- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, látom ideért az update.
Holnap majd játszok kicsit. Meg szétnézem majd AH-ban.
Véleményem szubjektív...
-
mikromanus
veterán
válasz Nordic #42441 üzenetére
Ja. Elég szar a drop. Nekem is csak 4 jeweler design, 1-2 ötmillás fegyver, 1 amit szinte kikaptak a kezemből mikor 23 milláért kiraktam, egy amit mégis megtartottam de az is kb a minimum huszas kategória. Esett még 2-3 max mf gagyi kék gyűrű és egy 40 mf kék amu. Egymillásak. Meg persze pár jó rare vért, amu, kesztyű és gyűrű is. Pontosan mi neked a semmi és a szar drop? Ami nem százmillát ér? Vagy tényleg Murphy a lakótársad és azóta semmi se jön össze?
Legendary hullik dögivel. Némelyiket félreraktam, hogy később is sírva röhögjek rajta, de volt 1-2 egész használható is. A setes cuccok mindegyike jó volt, bár az immortál sujtó a maga 70-100k goldjával azért nem kiemelkedő
Amúgy eleinte 0, majd a csicska 24% mfje miatt most 5% alap MF-en van. Elég az...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Wolverine
félisten
válasz Ren Hoek #42414 üzenetére
Az offline verzióba bele kellett volna tenni az AI-t, a spawnt irányító scriptet és a dungeonöket/zárt tereket randomizáló kódot is = ezrével lennének mára a neten az offline verzióból kibányászott kód alapján megírt warez szerverek. Ez nyilván nem hiányzik a Blizzardnak, és ha neked hiányzik, akkor nem gondoltad át reálisan a dolgokat.
#42415 és #42418: ha meg jobb lenne a drop esélye, akkor mostanra mindenki maxolt gearben rohangálna és tényleg eladhatatlan lenne minden, mert nem lenne egyáltalán kereslet. Márpedig egy olyan Diablo, amelyben 3 hónap után nem maradt farmolnivaló, példátlan lenne.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz mikromanus #42454 üzenetére
Nálam a cuccok 98%-a vendornál landol, mivel csak olyan sz*rok hullanak, amik mindenkinek jók, de senkinek sem. Általában armorból kuka az összes(a legtöbbön main stat sincs, ha meg van, akkor 50 alatti, socket nélküli), fegyverből szintén, mivel vagy alacsony a dps ,vagy ha jó is(pl 700dps-1h) tucat fegyver, kvázi eladhatatlan. Amulettből, gyűrűből eddig max olyan esett ami 150k-ért is alig ment el. A legendary/set cumók, meg amik hullanak, azok ilyen 50-60lvl-ig, vannak, ergo kuka. Ezek után nem fogom dicsérni a droppot, hullhat másnak akármilyen jól.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
act 2: 4 pakk egymáson, és egy kis téglalap alakú területre befalaznak (eddig még csak olyat láttam, amiből ki lehet jönni, de ezek máshogy rakták le), kb a 3. ilyen befalazást nem bírtam az invulnerabe minion+shielding+arcane+molten mellett :S
-
mikromanus
veterán
válasz Nordic #42457 üzenetére
Ja, akkor neked is oylan mint mindenkinek. 98% vagy szar, vagy jónak néz ki de van belőle kint több száz bagóért. Hát ja. Ez ilyen. Viszont mi a gond? Ott a 2% ami simán jó. Minden ötvenedik jó? Akkor napi két órás játékkal esik 1 jó (vagy eladható) rare "garantáltan" és egy jó magic. Ez neked rossz?
Bár ha ennyire nem veszed észre a sok szar kék közt az értéket a földön, akkro inkább Ah hiénázz!. Az talán könnyebb
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #42460 üzenetére
Az a gond, hogy nem 98% szar, hanem 99.8%, ami már 500-ból 1 jó, tehát a napi két órából 1 jó rare az nem napi két óra hanem napi 40 óra... amit kb igazol a gyakorlat, mert az egyik accomon van irgalmatlan sok-száz óra játékidőm, és egész game alatt 20M-et nem csináltam dropból, pedig hidd el, felismerem az értéket, mert craftolással és AHzással csináltam ennek úgy a kétszázszorosát (úgy hogy életemben összesen 4 órát voltam közgáz órán, nem tőzsdeügynök vagyok)...
Story: egyik haverral régóta nem játszottunk együtt, mondom menjünk egy kört. Szétszedték inf act3-ban, mint floki a lábtörlőt, és amikor esett neki egy 20 gf socketed helm, akkor tropa volt a boldogságtól, hogy ha beletesz egy követ, akkor 40+gf helmként már el tudja adni egy milláért és 4 napja ez az első hogy többet keres mint a repair költség... Hát, ilyen vidám lett a Diabló 3, és az hogy egyesek elégedettek vele, az egy dolog - másoknak nem muszáj (mondjuk ismerek olyan kutyát, ami annak is örül ha esténként megrugdossák...)
Most mondd meg, egy rakat munkával, irgalmatlan időbefektetéssel, 500M aranyból megöltem diablót. NEGYEDSZER. Annyira élveztem, hogy csak na. A legtöbb ember meg csak anyázik act1/3-ban hogy nincs drop, aztán ha eljut ide még 300(-800) óra játék után, akkor jön a reccs, hogy EZÉÉÉÉÉRT? De legalább most lesz időm megírni a TurboT3-at - ez lesz az én privát endgame-em
-
Wolverine
félisten
válasz sunnymarcell #42458 üzenetére
Milyen ladder? És mi értelme gear reset nélkül, amihez viszont új content is kéne? (ha a PvP-re utalnál... van egy meglepetésem: a játékosok egy részét nem érdekli a PvP - és ez vélhetően a 30-60% közti zónában van valahol)
#42463: a topicbeli tapasztalatok alapján amit te szarnak látsz, annak a 10-20%-a eladható lenne, akár RMAH-ban is
szerk: mellesleg mindenki elfelejt valamit: az inferno nem arra van kitalálva, hogy ráérő idődben bedaráld. Az arra van kitalálva, hogy gyakorold a mazochizmust, hacsak nem vagy kiváló skillekkel rendelkező játékos - és az esetek 90%-ában nem vagy az.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz Wolverine #42464 üzenetére
minden karaktert áttesznek egy gyengébb realm-ba (diablo 2 non-ladderben néhány rúnaszót nem tudtál kirakni, és csak ennyi), de az a lényeg, hogy a ladderben mindenki a nulláról indul, mintha akkor adták ki volna a játékot. tulajdonképpen ez volt az, ami a diablo 2-t életben tartotta. speciel olyan mintha törölnének minden karaktert, csak ennek egy lazább változata. megmarad a hősöd, megmarad minden item, csak a ladderesekkel nem fogsz tudni játszani non ladder karakterrel.
ha a blizzard nem tervez ladder resetet diablo 3-ban, nincs esélye hogy jobb lesz mint a diablo 2 játékélményileg.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Lajtorja
aktív tag
válasz sunnymarcell #42469 üzenetére
Egyenesítenék is ki a kaszát azok, akik pénzért vettek cuccot/goldot ha itt is lenne reset D2-ben is komolytalan volt már 1.10 után minden reset. 3 nap és újra teli volt minden botokkal, aztán mindenki ott állt full gearben. Itt legalább nem esik sok igazán jó cucc. -ami szerintem előny-
Majd ha tényleg eladhatatlanok lesznek a jó dolgok, mint a fentebb linkelt mace, na akkor jöhet egy kieg meg némi új kontent. Addig meg kihúzzuk majd pvp-vel, vagy a béta előtti ötletekkel, feltéve hogy beteszik őket.
--- ---
-
Cyberbeni
addikt
fél óra futkosás és 100k gold meghozta a gyümölcsét: [link]
-
flash-
veterán
Hogy a rákba kell regisztrálni a http://diablo3.hu/wiki/ oldalra?
a diablo3.hu ra be tudtam,be is léptem,de a wikin kéri a logint - pw-t beírnám a diablo3.hu oldalon használt logint jelszót de nem fogadja el.a belépés/regisztrációnál nincs olyan hogy reigsztráció csak belépés.ÖTLET?
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz sunnymarcell #42469 üzenetére
Szerinted a D3-ban van ladder? (súgok: nincsen.)
-
WayneGace
őstag
válasz killerjohn #42410 üzenetére
Például azt a szép kis képösszeállítást is bot csinálta. Szörnyű beleolvasni a botos topicokba. Annyira lehangoló, hogy mi folyik ezzel a játékkal.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Cyberbeni
addikt
sapkára szerintem ráférne egy csere.
-
proci985
MODERÁTOR
warriors: simán csinálni egy dekorátort, és ezzel az ottani monstereket nerfelni. esetleg mondjuk kiszedni a summoner csontvázakat. helyileg valamennyire random.
Nordic: a wizardom a3 legelején van (a3-a4 actboss megvolt wpvel), a barbárom oasisban, a DHm 56os, mellette jön fel egy monk. inferno nem szórakoztató, bár a DH talán alkalmas lesz rá.
a wizardommal utóbbi három hétben kb 3-4 a1runt toltam, hogy a barbárnak legyen pénze cuccra.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Cyberbeni
addikt
válasz proci985 #42476 üzenetére
a barbár a legkönnyebb kaszt, az idő felét az veszi el, hogy felszedegetem meg azonosítom és eladom a lootot, másik 40% a rohangálás, a maradék 10% meg az ölés
mondjuk dh-val is hasonló az arány, csak ő lassabban fut
ja meg a normál mobokat is meg kell vele ölni[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Szerintetek ezzel a barbárral, és ezzel a builddel mit csinálok rosszul hogy állandóan kifogyok furyból. Próbálgatom ezt a tornado buildet, berohanok tömegbe ott Sprint + War Cry majd pörgés de pár mp után elfogy a fury. Youtube-os videókban pedig azt látom hogy pörögnek egyfolytában, akkor is ha csak 3-4 mob van mellettük.
PSN: Nifty_Ghostface
-
Lajtorja
aktív tag
-
davidsz
senior tag
válasz Nordic #42457 üzenetére
Nálam ugyanez. Második karaktert is csináltam, hogy hátha azzal más lesz. Nem lett.
Bárhogy öltözöm, bármit csinálok a cuccok szarok.Csapatba ha beállok, akkor jobb cuccok potyognak egy fokkal, de még az is az eladhatatlan kategória. Nem értem, hogy lehetek ennyire balszerencsés.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Rossi
addikt
válasz Sirandrish #42430 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, de egyelőre saját erőből szeretnék haladni, ha elakadok, lehet hogy élek vele.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
mpierre
veterán
Bosszantó, hogy +5k hp-ért 2,5 guriga goldot kell kitolni, mert ez a legolcsóbb megoldás. Kezdek vissza öltözni tankba, de a dual wield megmarad act III-ig. Onnét már kell a pajzs.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Cyberbeni
addikt
válasz mpierre #42484 üzenetére
nem kell pajzs act3-4-ben sem, mert ami igazán durva, az ellen nem nagyon véd.
@radi8tor1: én már találkoztam egyébként vele, mert ki volt pipálva a merchant előtte, de a könyv nem volt meg.
még act2-t kell majd runolnom sokat, mert az ancient device még csak 5/10-en van, meg 2 helyen nem voltam, ami onnan jöhet, meg az írásoknak utána kéne nézni.
viszont act3-on már egy párszor próbáltam az egyszerre megölőset, de az nagyon durva[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz FehérHolló #42351 üzenetére
Easy to learn, hard to master. Ez a legtöbb blizz játék filozófiája. Tudsz játszani enélkül a tudás nélkül is, de ha igazán jó akarsz lenni, akkor kutass. Egyébként meg egy pár ilyen rejtett infó előbb-utóbb bekerül a játékba majd, legalábbis a wow esetén így volt.
Dive ever, work never.
-
DjDanee87
addikt
válasz Cyberbeni #42486 üzenetére
"nem kell pajzs act3-4-ben sem, mert ami igazán durva, az ellen nem nagyon véd."
Azért egy tank barbár kis DPSel (15k körül mondjuk) nem fog pajzs nélkül sokáig élni. És mi az hogy nem véd? Soloban kb halhatatlan vagyok Act3ban pajzzsal. Persze ez nem DT barb, de ő sem arról beszélt, annak nyilván nem jó a pajzs
-
F-ECT$
titán
-
Cyberbeni
addikt
azért ezt nem teljesen gondolták végig, hogy ott lehet farmolni, ahol akarsz, mivel mindenhol kb ugyanannyira éri meg, mert ha tudod act2-3-at gyorsan farmolni, akkor nem éri meg az előző aktra visszamenni. (kivéve, ha ott legalább +200mf-ed van, és gyorsabb vagy/kevesebbet halsz)
szerintem ha valaki végigvitte infernót (minden küldetést megcsinált egy adott karival, nemcsak megölte diablót), akkor választhatna, hogy adott aktot milyen szintű ellenfelek ellen akar tolni, és ahhoz igazodna a loot.remélem azokat a legendary-kat buffolják, amik most is megvannak, hogy meg kelljen őket vennem újra: [link]
mondjuk andariel's visage-t megvenném újra, ha normális áron lenne rajta +resist vagy valami[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
válasz Cyberbeni #42486 üzenetére
Tudja a fene.
Van ez a üvöltözős, kétkezes fegyóval hadonászó - és még használja is - fallen, aki pucsítva vágja a pixelharcost tarkón. Na ezekből 3 összejön véletlen - act II-től párosával is előfordulnak - akkor egy sorozat ezektől és elbundítok. Na itt vettem elő a pajzsot. Pedig csak trashmob.
Tegnap este kifogtam ilyenekből 2 elitpakkot. Szólóban 20 perc alatt végeztem velük. Pajzs nélkül tán 5 másodpercig álltam velük szemben. Yeti módban egy kicsit tovább.#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
vhunor
őstag
válasz FehérHolló #42490 üzenetére
DT barbárral, 80k dps-el talán 6-10 másodpercet él egy elitpakk act 1-2-ben.
Nekem WoTB alatt 105k dps-em van, de mivel 1h+pajzs, frenzyvel egyszerre csak egy mobot ütök. Ha lerakom az Earthquake-t is, act 2-ben nincs az az elit ami többet van talpon 10 secnél. Ez talán egyenlő kb. a DT barbár 80k, területre ható, a kiírtnál jóval magasabb dps-ével (a sprint iszonyat sokat sebez, és az nincs benne a kiírt dps-ben).
Ghostface: 1300 loh inkább jó lenne, 900 valszeg kevés lesz. A crit% talán elég, de én 42% unbuffed (berserker rage-dzsel 45%) éreztem jól magam.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
46 óra az nagyon sok, még akkor is, ha minden sarkot felfedezel.
A dps végülis elég, de lehetne akár 2x ekkora is, 50k körül is adnak már 400 dps-es -lvl req fegyvereket.
Ha nincs gond a healinggel, akkor mindegy, de ha igen, akkor a fegyverbe tegyél loh kavicsot.
Animosity-re szükséged van, gond a fury? Ha nem, akkor csere.
Revenge: jó neked ha szétdobálja a mobokat? Persze ha gáz van igen, de szerintem ez többször rossz, mint jó.
Az EQ helyett esetleg a Wotb-ot is próbáld ki.
Dive ever, work never.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest