-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz Kristof_94 #14448 üzenetére
Hát igen, én is többnyire higgadt tudok maradni, végülis felnőttek vagyunk vagy mi, de azért sajnos kicsúszik néha azért a kultúra a számon egy-egy ilyen meccsen mert oké legyen néha mázli, mert nekem is előfordul, de amikor az ellennek füllel, f..al, orral mindenhogy gól én meg csak úgy tudok gólt lőni, hogy gyakorlatilag gólvonalig cselezek az sokszor jobban fel tudja pöckölni a pulzusom mint Carmen Electra bikiniben...
PSN: Morfologus82
-
Nandinagy
addikt
Engem csak az alapvető játékmechanika bosszant fel. Tök jó meccseket játszottam, jól megy a játék az ellenfelek is jók erre jön egy silver1es gyerek 0 skill,0 tudás full pressure+védekezése annyi, hogy utánam csúszkál. Leszarnám csinálja mert az ilyeneknek mindig ötöt rúgok. De ha olyan a játék akkor folyamat a balfasz passz animációt csinálják a játékosok amivel letud szerelni még a passz előtt mert olyan lassan csinálja. Meg ott van ez, hogy a védőim direktbe neki adják vissza hiába van 4-5 üres opció ami felé nyilvánvalóan nyomom.
Hozzáteszem ennek ellenére is nyerhető meccs lenne ha nem megyek el fejben és rontok el 2 ziccert is. Tehát végeredményben is az én hibám az egész. Elitet el is felejthetem amíg ezeken nem tudok túllépni
Még csak kontrázni sem tudok mert 8 méter hátrányból beér Az ilyenek ellen állítottam be most egy 4312 taktikát és semmi mást nem fogok csinálni csak 9 emberrel védekezni aztán a 2 csatárnak meg lövöm előre az r1+háromszöggel.[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz Nandinagy #14453 üzenetére
Na nálam hetek óta pontosan ez van, az ellenfelek 99%-a ezt tolja. Már rögök, mikor kezdőrugás, és 6 embere szó szerint ráront a csapatra és a meccs nagy részében fojtogat. A csapat pedig full kreténben azt tolja, amit leírtál.
Csütörtökön gondoltam egy merészet és visszatettem a korábbi sikeres bundes összeállításomat, Roni, Neymar padozik. 4–2-2-2 kezdőforma, full default taktika. Láss csodát, mintha másik játékkal játszanék. Ilyen wl-em még nem is volt. Elhanyagolható mennyiségű hibák voltak, vajsima volt a játék!! Nem tudom minek köszönhetem, de hihetetlen, mintha konstans engem nyomott volna a gép.
Gold3-nál járok, még van 7 meccs. Pedig péntek katasztrófa szokott lenni, de most semmi ilyet nem tapasztaltam. Hónapok óta nem voltak ilyen jó meccseim!! Végre! Bár mindig ilyen lenne.
Ezzel a csapattal áll a játék (pedig ingame varialom a 4-2-2-2 es a 4-3-1-2t):
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Madn!ght #14454 üzenetére
Akkor végre találtál rá megoldást Örömmel hallom.
Megmondom őszintén még try hardolni sincs kedvem mert minek? A mostani lapok kimennek a packokból kedden szóval rewardra megint 0 darab promo lap lesz benn.
Egész héten jól ment a játék aztán jön 1-2 ilyen meccs és totál elmegy a kedvem.. -
Bence910905
tag
Vettem 3 db Hazardot 830-840 kozott (ps) most 900 - 910 korul megy adjam el vagy varjak keddig ?
-
Nandinagy
addikt
válasz Bence910905 #14457 üzenetére
Szerintem add el. Így, hogy bekerült a lightning roundoknál mindig jó lehet snipeolgatni, de a meccseknél főleg ahol sima volt az első már nem igazán szokott emelkedni. Mikor meg fejlődik általában még be is esik
-
Madn!ght
addikt
Szerintetek FB Atal àra hogy fog mostanában alakulni? Tervezem, hogy eladom, csak nem tudom érdemes-e még várni egy kicsit.
-
Nandinagy
addikt
válasz Madn!ght #14459 üzenetére
Innentől már felesleges kalkulálni. Ahogy kidobják a community totsos szavazást onnantól minden játékos ára instant 300k-t esni fog. Tavaly elképesztően beszoptam ezzel..
Eladtam maxikát 1.5-be mert gondoltam majd ő beesik(1.4-ig esett). Helyette vettem egy Balet+Hazardot 1.8 illetve 1.2-ért. Na Bale 1.2 Hazard 900k-ig csökkentHa nem kell akkor mindenképp add el.
-
Sinya_24
kezdő
Mi ez a sok claim.. spam az ea közvetítés chaten?
-
elod22
senior tag
válasz Nandinagy #14462 üzenetére
Jelenleg az a csapatom és Sancho helyett Tello van, de upgrade után se vagyok megelégedve vele. Sajnos még nincs annyi zsetonom, hogy Kent kijöjjön belőle. Sancho is csak akkor jön ki, ha még esik az ára olyan 100 ezret
Atal esik, mert neki nincs rendes arca, olyannak meg nincs helye a csapatomban[ Szerkesztve ]
-
Raunchy
tag
válasz Madn!ght #14454 üzenetére
A fent említett problémával én is találkoztam, és úgy érzem találtam rá megoldást :
Az első csapat 4-5-1 ben áll fel, ami egy ún base formáció. Erről ingame alakzatot váltani a 4-2-3-1 re és a 4-1-4-1 re lehet úgy, hogy hamar rendeződjenek a sorok, és a beállított utasítások is akár egy támadáson belül is érvénybe lépjenek.
A második csapat viszont 4-2-2-2 ben lép pályára, aminek a base formációja a 4-4-2.
Fent említett kettő formáción kívül erről eredményesen válthatsz a 4-1-2-1-2 re, 4-1-3-2 re, 4-3-1-2 re és a 4-4-1-1 re is, mert ezeknek a base formációja ugyanúgy a 4-4-2.
Minden más taktika esetén több időre van szükség az átállásra, és a játékosok elkezdenek ebben az időben balfaszkodni.https://fifauteam.com/fifa-21-formations-guide/
Itt van minden formáció alapja, ez alapján lehet okoskodni ingame gyors taktikákkal.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
válasz Sinya_24 #14466 üzenetére
Szoktak ajándékok lenni ha nézed a streamjüket (pl. swap token meg csomagok/spec lapok), de semmit nem ér ha szarrá spameled a chatet. Ezt vmi hülye kitalálta azt azóta ez megy, plusz sztem amit most nyomatnak az vmi kód ami a web appos bugra utalhat amikor bebugolt és voltak akik tudtak játékost addolni meg transfer bant tenni meg ilyenek Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.
Egyébként sztem rájöttem mi lehet mostanában a baj. Vszinű a netem minősége vagy a szerverek teljesítménye csökkenhetett picit és pont ezen múlhat, hogy az 50/50 meccseimet már nem tudom behúzni. Idén pedig pont sikerült annyit fejlődnöm (részben az új kontroller miatt, ne tudjátok meg milyen volt az a tavalyi...), hogy az ilyen 50/50eket nagyobb részben nyertem már meg, mint veszítettem el. Ez most visszaállni látszik.
-
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #14468 üzenetére
Ugyanerre gondoltam. Az elmúlt 2 hétben mintha sokkal rosszabb netem lenne mint előtte. Nem feltétlen tudom az eare fogni mert akivel beszéltem az nem panaszkodott, hogy szarabb lenne a játék(maradt ugyanolyan kutyaszar.. ) Szóval lehet, hogy tényleg a nettel van valami ami miatt nem oké. Pingben is feltünő egyébként mert eddig 28-32 volt azóta meg 34-44.
-
thEndeR
aktív tag
Az vicc azert ha valaki kilep dontetlennel nem adja meg gyozelemnek. 87. percbe buntetot rugnek 4-4 nel erre a budos paraszt kikapcsolja az xboxot.
-
|AP|
veterán
ha valakinek kellene egy ingyen 82-es IF lap: link
Kipróbáltam, működikevibly: grat! Nekem ez a legrosszabb pick eddig, a korábbiak adták a nagy lapokat, most volt egy Benzemám, a többi mind 83-84 max. (kb 15-20-at csináltam)
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Kellene 10 gólt rúgnom silver team of the week playerrel. Hogy a rákba kell ezt megcsinálni, ha nincs egy játékos se a piacon?
Hogy a 11 fős silver of the week palyer challengről már ne is beszéljünk.We are only Stardust...
-
taylorp
senior tag
Az FGS SWAPS 1-ről mit tudni? Lesz még, vagy ennyi volt?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
thebigK
addikt
Még egy ilyen beteg meccset nem játszottam, mióta FIFA a FIFA. A sírból hoztam vissza 4-1ről, a 90.ben 4-4. Majd a 105.ben 6-5re vezetett, szintén a 105.ben ki is egyenlítettem. Majd megint vezetett, de Eto'o egymaga 5öt vállalt, egyenlítettem, majd Messi a padról eldöntötte a 118.ban. Eszméletlen egy valami volt, védekezni nagyon egyikünk se tudott, szutyok Wamangitukája terrorizált a padról rendesen. Apró öröm még emellett, hogy 8-4 után felhoztam magam és most 16-4el állok, mára ennyi, ez a meccs lefárasztott.
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
taylorp
senior tag
válasz Jinxb1rd #14486 üzenetére
Minden objectivet meg tudsz csinálni, csak kell hozzá a megfelelő játékos.
Senkinek nem hullott az ölébe a játék elején se senki. Mindenki tett érte valamit, vagy így, vagy úgy. Kinyitotta, megvette, megszerezte objective-ben. Jövő szerdán sztem jönni fog silver totw objective játékos.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Sinya_24
kezdő
Mekkora rák ez a wl. Legalább megérdemelten kapnék ki vagy 6-0-ra,úgy hogy lövésem sincs. Ma is,tegnap is úgy lett 3-4 vereség,hogy semmit se tudtam belőni. Ez a legidegesítőbb az egészben,legalább lenne annyival jobb az ellenfél,de nem. Handanovic persze semmit se fog,Pope és Allison viszont mindent,nevetséges.
-
bubuska10
senior tag
Pokoli dilemmában vagyok. Dzekot nagyon jó lenne kirakni érzelmi okok és a fun miatt, viszont szegénynek semmi esélye nincs a kezdőbe kerülni. A squad battle meccseket egy szimpatikus tarcsisorral szoktam tolni, ahová éppen tökéletes lenne. Kifejezetten kíváncsi lennék erre a felturbózott változatára... Ti szoktatok érzelmi okok miatt kirakni egy játékost? Érte hezitálás nélkül dobnám be a 90-es Zsirut, meg költenék 25k-t vmi 80+-os TOTW játékosra.
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz bubuska10 #14495 üzenetére
Kb 1,5 hónapja a kapus poszt kivételével mind benne voltak a kezdőmben :D. Igaz, Mendy+Varane untradeable.
Gattuso-s nyitás kicsit eltört bennem valamit, így most ez a kezdőm. Átmegyek fun-ba, mert ez a játék se nem jó, se nem igazságos. A rewardok meg egy vicc kategória.
A védelem kész.
Atal-t el akartam adni de túl jók a statjai.
Ha a befektetéseket sikerül kis buktával eladni, akkor jöhet végre Baby Cruyff. Bár nem tudom kinek a helyére, mert Neres is érkezik a kezdőbe. Vsz Nedved lemegy majd LB-be.
-
Nandinagy
addikt
válasz bubuska10 #14491 üzenetére
Persze hogy szoktunk Én is kiraktam Özilt úgy, hogy még azóta meccse sem volt a csapatban
Waman egyébként nem valami streamer miatt lett "felszopva" hanem mert bomba lap De tényleg. Supersubként az a pace+skill nagyon jó kombó. Én is szoktam használni bár mostanában inkább Diatta jön.
Megvolt a hétvége első megérdemelt veresége 0-1-re kaptam ki. 4312-t játszott a srác és jól védekezett mondjuk azt hozzáteszem, hogy akkor tudtam, hogy kikapok mikor a játékosok nem átvették a labdát hanem mindig felpörgették De neki megadom mert tényleg jól védekezett én meg borzalmasan játszottam.
#14499Jinxb1rd
Csak ennyi. 1-2 hetente adnak ki ilyen teams eventet aztán a 3 közül amelyikből a legtöbb xpt gyűjti a community abból talán kapsz egy loan kártyát+valami gyenge packot.[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Ez a TEAMS event csak ebből a 4 objective-ből áll vagy lesz több is még?
Másik kérdésem, hogy full random, mikor jön speciális promo csomag vagy mindig éjjel, mint tegnap a két ultimate pack 1 áráért?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
bubuska10
senior tag
Én is egy használhatatlan Baggiot nyitottam aki kb. 5. választás lenne CAM-ba, de a fun faktor miatt rögtön betettem a kezdőbe erre a WL-re. Meghal a 60. percben, de nem baj, addig lehet vele tekergetni. Amikor írtad h Gattusot kaptad, írni is akartam, h elcserélném veled a copfoskára. Bár Ballack, Vidal, Kessié és Goretzka után a posztján szintén csak 5. lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest