- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sirandrish #42701 üzenetére
Hát jah... Hiába elvileg csak az amerikai régió érintett, attól még kemény egy kicsit.
Jelszóról jut eszembe... a BN enged korábbi jelszót használni, vagy olyan mint a Google? Gondolok itt arra, hogy 1 egyszer használt jelszót már nem hagy visszaállítani?
Véleményem szubjektív...
-
mpierre
veterán
válasz Sirandrish #42704 üzenetére
Eddig nem jött a Blizztől levél.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Cadal
őstag
válasz Sirandrish #42704 üzenetére
Annyiban rontják el a mi játékunkat is az ilyenek, hogy iszonyat inflációt okoznak. Én meg csak nézek mint hal a szatyorban, hogy a becsületesen kitermelt aranyammal nem tudok venni semmit.
Qru: Ez számomra sem világos. Gondolom a hasznon szerzés motiválja már nem a játék. Persze fikázni azt tudja hogy milyen szar.
DjDanee87: Elég csak megnézni a profilját. A 96K+ elite kill, meg a full gold findos gear számomra mindent elmond. Csaló és kész, ezen nincs mit szépíteni.
-
mephi666
nagyúr
nekem munka+barátnő+jogsiszerzés mellett 11-12k az elit kill és bőven sokat játszok vele... napi minimum 1-2óra mindig megvan, máskor meg van, hogy semmi nincs délutánra, így 15:30-24:00ig is mehet... mármost 7-szer ennyit tiszta játékkal összeszedni direkt trashdarálásra+gf-re menve agyhalál lenne és lehetetlennek tartom én is (becsületes játékkal)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Gyuri27
félisten
Pontosan. Nehezen gyűjtögetsz és 200+ óra alatt nincs normális cuccom actIII-ra. Mert egyből össze csuknak. A normális alatt nem azt értem, hogy végig szaladnék a játékon.
Páran megmondják szivesen kergetőzök egy elit pakkal akár 5-10 percet is. De mikor ez se segít az gáz.Linkelnéd a profilját?
Amd - Radeon - Ryzen
-
ooooobi
senior tag
válasz FehérHolló #42716 üzenetére
csak a DH-n nincs ruha a monkon van minden, videoban is azzal ment
szerk.: ja ok, felfogtam
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Mumee
őstag
Én nem értelek titeket.
Eleve 100k lifetime killje van nem elite killje. Elite killje 11400.
1 napon belül 60-ra húzni a DH-t venni cuccot és mondjuk eleve act4-en kezdeni wayponttal, valóban lehetetetlen mi? -
-conrad-
addikt
válasz FehérHolló #42718 üzenetére
Nagy ügy, felhúzta 60ra a karit valaki meg végigölte vele az endbossokat, ez még nem csalás.
-
mikromanus
veterán
Én is azt néztem, hogy ez "csak" 10k feletti laza elite kill és nem 90k. Azmásik profil lehet. Azt igazán linkelhetnétek ahol ennyi ELITE kill van... Vagy ha 50k-s van azt is. Az is igencsak gyanus, vagy igencsak kocka...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Mumee
őstag
válasz mikromanus #42721 üzenetére
Tessék : http://eu.battle.net/d3/en/profile/morfz0r-2997/hero/9100418
-
Mumee
őstag
válasz FehérHolló #42722 üzenetére
Megmondom, úgy hogy eleve 12 óra a rekord a játék teljes végigvitele. Namár most csak 60-asnak kell lennie, tehát legyen mondjuk 9 óra. Azt lazán megcsinálód 12 óra alatt. Legyél fel egy nap 16 órát abból 12 ez és még kajára is van időd meg pisikélni.
-
Sirandrish
legenda
Jah..a 10KM-es hosszútáv úszásnak is 2 órán belül van a rekordja...akkor te leúszod mondjuk 2óra 15perc alatt? kétlem!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mumee
őstag
válasz Sirandrish #42727 üzenetére
Ez nem annyira emberfüggő. Feltételezzük, hogy gold nem számít. Vajon level 47-60 mennyi idő? másfél óra? Én a párom barbárját 25k DPS-el húztam fel 47-60 között...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #42727 üzenetére
Második kari, lvl54, kb 20 óra. 25 óra alatt meglesz a 60, pedig nem az volt a cél, hogy rekordot döntsek vele. 21%-os kavics a fejesbe (lehet több is, ha van rá keret), jó fegyver a kézbe, és kb csak szaladni kell végig a pályákon.
Dive ever, work never.
-
mikromanus
veterán
Hát biza' Gyilkos Jónás elég gyanus halacska valóban. vagy csak a sebezhetetlenség bug alatt jött össze ennyi?
(#42723) Mumee
Húvazze'. Épp írtam volna, hogy egész szolid és csak 2-3-szor annyit ölt mint én, de aztán megláttam, hogy egy számmal több van sorban. És persze Act 1 infernoig ment. Na persze. Tipikus kocka magatrtás[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Lajtorja
aktív tag
válasz FehérHolló #42722 üzenetére
Nem tudom még működik-e de pl Black Soulstone Q ismétléssel. 1-50 megvolt pár óra alatt. Utána setleg Belial/Vachem.
--- ---
-
Sirandrish
legenda
A baj ott kezdődik hogy ez mind csak feltételezés!
És ha már nagyon belemászunk akkor nézzük csak a száraz tényeket!
Itt a legtöbb embernek (akik megjelenéstől nyomják) 10-13K elitkilljük van(3-400óra játék alatt)..neki egy Accon 1 karival van 96K úgy hogy amúgy a játékot még ki se vitte mert ACT2-n áll!
Lehetséges hogy csak bekockult? Persze, simán lehetséges...hogy mennyi a valószínűsége?
Ezt mindenki gondolja át józan paraszt ésszelKövetkező: itt aki sokat játszik, az már végigvitte a játékot..vagy egyedül vagy partyban, tökmindegy...farmolgat mindenki ahogy idejéből kitelik..milyen gear van az emberek 95%án? 10 esetleg 20milkós...akinek fortuna a nője azon van akár 60-70M-es gear is.
Neki milyen van? 500M? Nah akkor ezen is gondolkodjunk el..AH cápa lenne? Hm, de mennyi időt is tölt az AH-ban?
"Feltételezzük" hogy ő is ember...kell neki alvás, pihi, kajcsi, pisi kaki és még hetente egyszer le is fürdik...akkor naponta tol 10órát..persze megjelenés napjától és MINDEN NAP!
Király!
Akkor már csak arra kérdeznék rá hogy hogyan görbíti meg a teret és forgatja vissza az időt, mert akkor vagy napi 10órát AH-zik hogy ki tud termelni ennyi goldot vagy éjjel nappal az eliteket öli!Nyilván ezek nem bizonyítékok!
Innen én már mindenkinek a józan paraszt eszére bíznám!
Félreértés ne essék, nem akarom én bántani...mindenki úgy bassza el a saját játékát ahogy akarja, de ez a simán lehetséges MERT, dumákat hagyjuk szerintem![ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
FehérHolló
veterán
válasz Sirandrish #42732 üzenetére
Sokkal alapvetőbb kérdés, hogy miért van valakinek több accountja, acconként 1-2 karakterrel?
Ha a tárolóhely a kevés, akkor miért nem mule-okat gyárt, miért accokat?A fenti kérdések természetesen költőiek.
Mumee és Lajtorja: Köszi!
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Mumee
őstag
válasz F-ECT$ #42729 üzenetére
Nekem a mostani HC!!! barbárom 58 és van benne 27 óra. AH-zás és miegymás is beleszámítódik a play time-ba, tehát sima 60-hoz 20 óra biztosan nem kell. Pláne, hogy full tank HC barbár gyök2 DPS-el.
Sirandrish: Jó kivételesen leírom a tiszta száraz tényeket, lévén nekem már úgysem kenyerem a diablo. Mint fentebb leírtam 20 óra alatt olyan picsakönnyen húzok fel neked egy karit 60-ra hogy füstöl. Azt nem állíthatód, hogy HC-val ugyanolyan gyorsan húzod a karit.
Gold. Mikor kezdted a gamet? Értesz az AH-záshoz, tőzsdézéshez vagy bármi hasonló alapokon nyugvó pénzforgatáshoz?
Nekem speciel az első hónapban több, mint 2 milliárd!! aranyam volt. Nem járt nálam összesen meg hasonlók. Ott van a könyvelésem, annyit adtam el az első hónapban, hogy ez mennyi pénz abba ne menjünk bele. (Mielőtt belekötnél soha semmilyen játáékban nem botoztam, nem csaltam itt sem). AH-zás erről szól a nagy pénz/gold minden MMO-ban.
Második hónapban valamivel több gold jött be olyan 3,5 milliárd. 3. hónaptól nem igazán játszom, így az elhanyagolható.
Én például ilyenekből élek, lehetséges hogy más is? Persze. Mennyit töltök naponta gép előtt? 16+ órát. Ha ezt mind diablora szánom, akkor simán lehet sok-sok killem bármim, lévén van 2 gép van 2 account is tudok egyszerre AH-zni és farmolni is. Csak szerintem egy zsák szar a játék és már első héten meguntam/megöltem diablot, így nem farmoltam csak AH-ztam. Nem mondom, hogy esetleg nem botol az illető, az furcsa hogy act2--n áll, de ezzel védekezni, hogy drága a gearje, meg sok az elit killje...
Geart lehet venni euro-ból, elit kill-t meg kapod normal fokozaton is az összesért, mintha infernon ölted volna őket.[ Szerkesztve ]
-
grex4
aktív tag
válasz FehérHolló #42733 üzenetére
hello. Demon Huntert milyen fegyverrel célszerű felszerelni? Offhandem egy quiver lesz majd lvl60-on de nem akarok majd később fegyvert cserélni.
Van egy monkom aminek a felszerelése majd jólesz a dh-mra is és szinte csak fegyver kell és nemtok dönteni. Loh gondolom fölös a dh-nak.Rengeteg crit dmg 100-150 fegyverbe vagy hatalmas dps alacsony crit dmg?
kb ezeket tudnám megfizetni. Dps lesz a lényeg.Ja amúgy ez az Increased dmg against elites és az elementel arrow dmg növelő quiverrel felugrik a dps vagy a háttérben teljesül?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
mikromanus
veterán
A te "belső időd" szerint lehet beleszámolódik az AH a játékidőbe, de ami a karakter profiljánál van az AH mentes játékban töltött idő. Az biztosabb. Persze lehet bent állomásozik fél napokat és ezért nem lesz érdemi infó, de az AH abba nem számolódik bele.
Nekem a rekordom a monkkal 25 óra 3 perc lvl 1-lvl 60 infernó szintig. Nem siettem eleinte, csak amikor láttam milyen fürge megkiséreltem beleférni a 25 órába. Hell közepétől már elég céltudatosan nyomultam. És lecsúsztam a napló szerint 1 vagy 3 perccel. JájjBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
Maradjunk annyiban hogy nem egyezik a véleményünk!
Nem akarok én itt senkivel messzemenő vitákba keveredni.
Én nem hiszem hogy ez lehetséges, és a te 2 meg 3és fél milliárd aranyadat sem hiszem el!
Ettől lehet hogy megcsináltad, és lehetséges hogy 2 hónap alatt valóban 2M+ forintot kerestél a játékkal, de ha ez így lenne én kétlem hogy abbahagytad volna csak azért mert meguntad..
És most nem kell bizonygatni semmit...ha így volt..örülj neki és használd okosan a pénzt!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gyuri27
félisten
Hát franc se tudja. Athene, kripp, debo stb-stb játékosoknak is elég nehezen megy. K
ungen az elején szépen feküdt a játékon. Mégis ezek a csicskák meg sem közelitik a magyar profikat. Ez nekem nagyon érdekes.
Az ah-s szép és jó dolog. Nyilván az elején lehetett kaszálni. De itt is mint a tözsdén kell egy idnduló összeg (legyen az gold vagy tárgy). Nem is kevés. Ugyanis pénz csinál pénzt. No meg kell hozzá rengeteg idő. Szóval én picit kételkedve fogadom az ekkora összegek emlegetését.
Más játékokban is van/volt ah. Az is így müködik. Ott is látszik, hogy nem csak nyereség hanem bukó is van (elő-elő fordul). Ezzel együtt a 6mrd nettó gold picit hihetetlen nekem.Amd - Radeon - Ryzen
-
Diablo18
senior tag
válasz Sirandrish #42737 üzenetére
hát figyelj ha fektetett bele pénzt és olcsón vett többért adott
akkor lehetségesde tuti nem hagyta volna abba ha tényleg így is van
ki az a hülye aki abba hagyja mikor sokkal egyszerűbb mint a tőzsde
sokkal (keveset mondtam)
Amúgy meg mindig volt és lesz is ilyen ember aki így úgy feszít
(kezdjük ott ha én keresnék 2 millát diablóval TUTI NEM TENNÉM KÖZZÉ max annyit írnék kurva jól meg vagyok )
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #42737 üzenetére
"Holló , hollónak nem vájja ki szemét ... "
Hagyd a fenébe, menj játszani ...
-
Diablo18
senior tag
válasz FehérHolló #42740 üzenetére
nah lehet
de ha kisebb a haszon is megéri játszani
mert azt inkább elhiszem hogy 1 havi pénzt össze lehet keresni minden hónapba munka nélkül játékkal
de 1-2 millát hooh -
Diablo18
senior tag
A másik én is játszottam kezdésnél
folyamatosanelőször is fel kellett tolni 1 karit
sok haláldrop akkor se igazán volt
és ez az hogy fektetett bele mikor nem forrta még ki magát a fekete gold stb piac
akkor az is drága volt gondolom én
-.- alapból 1 hónap volt mire úgy össze szedtem én is magam
és minden nap nem 4 órát toltam .....
barátnőm itt magyarázott hogy elhúz -.- stb nem foglalkozom veleés még sem lettem milliardos pedig nyomattam rendesen a játékot
-
Diablo18
senior tag
válasz medvezsolt #42743 üzenetére
mondjuk az aki lusta menni melózni le ül a kényelmes székébe és játszik egész nap
pár órát foglalkozik esetleg mással
és jön a pénz
(de nem 1-2 milla rögtön 2 hónap után)EGY ILYEN EMBER MINDIG kell aki nagyokat mond hogy ezzel mások nyugalmát fel zaklassa
Mindenki maradjon normális játszon a játékkal esetleg keressen vele pár ezer ft ot havi kiegészítésnek zsebpénznek
és menjen dolgozni (foglalkozzon a családjával )
Szerintem ez a reális
úgyis össze lehet vele keresni havi 30 at szerintem[ Szerkesztve ]
-
Mumee
őstag
Ha csak a diablo hozna pénzt nem hagytam volna abba, de nem így van és jelenleg a diablo nem hoz(na) annyit, hogy azt csináljam. Van más. Ha csak meguntam volna, mint írtam az első héten meguntam, tehát nem sokáig tartott volna.
Ha az első héten nem játszotok, hanem AH-ztok akkor tudnátok miről beszélek. Naponta többszáz db milliós lootot lehetett venni 50k gold alatt. 1 nap alatt megvolt a tőke és ezután jöttek csak az igazán nagy összegek. Nekem az 1.03 patch hozta az utolsó nagy goldot, mivel bevásároltam non-IAS jó fegyverekből (3m+ és cirka 50db), aminek a patch hatására felment az ára kb. duplájára. Első hónapban cirka napi 16 órát AH-ztam meg vagy 2-3 órát játszottam (amikor kezdtek összefolyni a számok az AH-tól).Abban viszoint igazat adok, hogy aki nem volt ott nem látta az akkori piacot az úgyse tudja elképzelni...
A "nagyok" többnyire játszottak, mivel streamelnek nem AH-ztak annyit gondolom én vagy simán másik accon csinálták, és az nem publikus. Kétlem hogy hülyék lennének hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Diablo18 #42742 üzenetére
Akkor nem éri meg, ha ugyanannyi idő alatt máshonnan nagyobb pénzt lehet leakasztani - a legkevésbé nyereséges biznisz leépítése bevett üzleti lépés.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
Igaz..havi 2-300K-ért játszani már tök low dolog
-
Mumee
őstag
válasz Diablo18 #42747 üzenetére
Vadászni kellett 2d itemeket, gondolom dereng akkor még 2d votl a kezdő idő és cirka 1-3 másodperced volt megvenni mielőtt más teszi.
És hiába mondod, hogy nagyot mondok, aki ismer az úgyis tudja, hogy nem a levegőbe beszélek. 500k gold tőkét level 60ig össze lehetett szedni, abból meg az elején napok alatt lehetett százmilliókat csinálni, ha türelmes voltál és rendesen AH-ztál, nemcsak nézelődtél, hanem 2d aukciókat vadásztad folyamatosan frissítve megfelelő filterrel stb.
Illetve azt is leírtam, hogy nemcsak a diablo hoz pénzt, tehát logikusan az időmet arra fordítom, ami több pénzt hoz és a diablo kiesett a mókuskerékből.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest