
válasz #42308056 #124596 üzenetére
A tüsszentés elmegy, ha nem a nagyvilágba küldi. Járványos időszakban amúgy sokan néznek akkor csúnyán az emberre.
De hogy ne csak off legyek. Tegnap megnéztem A Faun labirintusát (igen nyilván nem moziban). Nem tudom miért hagytam eddig figyelmen kívül, pedig szeretem a fantasy műfajt. Mondjuk ez a film egészen érdekes inkább valami pszichodráma fantasy elemekkel, ahol a főhős élményei a skizofrénia klasszikus tüneteit vonultatja fel. Szóval lehet kettős megítélésű egyrészt valóban a felszín alól jött kvázi reinkarnálódott királylány, vagy egy elmebeteg. Tetszett még a nyílt szadizmus ábrázolása, amit a Kapitány alakja testesít meg. Szerintem egy kiemelkedően jó film.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest