- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdésem a köveketkező.
Kezdtem egy új karaktert, ilyenkor ez így van, hogy a ládám, és a megszerzett pénzem a másik karakternél is elérhető?
Kíváncsiságból beléptem haverhoz a WD-vel, nem öltem nála normálon, csak megnézte a karakterem. Ezért kezdtem most egy újat, h majd tudjuk tolni, esetlegesen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ProEvoFan
nagyúr
Cyberbeninek
Oh no!Most olvasom h bántod a PH egyik legjobb (ha nem a legjobb) Witch Dokiját?
2x játszottam vele fullos act4et + Diablo kill.Jelenléte igen pozitív hatása van a csapatra nézve.Ha jön velem játszani (act3 főleg), valahogy hamarabb hal meg az ellen.Többet ér mint bármelyik Wizzard akivel valaha játszottam!!!(bocs)
Gorneck23 ne hagyd magad[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Sirandrish #43304 üzenetére
Ohh, értem, ezt jó tudni! Köszönöm!
@mpierre: :R
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sirandrish #43300 üzenetére
Igen. Monk, tank barb, dt barb megvolt simán szólóban (ja meg halhatatlan wizard is ), meg esetleg DH-val is menne, de eddig max a második shadow clone utánig jutottam el, próbálkozom, de nem vagyok egy Athene
@ProEvoFan: leszólta a buildemet, amit ki sem próbált, csak egy hasonló változatot (kb mint dt barb ww nélkül vagy sprint nélkül)
egyébként meg nem a második legjobb wd-t szóltam le, hanem A LEGJOBB wd-t (Gyuri27), aki már day0 óta wd-vel tolja, de nem szeret kiteolni és tank wd-t sem akar, de attól még nagyon skilles.[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Sirandrish #43300 üzenetére
illetve monk ghom kivételével full solo iferno megvolt. barbárral meg természetesen minden solo
-
proci985
MODERÁTOR
válasz X Factor #43279 üzenetére
köszi a tapasztalatokat!
dex szerinted még mennyi kellene? igazából olyan 80-90 dex még olyan 1.5-2k life árán megoldható lenne.
crit dam már neccesebb, fegyvernek utóbbi napokban 3m alatt nem láttam jobbat, egyértelműen jobb olyan 8-12m fölött (life steal 100dex life on kill crit és socket kéne legalább 950es dpssel, nem éppen egy olcsó kombináció). amun megint nagyon drága lenne javítani, gyűrűn szintén nem olcsó, kesztyű meg megtartva a vitet a dexet és a critet megint nehéz lenne. ötletért köszi, elkezdtem gondolkodni, hogy mit kéne megbontani ahhoz, hogy ez összejöjjön.
mennyi dpsed van egyébként? A4 milyen a3 végéhez képest?
ja inferno Diablo shadow clone ellen van egy egyszerűbb megoldás is, azaz amikor feljön a képernyőn, fuss. egy idő után eltűnik. hungering arrowval tényleg 1hitelni fog, de elfutni el tudsz. első hardcore inferno diablo killt is így csinálták anno.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Gyuri27
félisten
válasz Cyberbeni #43306 üzenetére
Szégyen.
Elég baj, hogy 10-20 játszott wd órával osztod az észt.
Ennek tetejében leosztod Gornit is. Holott arra nem vagy méltó, hogy a kihült lába nyomát puszilgasd. Mindamelett, hogy kettőnknek együtt nem kevés játszott órája van wd-l már az eleje óta.
Játszottam Gornival. Szépen össze csukták. Ezzel semmi baj nincs. Ugyanis: az ő wd-je support wd (ProEvoFan ezért megy vele jobban a játék). Mindig 2 tank mögött osztja az áldást. Másrészről nem szeret az elitekkel szaladgálni.
Azaz soloban én vagyok a jobb (de ha tank nélkül toljuk akkor is). Multiban ő az isten. Okokat leírtam. Remélem sikerül értelmezni.
Amúgy a legjobb wd játékos te vagy. Hiszen 2-3 játék után sokkal okosabb vagy mint másik 2 játékos 600-700 órával.Gorneck23: vannak bajok. Hagyd a francba.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #43312 üzenetére
Nézd már meg a fehéreket meg a kéket!
Mind a 4, 63as..a sárgák meg jóféle 55-58
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Helmoras
őstag
válasz Sirandrish #43311 üzenetére
adsadsadsadsads ezen mekkorát röhögtem
-
-
Helmoras
őstag
válasz Sirandrish #43315 üzenetére
nekem is van sokszor hasonló azért nyilván extrán vicces
-
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #43313 üzenetére
Mf cuccal (305) 61-62 rare cuccok esnek. Van, hogy 4. A fegyverek sebzése átlag 200-300. Persze olykor esik 400 is. Olyankor kiszárad a szemem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Cyberbeni
addikt
válasz Gorneck #43308 üzenetére
Nem, én leírtam, hogy mi kell hozzá, te meg azt mondtad, hogy meg volt hozzá a geared, de neked az nem jött be, pedig kb úgy volt meg hozzá a geared, mint dt barb 0 chc-vel.
normál gear magas resistekkel nem egyenlő tank gearrel.@Gyuri27: Soloban te vagy a jobb, de act3 q2-t nem tudsz úgy továbbjutni, hogy megölöd az eliteket? érdekes, nekem nem kellett 10M++-t elköltenem ahhoz, hogy act2 kezdetétől elvigyem act3 q3-ig, te meg itt szenvedsz, hogy nem tudsz semmit sem haladni, mert megaláznak az elitek. tudom nehéz beismerni, ha valaki hibázik, de azért lassan 3 hónap után beláthatnád, hogy a wd nem neked való.
@Sirandrish: nálam is általában a fehérek fele ilvl63
[ Szerkesztve ]
-
Diablo18
senior tag
Sziasztok az a kérdésem
ha fel teszek 1 dolgod pénzért 1 másikat gold ért akkor külön veszi e őket? és azt hogy látom?meg ha nem pay palt használok annak van valami hátránya? anyagilag ..?(nem a biztonságra gondolok) hanem a levonásokra
mert gondolom a blizzard oldaláról is kilehet vonni a pénzt v nem? -
danilla
őstag
válasz Diablo18 #43320 üzenetére
Váltasz gold és pénzes ah közt és úgy követed nyomon a két tárgyat, külön külön.
Ha nem paypalre utalod kevesebbet von le a blizzard, de akkor a blizzard "számládon" kerül a pénz, és onnan nem tudod levenni, csak játékokban vagy játékokra elkölteni.
Helmoras: SRY
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz Diablo18 #43320 üzenetére
hu apám ne szedj annyi fogalmazás gátlót
Megpróbálok válaszolni.
Külön történik a goldos és euros eladás 10-10 item külön ablakban, ha nem paypalre hanem blizz számlára utalod azért jó mert nem vonnak le annyit, viszont ebből nem lehet kivenni készpénzt, levásárolhatod a blizz storeban termékre vagy visszaforgatod rmahban.
natessék még meg is lettem előzve
[ Szerkesztve ]
-
-
X Factor
addikt
válasz proci985 #43309 üzenetére
nekem olyan 1800 van, annyinak elégnek kell lennie. (dmg 130k)
act 4 szvsz könnyebb mint a 3. Ha ahz-ol fegyvernél, sima socketre keress csak rá, olcsóbbak is, és majd kővel megoldod a crit dmg-t.
Bidelj ne buyoutolj és akkor töredék árból össze lehet hozni felszerelést.
Amun nem drága 60% ha csak dex van mellette, mellé kell 2 gyűrű 20%al, és kesztyű 30%al, ezek nem drágák, erre jöhet a fegyó. és megvan a 200%, crt chanced meg elég jó, ahogy emlékszem.Köszi a tippet, evasive fire volt benn, most phase 1 miatt váltottam, majd kipróbálom.
Make things work
-
proci985
MODERÁTOR
válasz X Factor #43325 üzenetére
sharpshotterrel mész vagy anékül?
1800 dex... hú, bár végülis megoldható. a két vites gemet meg nem akarom kiswappelni, jelenleg a3ban éppen túlélem ha megüt egyszer egy fehér, ennyit meg párszáz dex nem ér.
közben fegyvert cseréltem, 1mért (7m így összesen a kari kb), 55crit + socketből 60 (csak 912 dps sajnos és buktam a dexet, de life steal és life on kill maradt), ezt még a nap folyamán valszeg upgradelem starig. life steal és life on kill maradt, -700 dam, viszont tesztelésképp sharpshooterrel olyan 52ről 72re ugrott a damom.
az a baj, hogy jelenleg 46os critem van, így nem kel SharpS, kesztyűn már most van 26, amun szintén van critem. viszont weapon mastery miatt így jelenleg már megvan a 284%, ez gemcsere után 294 lesz. esetleg 600ks gem csere után (perfect star emerald craftom nincs) meglesz a 300+.
izé, hungering arrownál legalább idő kell az íjnak, evasive firenél már tényleg instagibel a clone. próbáld ki elfutást és mond mi lett.
ja igen: lassan de biztosan haladok azmodan ballisztái között. kb mint diablo2ben pl8ban a fullvit FO+FB sorc WSKn.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Barbárnál a fury értékét mivel lehet majd növelni? Cuccokkal? Ugye arra rájöttem, hogy ha nem harcolunk, akkor "elfogy", és tölteni kell.
Véleményem szubjektív...
-
Diablo18
senior tag
a blizzard oldalán payment opcióba próbálok paypalt regelni
de mit akar levonni?(jah már látom 1 jelképes összeget el kell utalni)
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Szükségem lenne némi tanácsra
Eléggé nyugdíjas tempóban toltam eddig is a D3-at, ez nem is fog változni (napi 1-1 óra átlagban). Ellenben jön majd a MoP, amire jó lenne ha nem kéne pluszba költeni, ha már D3-ból elvileg kifarmolható... a kérdéseim a következőek:
1. Jelenleg act1-et farmolom könnyen, maradjak itt, vagy szerezzek némi plusz geart, hogy tudjak act2-ben is farmolni? (nyilván ez a RL pénztől vesz el, maga a progress meg eléggé hidegen hagy, valszeg nekem D3 úgyis csak augusztus végéig fog tartani max)
2. Hogy éri meg jobban RL pénzt szerezni? Mindent bevágni goldos AH-ba és eladni a goldot, ugyanez csak a goldból geart venni és azt eladni RMAH-ba, vagy megpróbálni rögtön minél több mindent RMAH-ban elpasszolni? (nyilván ha valami nagyon táp cucc, akkor megy RMAH-ba, de úgyse lesz akkora szerencsém )Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
Diablo18
senior tag
Még 1 kérdés(napi 1-2 ezer ft ot lehet kereni? ) ha már más nem legalább 1 ezrest?
-
Gorneck
legenda
válasz Cyberbeni #43319 üzenetére
De ezt ki nem szarja le már ne haragudj...tehát mégegyszer...
1, a tankság, mint olyan nem jön be, sem a stílus sem a sebesség. ha csak savat köpnék se jönne be.
2, a gearem meg teljesen oké volt. béka/sav teljesen jól kiegészítették egymást. nem volt se mana se hp hiányom...haladtam vele simán...igaz nekem 25-30 körüli regenem volt csak, 600-700 loh, as és már nem emléxem pontosan vmi 6-7-800 allres.Szal még mindig nem értem, hogy jön ide te/én geared/gearem - builded/buildem...mikor én a tankságról beszéltem...
Hogy értsd...nem fogok barbárral tankolni, mikor a dt jön be és fordítva sem, nem fogom erőltetni a dt-t, ha nem jön be...
Gorneck#1239
-
törölt tag
Hali
Új vagyok még a játékban, nem játszottam az elődökkel sem. Inditottam egy monk karaktert. Milyen statok kellenek a monknak? Köszi
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #43323 üzenetére
Jó ám a tank wd...nem is kell hozzá sokminden...én hibridet használtam...de teljesen oké volt vele, de ahogy a fogócska nem fekszik nekem, úgy az se nagyon...mondjuk itt nem nagyon haltam...
mpierre: Elnézést, hogy nem léptem vissza, de amellett, hogy kivágott, kb olyan volt a játék mint vmi diavetítés...
Gorneck#1239
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Diablo18 #43332 üzenetére
Ha minden nap esik motyó amit el tudsz adni RMAH-ban akkor igen..
Esetleg rengeteg goldod van és abból veszel cuccot amit eladsz RMAH-ba..
Másképp nemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz KicsiPaszuj #43335 üzenetére
Az jó mert én meg azt gondoltam hogy str kell neki
Élnék majd akkor a lehetőséggel, pár ötlet mindig jól jön. -
Sirandrish
legenda
válasz Cathfaern #43330 üzenetére
ACT1 épp elég de nem olyan nagy befektetéssel ACT2-t is farmolhatnád ahol azért csak 2szer annyi 60+os item esik (papíron)...de ha mindenképp ACT1-n akarsz maradni akkor szerezz be némi MF-et, had hulljon a szeméééét
xRagna Van TS3-ad meg mikrofon meg minden? Dobj egy PÜ-t és adok TSinfot
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cyberbeni
addikt
válasz KicsiPaszuj #43341 üzenetére
sajnálom, a trollokat addig kell etetni, amíg ki nem pukkadnak, különben mást is meg fognak zabálni.
egyébként meg 400 resistet aligha lehet tank wd-nek nevezni[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
még mindig ugyan az megy : most már én is kezdek egy WD-t!!!!!!!
-
Diablo18
senior tag
válasz Sirandrish #43340 üzenetére
szóval ennyire rossz a drop?
ma játszottam
pár sárgán kívül semmi
sok kék hullikés elég rosszak
-
Wolverine
félisten
válasz #52815360 #43342 üzenetére
Ha a statok fölé viszed a kurzort a karakterlapon, akkor a tooltipben leírják, melyik fő stat mit csinál.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
válasz Diablo18 #43346 üzenetére
Hát hogy rossz-e a drop azt mindenki maga döntse el.
Az egy teljesen más kérdés hogy mit lehet eladni RMAH-n és mennyiért..
Ugye a gold lenne a legegyszerűbb, mármint eladni de azt a kutya se veszi mivel feketén olcsóbban beszerzik..
Cuccot eladni RMAH-ba meg..nehéz...azért real manit nem költenek akármire az emberek..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest