Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optimus_AMD
csendes tag
Értem. Akkor a TMPGEnc-et állítgatom be máshogy. Köszönöm a segítségeteket.

-
pitman
őstag
válasz
Optimus_AMD
üzenetére
Ha a dvd-re írt rosszabb, mintha a kamerából játszod le a tv-n, akkor a feldolgozás (mpeg-be tömörítés során történik valami), meg kell nézni a beállításokat.
-
Optimus_AMD
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat!
A DV Avi minöséget már értem miért ilyen, de az létezik, hogy a DVD-re írt anyag olyan sokkal rosszabb, mint az eredeti szalagról játszott? Érdemesebb beruházni egy asztali DVD íróba? -
khalox
őstag
válasz
Optimus_AMD
üzenetére
Nézd meg a kapott video-nak a felbontását, ha valóban csak 320x200 (ami előfordulhat), akkor állítsd át a teljes DV-AVI méretre.
A recésséget okozhatja az interlaced forrás szokásos monitoron való megjelenése, azonban TV-n nézve eltűnik a ''probléma''. -
oceanearth
őstag
válasz
Optimus_AMD
üzenetére
használ nerot!! nem nagyon lesz szebb a kép mivel TVnek a felbontása az igen igen csekély.ne számítógépen nézd
-
pitman
őstag
válasz
Optimus_AMD
üzenetére
Szerintem hiába töltesz le codec-eket, azok nem fognak változtatni a minőségen (ugyanez igaz a használt programra is), mivel a dv anyag csak simán áttöltődik a kameráról a gépre.
Monitoron nézve mindenképpen csúnyábbnak néz ki, mivel valószínűleg nagyobb felbontásban nézed, mint amilyen a dv anyag felbontása. Tv-n nézve valószínűleg sokkal szebbnek kell lennie. -
Optimus_AMD
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következö:
Van egy Sony HC-40-es DV kamerám, van Firewire kártyám, van jó Adobe Premiere progim, de amikor leszedem az anyagot vinyóra (DV formátumú AVI: 1 óra kb.13 giga) a minösége igen csak kifogásolható. Kipróbáltam más programokkal is (Movie Maker, Pinnacle Studio 9, Ulead Video Studio), de a minőség ugyanolyan sz**. Pixeles, csúnya recés szélek, olyan mintha 320x200-ban lenne. Ha én ebből csinálok DVD-t az még rosszab lesz.
Tudom, hogy van egy csomó topic DV-ről DVD-re , át is olvastam őket, de sehol ilyen hibára nem leltem. Arra gondoltam, hátha valami codec hiba, le is töltöttem a Canopus-tól codec-et, de nem tudom pl. a Pinnacle Studio 9-ben, hogy lehet azt kiválasztani.
Ha tudtok, pls segítsetek, mert az esküvöi videóinkat se tudom kiírni jó minőségben és még nem szeretnék elválni (a nejem igen, ha nem oldom meg
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DJI topic
- Bittorrent topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).