Hirdetés

Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz Mumee #42728 üzenetére

    A baj ott kezdődik hogy ez mind csak feltételezés!
    És ha már nagyon belemászunk akkor nézzük csak a száraz tényeket!
    Itt a legtöbb embernek (akik megjelenéstől nyomják) 10-13K elitkilljük van(3-400óra játék alatt)..neki egy Accon 1 karival van 96K úgy hogy amúgy a játékot még ki se vitte mert ACT2-n áll!
    Lehetséges hogy csak bekockult? Persze, simán lehetséges...hogy mennyi a valószínűsége?
    Ezt mindenki gondolja át józan paraszt ésszel

    Következő: itt aki sokat játszik, az már végigvitte a játékot..vagy egyedül vagy partyban, tökmindegy...farmolgat mindenki ahogy idejéből kitelik..milyen gear van az emberek 95%án? 10 esetleg 20milkós...akinek fortuna a nője azon van akár 60-70M-es gear is.
    Neki milyen van? 500M? Nah akkor ezen is gondolkodjunk el..

    AH cápa lenne? Hm, de mennyi időt is tölt az AH-ban?
    "Feltételezzük" hogy ő is ember...kell neki alvás, pihi, kajcsi, pisi kaki és még hetente egyszer le is fürdik...akkor naponta tol 10órát..persze megjelenés napjától és MINDEN NAP!
    Király!
    Akkor már csak arra kérdeznék rá hogy hogyan görbíti meg a teret és forgatja vissza az időt, mert akkor vagy napi 10órát AH-zik hogy ki tud termelni ennyi goldot vagy éjjel nappal az eliteket öli!

    Nyilván ezek nem bizonyítékok!
    Innen én már mindenkinek a józan paraszt eszére bíznám!
    Félreértés ne essék, nem akarom én bántani...mindenki úgy bassza el a saját játékát ahogy akarja, de ez a simán lehetséges MERT, dumákat hagyjuk szerintem!

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Aktív témák