Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kormányos topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen processzort vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- Flash SSD
- Kis moduláris reaktorokkal kezelné az adatközpontok energiagondjait a Microsoft?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigolvastam a cikket, de még mindig a sok hasonló nevű és hardveres felszereltségű Huawei készülékek miatt vagyok kiakadva.
Minek erőltetni a sok P8, P9, Honor 8 meg Nova Lite-ot 2017-es számmal megspékelve?Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
bkiky01
senior tag
Egy szimpla vásárló nehezen fog tudni ennyi féléből választani, max amit ráerőltet az eladó.. De attól még pozitív, h több Huawei-ből lehet választani a középkategóriában..
-
Obyboy
addikt
"Egy szimpla vásárló nehezen fog tudni ennyi féléből választani" - Főleg ha piaconként is más néven jelenik meg ugyan az a készülék. Remélem egy szép napon rájönnek, hogy jobb lenne egy logikusabban felépített (mezi júzer által is követhető) névadási stratégiára váltani.
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban. Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."
-
szami777
addikt
Eddig tudtam követni, de már rohadtul belezavarodtam, és ha beérkezik az új termékpaletta (p10,p10 lite), akkor teljes katyvasz lesz itt.
inkább hasonlít ez külsőleg a honor 8-ra, mint a p9-re.
Talán annak éri ez meg, aki a p9 lite-ot a 2 gb ram miatt nem vette meg.
A telefon egyébként tetszik, viszont a p9 lite 60 ezerért már megszerezhető, bejáratott telefon, ismert minden előnye, hátránya, elég sokat akciózzák, szerintem az bőven jobb vétel, hiába a "csak" 2gb ram.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
Árat én nem találtam a cikkben.Tudja valaki,hogy mennyi?Jó középkategóriás telónak tűnik de sok függ attól mennyibe kerül.
-
Graphics
Jómunkásember
Szimpla vásárló számára egy piacon nem lesz elérhető majd minden.
Van amit majd csak a szolgáltatónál kap meg, van amit függetlenül.
Lehet választani, ettől függetlenül nem racionális döntés
@Obyboy: Mezei user érti: 2017-es, ez új modell, ennyi.. Nem kell cifrázni
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Anno a Samsungon volt kiakadva mindenki,hogy mennyi típust ad ki. Hát a Huawei sem kivétel. Ennyi kacatot....
HARLEY-DAVIDSON Custom
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
HarleyCustom #7 üzenetére
Kacattól messze van...
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon tetszett a videó.
Köszi a tesztet. -
zeon.hu
nagyúr
A cikk első oldalán:
" a P8 Lite (2017)-ért Németországban 250 eurót fizetett Hajni, aki egy olvasónk és rögvest fel is ajánlotta tesztre a motyót, hiszen itthon még a cikk írásakor nem volt kapható. Ha a magyar áfával kalkulálunk, akkor 80-90 ezer forint közé fog esni"?#@*&%!
-
Obyboy
addikt
válasz
HarleyCustom #7 üzenetére
Ez a mindenben követni kell a nagyokat politika hátránya...
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban. Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."
-
szami777
addikt
Elég is, én 9 hónapja nyúzok egy p9 lite-ot, mezei user vagyok, nekem soha nem volt még kevés a 2gb ram az általános felhasználáshoz. Ennyi idő után sem akad, még akkor sem, ha több minden van megnyitva,
De azokat is megértem, akik szerint már a 3 kell, és az időtállóbb.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
slimshady
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #1 üzenetére
A kérdés jó, nagyjából teljesen fölösleges, bár ők tudják.
üdv.: SlimShady
-
Graphics
Jómunkásember
-
Nagyszerű hogy most már a Huawei is átveszi ezt az ostoba Samsung féle névadási metodikát....
All→M8
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hajninak köszi a telefont, Bognak meg hogy írt róla, és lefotózta a császármorzsát!!
Ez ihletet adott!
A telefon szép formás, olyan kézbe való, bár nekem túl kicsi és olcsó.Dehát semmi sem tökéletes.
Vuff!
Samsung G S20 Ultra + iPad Pro
-
Ruzcak
tag
Ti mostmár mindenen blameltek? Minden egyes poszt alatt csak a sírás megy , meg hogy így nem jó úgy drága ennyire hülyék a vezetők etcetc.
Lassan kezdem elhinni h a magyar ember tényleg csak panaszkodni tud.
A másik fele meg okosabb az összes mérnöknél meg managernél
Miért nem lehet 4000es akksi benne? Miért csak 3000es?
Hát azért ba*dmeg mert a gyakorlatban nem úgy működik egy ilyen konstrukció felépítése mint walt disney.
Húha 3 készüléket nem lehet megkülönböztetni.
A kulcsaitokat azért még megtudjátok ugye?[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Kár a kimaradt NFC-ért, type -c csatlakozóért, OTG-ért és a csak 16 gigás belső tárért, ami 2 sim mellett már szűkös - beleférhettek volna.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
zsolt.eter
újonc
Nem értem az egészet, eddig is lehetett kapni P9 Lite készüléket 3GB RAMmal... Akkor most miért olyan nagy dolog hogy ebben is 3GB RAM van? Ja, igen. Ez P9 Lite 2017
Szerintem is egy elég felesleges kört futott ezzel a készülékkel a Huawei
-
atosan
addikt
Sokáig rá sem náztem a Huawei/Honor cuccokra, tesztek olvasásán kívül. Valahogy nem fogott meg, míg a Honor 8 el nem csábított 😀 Lehet, hogy a gyártó is bele fog kavarodni a nevekbe, de jól összerakott cuccai vannak, az EMUI-tól meg amennyire tartottam, annyival kellemesebb meglepetést okozott. Átgondolt egy felület.
Maine coon
-
gianone
őstag
A szerzőnek a figyelmébe ajánlanám, hogy olasz Amazonon közvetlenül Amazontól 204 eurón nyitott akcióban, most is csak 217. Webshopokból van olcsóbban is.
Ahhoz képest, hogy P9 Lite tavaly 300 eurón kezdett, igen jó vétel a modernebb SOC-ért a 3 GB RAM-mal, Nougattal. Ha valaki tud úgy rendelni, hogy megússza a magyar ÁFA-különbözetét, pl. Felvidékre, Ausztriába stb. annak ez igen jó vétel. Olaszról nem is beszélve 67000-ért.
A Nova meg tök más. Kisebb, snapis, OTG, full fémház.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
törölt tag
Részletezzem,hogy kinézet szubjektív? ( konkrétan az még nekem elmegy kategória), a procit csak bencsekből ismerem,időtállónak tünik,de a mali...hmmmm.. , a 3G ram jó,de minek,ha EMUI memokezelése miatt kb parasztvakítás? 5,2" pl szerintem jó méret,de 16Gb belső tár lassan a nevetséges kategória,ha a felét kapod alapból első induláskor? És ez még csak a hw.. A szoftvert meg több heti,havi tartós használat után minősíthetném,de nem akarom. Volt pár huawei-em,nekem nagyon nem gyere be ... Ezért írtam,hogy egyéni preferencia kérdése és hogy SZÁMOMRA!! ez az.. Sry a nagybetüért,de mobilról írom munkaidőben....
-
tzsolesz
nagyúr
Nagyon szép maga a teló. Egyébként most a fotók nem is olyan rosszak. A kajás kép meg pláne vállalható kategória. Persze nem s6/s7 vagy g4, de nem borzalmas....
-
k-adi
nagyúr
basszus minek kellett ez...?
nekem azt mondja már meg valaki hogy a "sima" P9 mikor lesz már olcsóbb? (100k körüli??)
-
szami777
addikt
válasz
ANDROID??? #34 üzenetére
De az, olvasd el a tesztet...
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #34 üzenetére
Oszt a cikket olvastad?
"Olyannyira nincs, hogy a Huawei P8 Lite (2017)-ről valami holland webshopon keresztül szerzett tudomást a világnak azon része is amúgy, ahol egyébként az eszköz majd piacra kerül. Mi is ide tartozunk, ráadásul úgy tudjuk, hogy a név sem stimmel, itthon ugyanis P9 Lite (2017)-ként kerül forgalomba a holmi, nem akarom megérteni, hogy minek kell ezzel itt kavarni, totál ostobaság, mintha a Huawei különbözői régióinak vezetői direkt nem kommunikálnának egymással, egyszerűen nem látom más okát annak a balfácánoskodásnak, amit ebben az ügyben előadnak. Sebaj, mi mostantól P9 Lite (2017)-ként tekintünk reá, így fogjuk hívni, ha az itthon március elején piacra kerülő termék mégiscsak más nevet kapna egy furmányos termékstratégiai véletlen következtében, akkor majd átírjuk a cikket."
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ANDROID??? #34 üzenetére
Csak más az elnevezése az olasz piacon, de ugyanaz. - nem frissítettem a lapot, belassultam
Cifu: az nfc-t elnéztem
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Graphics
Jómunkásember
-
Fred23
nagyúr
Lehet, velem van a baj, de ennyiből inkább egy Samsung!
Szerk.: semmi bajom a Huawei márkával, sőt, még kedvelem is, csak ennyiből van 2017-es A3 is, ami számomra sokkal vonzóbb.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
amiért még éri meg venni max a plusz giga ram és a kinézet . otg hiánya fájó.
-
BaLee
addikt
Más is elkezdte ezt a Samsung hülyeséget, hogy évszámmal különböztetik meg a különböző telefonokat?
-
7etape
veterán
Én már nem tudom követni, de a telefon tetszik.
-
Fred23
nagyúr
Igaz, ott már számomra is kábé döntetlen a szitu, bár talán egy hajszállal még akkor is az A3 a nyerő a vízállóság miatt; de a Nova tud 4k-ban videót rögzíteni -és elég szépen-, az A3 meg nem. Kinek mi számít... -viszont tényleg nem vagyok a márka ellen, volt egyszer egy Y300-am, amit szerettem. Jelenleg beázottan, törött kijelzővel, de még így is működőképesen pihen a fiók mélyén; Fire OS van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
32 GB-val egész jó lenne....
B.Cs.
-
knekeha
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- iPhone 8 Plus 64GB Független Megkímélt/1 hónap gar./p2849/
- Google pixel 7pro 12gb RAM/ 128Gb tárhely. Fehér/snow +4tok +4hydrogel fólia újszerű állapot
- iPhone 12 Pro Max 128GB Kék Független Újszerű/1 hónap gar./p2838/
- iPhone SE 2020 64GB Független/Újszerű/1 Hónap gar./Akku 92%/p2844/
- Apple iPhone 11 Pro 256GB független és szép!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest