Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok. Pinnacle PCTV nano Stick (73e) -m van. Kecskeméten lakom. Van valakinek tapasztalata az eszközzel kapcsolatban? Szobaantennával fogható valami? Vagy csak tetőantennával. (az sajna nincs)
-
rebugra
aktív tag
Mpeg4 -es DVB-T szoftver keresek pc-re tud valaki valamilyet?
-
rebugra
aktív tag
válasz
zhagyma #3468 üzenetére
A képet 578 Mhz és 8 Mhz Bandwitch-en csináltam, de próbáltam más frekvenciát is a link alapján leírt Mhz-ek alapján: Német adótorony DVB-T kiosztás. A csatlakozó nem lötyög, nem mozog, használtan vettem, de azt mondta a csávó, hogy tökéletesen működik (persze elvileg), gyakorlatilag nálam nem megy
-
rebugra
aktív tag
válasz
zhagyma #3462 üzenetére
Sajna még így is semmi, én is az antennára gyanakszom, talán az nem lenne jó? Mert ha a kütyü nem jó akkor fel se ismerné a Vista nem de?? Probáltam vele kimenni a kertbe de semmi...másik dolog: ha ilyen nagy az adó teljesítmény, akkor jönni kéne a jelnek antenna nélkül is nem???
-
rebugra
aktív tag
válasz
zhagyma #3452 üzenetére
jaj bocsi, egészen pontosan egy WinTV Nova T Stick-em van
Rákötöttem egy szoba antennát is, de semmi jel, letöltöttem a legujabb verzióját a WinTV nek (WinTV 7), látja a Stick-et, de csatornát nem talál, kiültem vele a kertbe, de ott se talál semmit.....valami megoldás??
-
rebugra
aktív tag
Ilyenem van, és találtam hozzá jel erősség mérő progit is, ezt adja ki:
Nem tudom ért-e hozzá valaki, de ez mit jelent? Elvileg azt mutatja nincs jel..de miért? Kis antenna is bele van dugva, működni kéne neki. Valami megoldás?
-
rebugra
aktív tag
válasz
Komplikato #50 üzenetére
Van egy Hauppage WinTV Nova-T-m , és nem jön rajta semmi
pedig tudja a DVB-T..mi lehet a hiba? Most épp Németbe vagyok, Münchenbe, és (elvileg) 15 adónak lazán kéne jönnie rajta, de semmi...
Van valami megoldás??
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest